Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1204
13.6.13 22:26

Přečetla jsem celou diskuzi a Aot chci Ti jen říct, že jsi neskutečně silná a odvážná, strašně Ti držím palce, ať všechno dobře dopadne a ty žiješ skvělý, nový život :hug:

• načítám...
1823
13.6.13 22:39

@Colorka ja teda tipuju, ze sef Aot Marca zna.. jelikoz se ji ptal jestli si je jista, ze ma s Marcem „jenom maly problem“.. a nabidl ji pomoc..

• načítám...
4257
13.6.13 22:40

Děcka, na jednom místě v kanadě, jeden kluk se dneska nejspíš dooost vytočil! Gratuluji, Aot! A hodně sil! Ještě je budeš potřebovat! :)

• načítám...
8911
13.6.13 22:56
@Háta_x píše:
Jsem napnuta, co Aot…

Já taky. Ale myslím, že dospává. Dostala se do bezpečí a možná na ni padla únava. Po té probdělé noci, kdy ji budily noční můry…

• načítám...
8911
13.6.13 23:08

@valkil To už se tu probralo, že kamarád je v dané destinaci vždycky o pár měsíců DŘÍV než ona. ;)

• načítám...
54030
13.6.13 23:09
@valkil píše:
Hlavně aby nespadla z bláta do louže!!!
Snad to je jen náhoda, že kamarád je vždycky tam, kde je i ona.

Náhody neexistují a Martin je nejspíš její anděl strážný :andel: :srdce: potkávají se po světě bez domluvy :hug:

• načítám...
24603
13.6.13 23:23
@Michelangelo píše:
Náhody neexistují a Martin je nejspíš její anděl strážný :andel: :srdce: potkávají se po světě bez domluvy :hug:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
24603
13.6.13 23:24

Buď jak buď, je to osud a třeba fakt znova padne jiskra, jak se říká, stará láska nerezaví :kytka:

• načítám...
532
13.6.13 23:49

Jsem napnutá, jak kšandy, jak to dopadne. Mám strach, že si Mark na Aot počká u práce nebo jí nahlásí úřadům, že ho okradla nebo něco jiného. Určitě se nesmíří s tím, že takhle zmizela. Jinak jsem nevěřícně četla zkušenosti ostatních…hrůza a kolik vás je. Je to strašný :cert: jste statečný a ještě, že už to je pro většinu minulost :hug:

• načítám...
2853
14.6.13 00:12

@Aot Aot, pak určitě napiš, zda se Ti povedlo převést své úspory na svůj nový účet.
A šéfovi jsi tedy situaci s Marcem a stěhováním přiblížila podrobněji?
Je škoda, že jsi alespoň na nějakou dobu nemohla odletět do Čech, měla bys tady zázemí a byla ve větším klidu.
Stále na Tebe myslím, co bude dál, jak to dopadne, kdy tohle zkončí a už abys začínala nový svobodný život :kytka:

• načítám...
34322
14.6.13 00:21

@Aot
Nevím jestli to tu nepadlo, ale bacha na převedení peněz na účet, může mu chodit info sms… a v tu ránu ho tam máš. Nejlíp to udělat rovnou v bance.
Držím palce!!!

• načítám...
561
14.6.13 00:23

@Lucie_Sx Aot psala, že jde do banky, tak snad na to myslela…

• načítám...
Aot
149
14.6.13 00:38

Ahoj holky,

Docetla jsem vas a hned vam pisu. Vsechno vyrizene, penize jsem si prevedla, telefon mam novy. Musela jsem mamince a sestre vysvetlit, co se deje. Byly uplne v soku. Ale podporily me. Marc volal podle vseho do prace, kde to zvedla kolegyne, rekla, ze mam dovolenou, tak jedna chybicka se vloudila. Pak volal sefovi, ten mu rekl, co jsme si domluvili, ze jsem na par tydnu pryc, a ze jsem volala az dnes rano, ze to bylo nahle. a ze neni jiste, jestli se vratim. Nechtela jsem, aby sefovi vycital, ze volno mi dal, ale vypoved ne.

Jinak Marc zrejme dorazil domu, po te, co volal do prace. A hned volal moji mace, ta umi slusne anglicky. Pry ji skoro brecel do telefonu, jak me miluje. Jestli vi, kde jsem. Jestli letim domu. Ze me musi najit a mluvit se mnou. Mamca mu rekla, ze nic nevi. Urcite ji ted bude volat porad. 8o Napsal ji nekolik zprav, at mu da hned vedet, az se ozvu. Opravdu je asi blazen.

Vzkaz jsem mu nenechala, nebyl na to cas, ja balila v takovem strachu, ze bych se tam uz ani 5 minut navic zdrzet nechtela. :nevim:

V mailu mam asi 15 mailu, skype jsem si taky zaridila novy. Dneska uz toho na me bylo dost. Nebudu hrat silnou, po pravde je mi na nic :,( :,( Ale snazim se. Jen na me prisla takova litost a smutek, vite. Marc neni spatny clovek, potrebuje pomoc odbornika. No, a ja asi taky. Zitra si zavolam, do toho centra, abych mohla jit a zit dal.

Jinak Martin je moc ohleduplny. Ale taky ho tim nechci vic zatezovat. Muzu si chodit pobrecet za vami? :hug: :hug: :hug:

Hezky se vyspinkejte holky :hug: :hug: a dekuju, jste moje opora. :hug: vazne.

• načítám...
111
14.6.13 00:38

AOT, jsi statečná holka, věřím, že to nakonec všechno dopadne jak nejlépe může.

• načítám...
7006
14.6.13 00:40

Aot, jsi úžasná, zvládlas to parádně!

Marka klidně lituj, ale zároveň si udrž povědomí o tom, že nemůžeš být jeho hromosvodem ani terapeutem, protože to není dobrý ani pro tebe, ani pro něj.

A pobreč si kdykoliv. :hug: :hug: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová