Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lomikára
14.6.13 00:43

Hodně štěstí, Aot. Musí to být fakt náročná situace, ale zvládáš to skvěle. Je na Marcovi, jestli vyhledá odborníka a pokusí se to řešit nebo ne, je to jeho život a jeho boj. Ty zase hájíš ten svůj a svoji svobodu. Držím palce :kytka:

• Upravit
561
14.6.13 00:44

@Aot jsi skvělá, jak si to zvládla! Je dobře, že jsi zavolala mamce a ségře, snad je nebude Marc dlouho otravovat! A je super, že si se rozhoupala a zítra zavoláš do toho centra, určitě ti moc psychicky pomůžou a případně poradí, co dál, kdyby dělal Marc problémy. Drž se, běž se pořádně vyspat, určitě to po tom strašném dni potřebuješ a ráno bude zase trochu líp, uvidíš ;)

• načítám...
54030
14.6.13 01:52

Aot NIKDY!!! NEZAPOMEŇ NA VČEREJŠÍ VEČER. NA TO, JAK SE ROZZUŘIL A MRŠTIL SKLENIČKOU O ZEĎ, NA TO, JAK TĚ DRŽEL A TŘÁSL S TEBOU A MĚJ NA PAMĚTI, JAK PO TOMTO AMOKU BREČEL ZA DVEŘMI ZAMČENÉ LOŽNICE A OMLOUVAL SE!!! Normální chlap se chová tak, že se omlouvat vůbec neumí. Uvědom si, že nejsi za nikoho zodpovědná, s vyjímkou neplnoletých dětí. Nemáš nejmenší důvod si něco vyčítat. Za pár let to uvidíš úplně jinak a oceníš svoje dnešní rozhodnutí. Piš sem dál, neztrácej kontakt, piš upřímně, nikdo tě soudit nebude. Neodešla si od člověka, kterého nenávidíš, ještě včera ráno jsi pro jeho chování nacházela omluvu a nedokázala sis představit, v jakém stresu budeš za pár hodin. Važ si sama sebe, protože máš za co. Dokázala jsi" překročit svůj vlastní stín".Drž se a buď na sebe opatrná :kytka: :andel: :hug:

• načítám...
532
14.6.13 02:12

@Aot super, jsi šikula :potlesk: se šéfem jsi si to domluvila super. Drž se a hlavně, přeně, jak píše @Michelangelo kdyby jsi uvažovala o návratu, tak si vzpomeň, co se ke konci dělo. On by se NIKDY NEZMĚNIL. Je skvělý, jak jsi to zvládla.

• načítám...
8911
14.6.13 04:05
@Aot píše: … Jen na me prisla takova litost a smutek, vite. Marc neni spatny clovek, potrebuje pomoc odbornika. No, a ja asi taky. …

Tak to pozor s tímto! V rámci uchování tvého duševního zdraví, správného nadhledu a síly v přesvědčení, že jsi udělala dobře, by sis možná mohla teď podrobněji prostudovat tyto stránky: http://elyna.wz.cz/ , které sem dávala @Knihomyš (schválně jsem ti to zpětně vyhledala, asi to zapadlo).

Já jsem si početla jenom chvilku a měla jsem dost! NENÍ NEMOCNÝ, NEPOMŮŽE MU ŽÁDÁ ODBORNÁ POMOC, NENÍ NA MÍSTĚ HO LITOVAT A JE ŠPATNÝ ČLOVĚK!!!

A ano, máš pravdu, ty odbornou pomoc potřebuješ - abys to všechno zvládla, ustála dny nadcházející, uměla zpracovat svoje pocity, prožité příkoří, vyhnula se případnému opakování podobného vztahu. A MOHLA BÝT V BUDOUCNU V ŽIVOTĚ ŠŤASTNÁ. Což ti hrozně moc přeji! :kytka:

Tak se drž! Zatím jsi to zvládla naprosto perfektně. Myslíme na tebe a jsme s tebou. :srdce:

• načítám...
1823
14.6.13 05:46

Opravdu gratuluju jak rychle jsi dokazala odejit.. :pankac: :pankac: akorat bud opatrna a nikam nechod sama.. :hug:

• načítám...
7576
14.6.13 06:29

@Aot Ahoj Aot, mam strasnou radost, zes to dokazala :hug: :hug: :hug: Vzdycky, kdyz dalsi zena dokaze odejit od agresora, tim spis, zes to dokazala oproti jinym relativne brzo, jsem uplne dojata.

Na jednu vec si davej pozor: nelituj jeho, je to agresor, schovanej za hezkou zlatou kleci!!! A nelituj sebe, zaslouzis si mnohem vic a krasnejsiho, nez zit s agresorem, kterej se NIKDY nezmeni!!! Az se vyspis, hned zkontaktuj to krizove centrum a zacni na sobe pracovat, ted te ceka to horsi- opadne adrenalin z rozhodnuti a akce, bude cas sednout si, premyslet a zpracovavat situaci…a to musis ustat! Paradoxne diky tomu, ze ti nezprerazel nohy, te muze napadat „jestli ja jsem neodesla zzbytecne“ vic, muzes mit pochybnosti a s temi ti musi nekdo pomoct. At se v tom neplacas znytecne dlouho nebo nedejboze at te nenapadne se vratit! A taky ti to pomuze do budoucna, az nastane cas, v klidu v sobe uzavrit kapitolu Marc a jit dal spokojena a pripravena. K tomu te reseni problemu s nejakou organizaci ochrani, kdyby na tebe Marc neco zkusil :kytka:

Maminka muze zmenit cislo? At ji neotravuje a nesnazi se ji nalomit. A ty mail? Pokud ne, aspon to necti a hned to smaz. :kytka:

Sem urcite chod, tady jsi zacala hledat prvni pomoc, cestu, jak z toho ven. A kdyz se tu i dal vypises, my tu budem a tobe bude zas o kousek lip :kytka:

Davej na sebe pozor a kam muzes, chod vzdy s nekym. Kdybys musela sama, mej v ruce telefon a kdyz se potkas s Marcem, hned zacni telefonovat, klidne jako, ze jsi tam a tam, potkala jsi Marca, ale bezis dal na smluvenou schuzku nebi neco v tom smyslu.

• načítám...
5200
14.6.13 06:49

Aot, jsi borka, tak první krok mas za sebou. v praci dobry, sef te hezky podrzel, super, ze i vasi uz vedeli a taky rekli co měli. nema ta firma kde pracujes nejakou jinou pobočku, on bude jiste denne cihat u práce, aby te mohl zkontaktovat.

on je spatnej clovek, nelituj ho, neni proc. jeste jsi nepoznala, vsechno jeho chovani, brzo bys chodila s modrinama ne-li s necim horsim.

ted si odpocin, hod se do klidu. navstiv kadernici, nejaka změna ucena by taky byla vhodna, nebudes tak pro nej viditelna.o),posilam hodne sily, bude potreba

• načítám...
29577
14.6.13 06:58

@Háta_x maminka si může nechat zablokovat jeho číslo, myslím, že pro ni by byla změna čísla zbytečně komplikovaná :think:
Mejly bych nemazala, možná mohou být jako důkazy, teda až chlap ztratí nervy a bude vyhrožovat…

• načítám...
7576
14.6.13 07:05

@berry4 Co brani Marcovi zavolat z jineho neblokovaneho cisla? Navic blokace cisla, co mam info, se nevztahuje na sms/mms a nevim, zda to jde nastavit pro zahranicni cisla :think: Nerikam, ze to musi udelat, jen ze je to jedna z cest jak zabranit otravovani z jeho strany :kytka:

• načítám...
1504
14.6.13 07:11

Aot, jsem moc rada, ze se to takhle povedlo :D Nemuzu tvrdit, ze to nejhorsi mas za sebou, ale snad uz ted bude vse klidnejsi :hug:

• načítám...
4123
14.6.13 07:23

Aot, super zprávy, jsem ráda, že ses tak rychle odhodlala a jednáš :palec:. Teď nastane určitě složité období, tak se drž :hug:. Jediné co bych ještě udělala je to, že bych Marcovi napsala mail s vysvětlením co se děje :nevim:,příjde mi to jako fér :nevim:.

• načítám...
26295
14.6.13 07:28

Aot, jsem moc ráda, že to šlo celkem hladce (zatím), máš první krok za sebou. Přeji ti hodně síly do dalších dní :hug:

• načítám...
22590
14.6.13 07:32

Aot :hug:

• načítám...
907
14.6.13 07:39

Aot, Marcovi bys měla napsat vzkaz, mail, proč jsi odešla a ať Tě nehledá a dá Ti svobodu, jeden opravdu poslední mail na rozloučenou, možná i s odkazy na nějaké psychologické stránky, kde je popsaná jeho chorobná žárlivost a ať se jde léčit a trochu se mu v tom e-mailu zprotiv. Myslím, že ta nejistota je pro něj horší, že nyní o to víc pátrá, hledá, doufá…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová