Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@JedenTypan píše:
Ale pro toho kluka, u kteryho je, je to dost blba situace. Ten Marc v tom muze videt neveru, jako ze utekla za jinym a pomstit se jim oboum. Pritom ten kluk u ni nema ani sanci a je za hodneho blbecka po ruce.
Marc o Martinovu ale vůbec netuší a neví kde bydlí, neví ani kde bude bydlet Aot, navíc je finančně dobře zabezpečená na to, aby se třeba po první další výplatě odstěhovala do svého
Marc když bude třeba první týden chodit do práce a ona tam nebude tak to jistě vzdá
a pokud si pamatuji tak si brala dovolenou 14 dní, a když bude třeba i dýl má-li šanci dělat z domu
Preved si ty penize, hned!! Vis ze uz se snazil odriznout od prijmu, podle me prvni ci udela bude zablokovat ucet. Nenech ho aby te predbehn
ul.
@pannacotta vlastně máš recht, Aot psala, že si u šéfa zařídila 14dní volno…jsem to nějak přehlídla…
A vy si myslite, ze ten Marc nema nejake zname, kteri ji nekdy uvidi a reknou mu?
Nebo bude chodit kanalama? ![]()
Taky se bojim, ze to bude peklo. Proto jsem Aot psala, at je chranena Policii a nejakou organizaci pomoci tyranym zenam. U nej se bojim i toho, ze po prvnim amoku si dokaze pockat a pak uderi. Nechtela jsem Aot strasit dopredu, ale ted uz je pryc a je treba pocitat s kazdou variantou ![]()
@Háta_x píše:
Taky se bojim, ze to bude peklo. Proto jsem Aot psala, at je chranena Policii a nejakou organizaci pomoci tyranym zenam. U nej se bojim i toho, ze po prvnim amoku si dokaze pockat a pak uderi. Nechtela jsem Aot strasit dopredu, ale ted uz je pryc a je treba pocitat s kazdou variantou
no to mi povídej, dovedu si představit, že nevtrhne rovnou do práce, ale bude čekat za rohem a pak pomoz jí pán Bůh
Prosim te, urcite to myslis dobre, ale strasenim ji nepomuzes. Aot potrebuje podporu a plan, ne dorazit, kdyz uz ted se nejspis klepe hak ratlik ![]()
@JedenTypan píše:
A vy si myslite, ze ten Marc nema nejake zname, kteri ji nekdy uvidi a reknou mu?Nebo bude chodit kanalama?
@Háta_x píše:
Prosim te, urcite to myslis dobre, ale strasenim ji nepomuzes. Aot potrebuje podporu a plan, ne dorazit, kdyz uz ted se nejspis klepe hak ratlik
No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid. ![]()
Kdybys cetl diskuzi zpatky, vedel bys, ze plan jsme ji daly nekolikrat ![]()
@JedenTypan píše:
No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid.
@JedenTypan píše:
No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid.
Ona ale nemuze zmenit praci.. jeji vizum se vaze na zamestnavatele.. tj je to slozitejsi.. musela by zpet do cech a to nechce neb ma v te soucadne uz dobre postaveni atd.. myslim, ze to udelala dobre.. ma podporu sefa a chlapa - pritele v zadech, u ktereho bude bydlet.. nemalovala bych certa na zed.. Marc bude magor.. ale pak je tu jeste policie a dalsi.. takze co.. Aot neni rozklepana chudinka, myslim, ze to zvladne..
@cuttysark píše:
@Aot juuu super tesim sa; si velmi odvazna, kezby sa vsetky tyrane zeny spamatali v tejto fazi!
@poučená..zejo.. me ste tu na emiminu taky pomohly odejit od magora..
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat