Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@siamka7 píše:
nejprve si přečti těch 100 stran a pak přispívej![]()
no ja bych rekla, ze to mozna i cet, jen ma proste jine nazory, tak mu je neber…
Že by bylo lepší se vrátit do Čech si myslí asi většina, ale AOT zatím nechce, takže tohle je vyřešené.
Držím palce!
No ja si proste myslim, z ten jeji je psychopat a nenecha to jen tak, ze ji bude v lepsim pripade roky otravovat zivot. A kanada je sice velka zeme, ale pokud nebude delat nekde na venkove, tak zas tolik mest, kde se da delat kariera tam neni, aby mela kde utect…
@Aot píše:
Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu.Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho.
myslím kočko, drž se
![]()
@JedenTypan píše:
No ja si proste myslim, z ten jeji je psychopat a nenecha to jen tak, ze ji bude v lepsim pripade roky otravovat zivot. A kanada je sice velka zeme, ale pokud nebude delat nekde na venkove, tak zas tolik mest, kde se da delat kariera tam neni, aby mela kde utect…
Ale pochop, že toto si Aot už vyřešila a my nejsme v její kůži, abychom to věděli lépe než ona, co ona má chtít. My jí tady nic nevnucujeme, pouze ji držíme palce a podporujeme v tom, k čemu se ona sama rozhodla. A teď je rozhodnutá a toto je pasé.
@Wiolla píše:
Ale pro její vlastní klid, jestli je to správný postup, bych hned ráno zavolala do toho krizového centra (kanadského), řekla jim o tom, že chci odejít do partnera, který se začal chovat velmi násilnicky a že mám strach co se bude dít, když se nestihnu odstěhovat včas, když se vrátí. Zda mají nějaké doporučení, jak v takovém případě postupovat, zda je zavolání asistence policie dobrý nápad. A bude to mít vyjasněné raz dva.
Takto přesně to bylo míněno ode mne; konzultace a porada, jestli je třeba něco dělat nějak specificky. Asi většina z nás radí z ČR, o Kanadě toho víme málo - jsme někdo z nás zvyklý na dodání o reference, jak moc dobrý nájemník jsme, pokud hledáme nájem? Tam to obvyklé je, u nás ne.
Proto ta domněnka, že by bylo dobré poradit se s někým na místě, NEŽ něco spustím. Better be safe than sorry ![]()
Tedy nikoliv nevolat policii, ale volat krizovku a pak nejspíše nějaký odkaz na policii, že jsme mluvila s xy a tohle přesně potřebuji. Může to dodat váhu i jednání s policií, myslím.
Ano, Mrs. Hata, to vyznelo opravdu hloupe…presne, jak rika Aot. Uplne chapu, jak se ted citi. Ale, Aot, nadech vydech, delas spravnou vec, i s kamaradem. No a, ze pro tebe ma slabost. To v teto chvili neni vubec podstatne. Nechapu, proc tu nekdo pise, at nejde ze vstahu do vztahu a podobna moudra…Aot jasne napsala, ze k nemu nic neciti a nic z toho nebude. Tohle ted fakt nepotrebuje… ![]()
Taky myslim, že blízký přítel - chlap je pro nív tuhle chvíli jako dar z nebes..
myslim, že ochranu bude potřebovat..
Ach, to je tu najednou takový krásný, andělský klid
![]()
Je mi líto té hlavy, co tam nahoře tak usilovně se mlátí o zeď. Chudák malá. Kdyby tu byl vhodný smajlíček, abych ji mohla pofoukat. Tak aspoň pusu a kytičku, pro zmlácenou hlavičku
![]()
@Aot myslím celý den na tebe jak to dopadlo doufám že vše podle tvích představ jen je škoda že nezjistíme co bude probíhat doma až se Marc vrátí a ty nikde
hlavně že jednu etapu budeš mít za sebou ted ještě aby ti dal pokoj a bude to, drž se
Ahoj, sice jsem neprispivala, ale ctu celou diskuzi a jsem moc rada, ze ses odhodlala k takovemu kroku, ja jsem taky v zahranici (USA) a vecer jsem cekala, jestli se ozves, ale pak jsi tedy usnula, to je dobre!
dej vedet, jak to dopadne, myslim na Tebe cely den
Aot, moc ti držím palce, dostala jsem se dneska k diskuzi až teď, jsem napnutá jak struna a vím, že bude trvat, než sem napíšeš, jak to dopadlo, já věřím, že dobře a že je to nový začátek.
Drž se. ![]()
Taky se pridavam k tem, ktere ti drzi palce aby vse probehlo co mozna nejlepe. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat