Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1780
13.6.13 13:08

Holky, já mám nervy…chudák Aot, ale věřím, že to dáááá.
Co my víme, jak to v Kanadě chodí s policií, jestli když jim zavolá, že se bude stěhovat od psychouše, jestli jí přijedou krejt záda, nebo jestli začnou něco dělat, až když je pozdě, jako tady! :-(

• načítám...
9180
13.6.13 13:14

@Sunnyess já taky, hlavně, když se v noci přihlašuje na emimino, aby ji nenachytal..

• načítám...
1780
13.6.13 13:16

Za chvíli bude Marc stávat, je 5.15, takže jestli si půjde zaběhat a pak do práce, jako obvykle, tak bude čistej vzduch!! :palec:

• načítám...
6661
13.6.13 13:26

Já ji nechci od policie zrazovat, to ne. Já sama nevím, co je lepší. Mám o ni strach. Marc je cvok a doufám, že její „poslušnost“, kterou by měla ráno dál projevovat, povede k tomu, že ho to uklidní a půjde do práce. Řekla bych, že pokud bude ráno zase tou loutkou jako dřív, uklidní ho to. Je určitě ostražitější, protože loutka se cuká a není to normální, ale pokud bude mít pocit, že ji po včerejším „rozhovoru“ opět zkrotil, uklidní ho to.

• načítám...
2499
13.6.13 13:39
@Why píše:
http://www.calgarywomensshelter.com/
24 Hour Family Violence Helpline 403-234-SAFE (7233)Zavolala bych tam a zeptala se na bezpečný a legální postup, přece jen jsi cizinka. Zároveň by měli záznam, že jim někdo předem volal.

PŘESNĚ TAK. Ať zavolá napřed sem. Zjistí, jak se takovéto věci v Kanadě dělají. Ať je někde o ni úřední záznam. Ať se řídí jejích radami. Má svoji hrdost a nemusí se skrývat jako partyzán. Stejně se neukryje, když bude muset dál chodit do téže práce, na kterou je závislá svým vízem. Ať je její odchod pod kontrolou úřadů. Ochrání ji to i před Marcovým obtěžováním.

A ať informuje svého šéfa o svém rozhodnutí, že od Marca odchází. Je to JEJÍ ROZHODNUTÍ, ZA KTERÝM SI STOJÍ, a tak není důvod, aby se za to měla stydět, anebo být jakkoli vyplašená. Předejde tím všem možným nepříjemnostem. Šéf se s Marcem proti ni nespojí.

Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:50

• načítám...
3142
13.6.13 13:44

Držím hrozně moc palce!! Policii bych klidně přivolala, však nemusí přijet s majákem a mohou parkovat za rohem ne? Za chybu považuju to, že Aot pořád nekontaktovala odbornou organizaci. Kromě poskytnutí rad v aktuální situaci by se to mohlo hodit, až bude Marc dělat po rozchodu problémy, tj. i eventuelně k soudu a k šetření policíí, že tam už bude oficiálně figurovat nějaká organizace a tudíž to pak nebude jen tvrzení proti tvrzení.

A s Martinem - já to vnímám tak, že všechno špatné je k něčemu dobré a třeba patří dohromady. Já mám ráda happyendy :kytka:

• načítám...
5436
13.6.13 13:50
@Aot píše:
Holky vypinam se, zitra mi drzte palce, at to dobre dopadne. Ozvu se hned, jak to pujde. A dekuji vsem. :hug:

Moc držím palce, Aot :hug: :hug:

• načítám...
Msife
13.6.13 13:50

Poučená + Why: NAPROSTÝ SOUHLAS! Plus bych informovala i své rodiče nebo kohokoliv z ČR, s kým jsi běžně v kontaktu, aby Tě měli tzv. „pod dohledem“.

• Upravit
2499
13.6.13 13:54
@jajinka80 píše:
Držím hrozně moc palce!! Policii bych klidně přivolala, však nemusí přijet s majákem a mohou parkovat za rohem ne? Za chybu považuju to, že Aot pořád nekontaktovala odbornou organizaci. Kromě poskytnutí rad v aktuální situaci by se to mohlo hodit, až bude Marc dělat po rozchodu problémy, tj. i eventuelně k soudu a k šetření policíí, že tam už bude oficiálně figurovat nějaká organizace a tudíž to pak nebude jen tvrzení proti tvrzení.A s Martinem - já to vnímám tak, že všechno špatné je k něčemu dobré a třeba patří dohromady. Já mám ráda happyendy :kytka:

Policie jedná podle svých interních nařízení a o tom, jestli nepřijedou s majákem, anebo se budou schovávat za rohem určitě Aot nemůže rozhodnout. Ale to je přece jedno, tak se to Marc dozví, tak se vrátí, no a co? Před policií Aot zabíjet nebude a pod ochranou jejich řízení nejspíš také ne.

Ale lepší je začít akci s help linkou.

Všechny ty úřední akce jsou obtížné a nepříjemné, ale úřady ji tím řízením ochrání před Marcovou případnou svévolí. Nebude se muset krčit, chodit do práce a otáčet se s pepřákem v ruce, jestli jí není za zády.

• načítám...
Aot
149
13.6.13 14:10

Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu. :hug: Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho. :poblion:

• načítám...
Aot
149
13.6.13 14:10

Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu. :hug: Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho. :poblion:

• načítám...
2330
13.6.13 14:11

Držím palce :palec:

• načítám...
sophinka1

@Aot jsme tydy, všechny na tebe myslíme. Drž se :hug:

• Upravit
1780

Aot, drž se!! :hug: :kytka:

• načítám...
2939
13.6.13 14:12
@Aot píše:
Holky vstavam, nervy na pochodu. Mela jsem nocni mury z toho. Jdu si k vam pro podporu. :hug: Marc uz taky sramoti, tak to vypada, ze dnes jede na sedmou. Myslete na me, me je nevolno z toho. :poblion:

Posílám spoustu síly, drž se, to zvládneš! :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová