Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aot, zadne vysvetleni nedluzis!!!
On vi, proc si odesla a vi ze chces odejit naporad!!!
To, kdyz bude zadat vysvetleni nebo abys prijala jeho omluvu je jen zpusob, jak te zatahnout do dalsi komunikace!!!
![]()
Jeste jsem se nepripojila ke gratulantum prvniho kroku k novemu zivotu, takze preju hodne stesti a mam radost, ze si to zvladla a navic takhle rychle (nebylo na co cekat
)
Prosim kontaktuj to krizove centrum, jaks vcera psala, neodkladej to. My tady myzem byt pro tebe jako tva podpora, ale jejich pomoc bude dulezita.
Hodne stesti ![]()
Aotko, kdyz bys nahodou mela nejake pochybnosti, se nejak k nemu vracet ci co, je dobře si vypsat všechno zle, co ti kdy udelal, rekl atd.to si při pochybnostech precist, vybavi se ti všechno dokonale, ono s odstupem casu to zle zapomenes a budes si pamatovat jen to dobre, toto te zas vrati do reality.
nemluv s nim!!vůbec! kontaktovala jsi uz to centrum v Calgery?
@Wiolla píše:
Ježišmarjá, ty chceš zakladatelce pomoct do hrobu?!!Jediné, co snad měla @Aot udělat, je nechat při odchodu na stole vzkaz: „Odcházím, nehledej mě.“ Podle mě mu žádné vysvětlení nedluží…
Proboha, to ne, myslela jsem to dobře. Mně to s tím mým psychoušem pomohlo v tom smyslu, že už mě nechtěl, když si myslel, že mě měl někdo jiný, i když neměl. Začal mě nenávidět a jeho láska byla tatam. Tak fajn, beru to zpátky, Aot, neříkej to, on si to stejně pomyslí sám. Podle něho v tom všem totiž bude jistojistě nějakej chlap. A že by si uvědomil co udělal? To ani náhodou!!! Aot ho opustila po tom, co všechno pro ni udělal, našla si někoho jiného, je hloupá, vždyť se s ním mohla mít tak dobře, že
Tohle všechno se mu bude honit hlavou. Ne, že ji psychicky týral, to mu nedojde NIKDY!
Aot si to všechno nakonec udělá, jak bude sama chtít, když bude chtít, ozve se mu a vysvětlí, proč je konec. Ze svých dvou zkušeností odchodů od psychopatů míním, že bude chtít udělat za vztahem tečku a dá partnerovi vědět. Přece jenom i kvůli sobě. Nemůže si myslet, že Marc nebude chtít vysvětlení a smíří se s tím, že je pryč.
Anonymní V.
AOT, DOUFAM, ZE JSI V PORADKU ![]()
A neber si nikam reci pochybovacu a tech, kdo tehle problematice vubec nerozumi a nejsou ji schopni ani chapat nebo te proste jen podporit. Udelala jsi spravnou vec, nasla jsi svou cestu ke svobode a agresorovi nedluzis ani pismenko!!!
@Anonymní píše:
Raději anonymně, důvod je zřejmý : amazon jedna z žen v tom. dokumentu /přesně vím jaký myslíš/ je matka mého tyrana. Peklo co mám po odchodu bych nepřála nikomu, útoky se stupňují, vrchol byl, když mi před naším ditetem řekl, že mě zastřelí (má zbraň) a nikdo nám nepomůže, protože nemám důkazy. Proto bych Aot doporučila, nic vysvětlovat, takový člověk stejně nepochopí, ten má svoji pravdu a ta je. svatá. Všechny maily archivuj, rozhovory, výhrůžky, vše nahravej.
nepodepsana zoufalá
Nemám osobní zkušenost s agresorem, ale je přece jasné, že když najde doma prázdné skříně a pryč všechny osobní věci Aot, že mu bude jasné, že odešla a ne že si skočila na manikúru.
Nechápu nápady psát mu vysvětlení. Myslím, že holky s osobní zkušeností, před kterými smekám, že taky dokázaly odejít
, to tu vysvětlily opravdu dopodrobna.
V žádném případě bych ho nekontaktovala, vymazala bych ho v hlavě ze svého života, zůstala ostražitá, ale definitivně za sebou spálila mosty.
Aot, to je paráda, že jsi to dotáhla do konce včetně převodu svých peněz. Myslím, že tahle diskuze může být přínosná pro ženy, které ještě nesebraly odvahu do svého agresora odejít. Je tu spousta dobrých rad a úžasný příklad statečné ženy, která dokázala udělat krok správným směrem.
![]()
@Anonymní píše: …Ze svých dvou zkušeností odchodů od psychopatů míním, že bude chtít udělat za vztahem tečku a dá partnerovi vědět…
Já nechci být zlá, ale nemyslíš, že to, že jsi musela odcházet už od 2 psychopatů(!) může signalizovat něco o tom, že ne všechno děláš dobře? ![]()
@Wiolla píše:
Já nechci být zlá, ale nemyslíš, že to, že jsi musela odcházet už od 2 psychopatů(!) může signalizovat něco o tom, že ne všechno děláš dobře?
@amazon píše:
[Asi je správné s psychopatem zůstat…klidně i dvakrát:)Wiollo, psychopata nepoznáš, on se Ti tak hned nepředstaví na potkání. Buď ráda, že jsi nepotkala ani jednoho]
@amazon myslím, že to wiolla myslela dobře, psychopat se dá odhalit podle jemných náznaků a jestli je dotyčná včas nerozpoznala, a sklouzla do toho už podruhé, je dobré se nad tím zamyslet, nejen psychopati jednají dle šablony, ale i oběti mají spoustu společných znaků, vždyť i Aot píše, že u nich doma to nebylo v pořádku
HOLKY JAK SE TU MUZETE HADAT??? to hle je diskuze aot a hlavne pro ni
@suricata myslet to dobře mohla, ale já čumím na to jak to napsala…jako slon v porcelánu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No ten je tak pomatenej, ze to uvidi, jak mu to jeho chorej mozek predstavi, ten rozhodne nevi proc ona utekla.
A kdyz zjisti, ze je u jineho chlapa tak si to vysvetli jedine neverou a ze utekla za jinym.