Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26295
14.6.13 15:13
@Pinkie píše:
Aot se už delší dobu neozvala, co? Snad je okay ;)

Tak předpokládám, že spala, je tam o 8 hodin méně. Tak ji dopřejme v klidu odpočinek ;)

• načítám...
Anonymní
14.6.13 15:13
@Wiolla píše:
Já nechci být zlá, ale nemyslíš, že to, že jsi musela odcházet už od 2 psychopatů(!) může signalizovat něco o tom, že ne všechno děláš dobře? :think:

Myslím, že teď se tu nebavíme o mně. Já se svými zkušenostmi se snažím poradit Aot, jak to nejlíp umím. Neříkám, že jsem se vždy zachovala správně. Ty mi občas připadáš, že jsi s prominutím sežrala všechnu moudrost světa. :roll: Od dvou psychopatů jsem pryč a teď si sakramentsky vážím svého muže. Nic víc, nic míň. No nic, jdu radši něco dělat.
Aot, drž se :hug:
Anonymní V.

• Upravit
4123
14.6.13 15:15
@Timinka píše:
HOLKY JAK SE TU MUZETE HADAT??? to hle je diskuze aot a hlavne pro ni

Nikdo se nehádá. Všichni chceme pro Aot to nejlepší, jen jsme se neshodly v tom jestli poslat vzkaz nebo ne, to je vše :mrgreen:.

Jinak aby nedošlo k nedorozumnění, já určitě nezpochybňuji to, co tady Aot píše a na 100% jí podporuju v odchodu a určitě jí nedoporučuji vrátít se k bývalému. Moc jí držím palce :palec:.

• načítám...
5199
14.6.13 15:43
@Ha-ni píše:
Tak předpokládám, že spala, je tam o 8 hodin méně. Tak ji dopřejme v klidu odpočinek ;)

Díky, ty jo, to mě fakt nenapadlo, já myslela, že tam mají stejnej čas jako tady :think: :mrgreen: ;)

• načítám...
Aot
149
14.6.13 15:48

Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo. :( :,( :,(

• načítám...
sophinka1
14.6.13 15:48

Příspěvek upraven 14.06.13 v 16:01

• Upravit
5200
14.6.13 15:51

Aotko, kasli na to..hod se do klidu, s tim bys nemela nic z toho.no a co??co je spatne na tom, zacinat od znova? nic, je to porad krasny.vis kolik je chlapu??ja zacinala dvakrát. z toho jeden byl debil.ted mam uzasnyho chlapa, kteryho si moc vazim.ver,ze i na tebe nekde ceka ten pravej:o)brec, bul co to pujde, polituj se, nikdo jinej te tak pekne nepolituje.ono te to za chvilu prestane bavit. a pak se zacni rozhlížet kolem sebe. drzim ti palce.moc

• načítám...
7576
14.6.13 15:51

Jj, zboreny sny boli :kytka: ale deti budou, neboj. S nim by stejne nebyly. Zavolala jsi do nejakeho centra na pomoc? Udelej to, udelej to pro sebe :hug:
Kde ted bydlis?

@Aot píše:
Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo. :( :,( :,(
  • načítám...
14.6.13 15:53

@Aot

ale jdi ty…všechno přijde a buď ráda, že s někým úplně jiným. Je to určitě zklamání z toho, že jsi něco „budovala“ - vztah a plánovala, a nevyšlo to, ale to neznamená, že tě nečeká něco jiného, o hodně lepšího - určitě jo. A co Marc, už nemáš žádné další zprávy?

• načítám...
Aot
149
14.6.13 15:54
@Háta_x píše:
Jj, zboreny sny boli :kytka: ale deti budou, neboj. S nim by stejne nebyly. Zavolala jsi do nejakeho centra na pomoc? Udelej to, udelej to pro sebe :hug:
Kde ted bydlis?

Pred chvilkou jsem vstala a nemam na nic naladu :zed: Zatim jsem porad u Martina, nez neco najdu.

• načítám...
Aot
149
14.6.13 15:56
@kočička Evička píše:
@Aotale jdi ty…všechno přijde a buď ráda, že s někým úplně jiným. Je to určitě zklamání z toho, že jsi něco „budovala“ - vztah a plánovala, a nevyšlo to, ale to neznamená, že tě nečeká něco jiného, o hodně lepšího - určitě jo. A co Marc, už nemáš žádné další zprávy?

Ahoj Evi, ja jsem tedko vstala. Mam dalsi maily, ale cist to nebudu. Nejradsi bych uz nic neresila. :roll:

• načítám...
5200
14.6.13 15:56

Brouku zacni se mit rada, kup si něco na sebe, jinej uces, poradna cokolada..když se ti bude chtit brečet, brec.chce to cas. posklada, se to v tobe samo.

• načítám...
7576
14.6.13 15:57

Tak ted zvedni telefon a nekam zavolej a domluv se, kdy nejdriv muzes prijit :kytka: cim driv to udelas, tim driv pomuzes sama sobe a tim driv ti zacne byt lip :hug: aktivita je ted tvoje skoro povinnost, jinak se v tom zacnes topit. Sportuj, joguj, pracuj, chod do kina, uc se treba, ale nesed a nelituj se!!!

@Aot píše:
Pred chvilkou jsem vstala a nemam na nic naladu :zed: Zatim jsem porad u Martina, nez neco najdu.
  • načítám...
sophinka1
14.6.13 15:57

@Aot :hug: bude dobre.

• Upravit
6942
14.6.13 15:58

@Aot Klidně si pobreč, máš na to nárok ;) Ale udělalas pro sebe to nejlepší, cos mohla, na to nezapomeň. Zas bude dobře a svoje plány si splníš s někým, kdo si Tvoji lásku zaslouží :hug: Mně je 30 a se svým mužem jsem teprve rok a půl, v srpnu 2012 jsme se brali a teď v srpnu budeme mít miminko… tím chci říct, že věci se umí dát do pohybu velice rychle a na Tebe teď taky čeká štěstí, tomu věř :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová