Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem. ![]()
@Aot píše:
Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem.
moje řeč ![]()
@Aot píše:
Ja si myslim, ze vic nez poradna mi pomahate vy. K vam mam duveru, nechci to uz povidat dalsim cizim lidem.
jaké si měla zájmy a pak už si je nemohla dělat? Jaké si měla sny?
Hato, ja myslela kratkodobe…ja takto rvala asi dva dny..a pak uz dobry. behem toho jsem si to nejak poskládala, hodne cokolady padlo,.pak jsem zacala delat všechno to, co jsem nemohla předtím. jasne ze porad to ve me dobihala, bylo to e me.ted uz zvladnu projet mistem jeho vyskytu aniz bych mela pocit na zvraceni ci nabeh na prujem. vsechno chce cas.
ja ted byt na aotine miste, neikam bych ted nelezla…třeba tyden, popremyslela, uklidnila se. a a z bych se na to citila, tak bych zacala delat to co by se mi zrovna chtěla. ta nabyta svoboda je něco uzasneho.
@pannacotta píše:
@Aot A teda máš teď tu dovolenou?
Mam dovolenou, ale od pondeli jsem slibila, ze co pujde tak udelam z domu. Ale nejradsi bych letela domu do Cech.
@pannacotta píše:
@Aot A teda máš teď tu dovolenou?
Mam dovolenou, ale od pondeli jsem slibila, ze co pujde tak udelam z domu. Ale nejradsi bych letela domu do Cech na dovolenou.
Aotko, bez tam. nestyd se. pomuzou ti jinak..jinym zpusobem.vim,co rikam.mam to odzkousene
@Aot tak leť do čech na dovču!..to je už fuk, ze kterýho domu budeš pracovat ne? ![]()
Musím říct Aot, že ti naprosto rozumím. Ale v téhle diskuzi je pro mě Háta zatím nezpochybnitelná autorita a co řekne to platí. Možná že to budeš vidět za pár dnů jinak. A hlavně tvoje noční můra pravděpodobně ještě neskončila. Ty potřebuješ načerpat síly a informace, co dál. Co až půjdeš do práce nebo z práce a on tě někde překvapí??? Co budeš dělat. Musíš se na to připravit a tamnější organizace znají kanadskou legislativu mnohem lépe než ty. V tom ti neporadíme.
To je dobre, od toho tu jsme
co rodina, podrzeli te, jste v kontaktu? A Martin, podporuje te?
PS: stejne, jako k tehle diskusi, si casem vybudujes duveru i k dalsim a umeli by ti pomoct v realu ![]()
@Aot píše:
Aot, je jasné, že máš takové pocity, že se ti nikam nechce a už vůbec to někomu vykládat. Tady jde hlavně o tvoji případnou ochranu před Marcem. V intervenční poradně ti mohou poradit případné kroky, právní pomoc a tak.Tady nikdo neví, jak to chodí v Kanadě. Může ti to dát i psychickou podporu pro případ, kdy nebudeš vědět kudy kam a to se vždycky hodí.
@Aot Vybreč se, klidně buď zalezlá v posteli celý den a plakej. Potřebuješ to. Do centra či poradny můžeš zavolat zítra. Bylo toho teď na tebe moc a všechno se seběhlo ve strašně rychlém sledu. Ale bude líp, uvidíš
Jsi silná a statečná.
Pokud tě to táhne domů do Čech, nemůžeš se domluvit se šéfem, že bys odjela a práci dělala z Čech? Teda pokud to jde skrz to vízum.
@Aot
Klid, holka
Než mít dítě s magorem a trápil by vás oba, buď ráda, že jsi odešla sama a můžeš založit rodinu s někým, kdo tě bude opravdu milovat a ne VLASTNIT, kdo ti dá volnost a bude tě mít rád se vším všudy. Takovou, jaká jsi.
A ne takovou, jako by tě chtěl mít.
Časem to uvidíš sama!
No tak neni nad to se vybrecet na rameni kamosce, nebo nekomu spriznenemu z pribuznych, ze jo…
Moje zkusennost byla (muj ex nebyl az takovej, ale zarlivec a maniplator ano) takov, ze jsem se nastehovala ke kamaradce, prvni vecer ji brecela na rameni a hned na druhej vecer domluvila grilovacku u ni na zahrade kam pozvala nase spolecny spoluzacky, ktery ja roky nevidela. V podstate jsem nemela na takovyhle truchleni diky ni cas, neskutecne mi pomahala a hodne dlouho tam byla pro me - tehdy jsme spolu pracovali a kdyz jsem odesla od ex i bydlely, tak me mela pod stalou kontrolou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat