Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
15.6.13 16:29

Uzij si vikend @Aot :mavam:

• načítám...
46867
15.6.13 16:31

A ja si nestezovala nikomu, ani potom :nevim:.

• načítám...
2853
15.6.13 18:54

@Aot Ahoj Aot :kytka:
Jsem ráda, že jsi na ty hory jela, pokus se jak to půjde vypustit Marca z hlavy a užívej si to :pankac:

Ohledně mamky - tady už rady proběhly, já jen dodám, že by možná nebylo od věci si přeci jen pořídit další novou simkartu a přes ní komunikovat už jen s taťkou, (s mamkou nebo i ségrou-nevím, jak to máte, můžeš třeba přes mail, pokud by to pro Tebe bylo takto reálné), protože, jak by se Marc od mamky to číslo dozvěděl, nejen, že by Tě otravoval, ale mohl by podle simky vypátrat asi i, kde se nacházíš, bydlíš :think:

Jinak zvířátko je super nápad, ale zatím vyčkej, až se zabydlíš v novém, klady a zápory obou mazlíčků Ti již holky popsaly, teď se jen rozhodnout :) ale kdybych měla radit, tak za mě kočičku, myslím, že je míň náročná, ale neboj, mazel je to velikej, lidi, co to nezažili, tak tvrdí, že ne, ale je to naopak, kočka je svým způsobem taky na Tobě závislá a je velmi inteligentní, my máme nalezence (v bytě) a život bez ní si neumím představit, i malej si s ní krásně rozumí a když byl miminko, chovala se ukázkově :palec:

• načítám...
1212
16.6.13 05:58
@amazon píše:
Jsem ráda, že se tady konečně začíná rozebírat i druhá strana… Proč ženy přijímají násilí

Před lety jsem viděla dokument Čt, ve kterém vystupovalo čtyři nebo pět žen…
Některé z nich působily dost zlomeně a některé kupodivu sebevědomě. Proto mě hodně zarazilo až šokovalo, že při závěrečných titulcích, kde bylo psáno, jak ty ženy žijí po natočení dokumentu, bylo u té, u které bych to nejméně čekala dopsáno, „spáchala sebevraždu“ :zed: :zed: Na vysvětlenou " utekla od tyrana, který ji mlátil hlava nehlava a našla si jiného, který se po několika měsících vztahu projevil taky jako tyran :roll: :,( Měla pocit, že je přitahuje :! :!

Je mi z toho smutno :(

@Amazon, vzpomněla by sis na název toho dokumentu? Nebo na něco, podle čeho by se dal najít. Díky.

• načítám...
9180
16.6.13 08:03

@strace nenašla jsem ho :? našla jsem pouze dokument od Aleny Činčerové - Au…ten je teda taky drsnej :( :(

• načítám...
7576
16.6.13 08:09
  • načítám...
9180
16.6.13 08:13

@Háta_x teď jsem to psala…to ale není ten o kterém jsem psala původně

• načítám...
1040
16.6.13 09:28

Ahoj zakladatelko bojovnice! musím ti vyjádřit podporu a uznání :kytka: jsi odvážná a vzala jsi rozum do hrsti. Bojuj za svoji svobodu. Radikální řez (odchod) byla jediná možná varianta. Opravdu

• načítám...
22680
16.6.13 09:45

Včera jsem postupně přečetla celou diskuzi, jako bych se dívala na film či četla knížku s prvky trilleru :,( Našla jsi sílu se od toho člověka odpoutat, užij si hory, najdi si bezpečné bydlení a buď opatrná i nadále. Přeji ti štěstí a klid :kytka:

• načítám...
1823
16.6.13 10:20

Tak jsem skoukla ten dokument.. :? :? :? :zed:

Je tady hodně žen, které si prošly domácím násilým v různé formě.. :roll: Všechny jsme v počátku přehlížely signály až došlo k tomu zlomu..

Rozhodla jsem se založit diskusi na téma - Co zpětně hodnotíte jako ty první signály, které jste neřešily.. a co byl ten zlom, kdy jste se rozhodly už dost.

:think:
  • načítám...
8937
16.6.13 11:20

@Aot docetla jsem ted behem dvou dnu celou diskuzi. Je dobre, ze jsi odesla, u takovych lidi nikdy nemuzes vedet, co jim preskoci v hlave. Ja znam pripad dost podobny tvemu, ale tam to zaslo mnohem dal… je opravdu moc dobre, ze jsi nasla silu odejit. Ted bude jeste nejakou dobu tezko, ale pak se to spravi a urcite najdes jineho „praveho“ ktery si te bude vazit. Moc ti drzim pesti, at je vsemu brzy konec :hug:

• načítám...
2499
16.6.13 13:26
@erinv píše:
Tak jsem skoukla ten dokument.. :? :? :? :zed:

Je tady hodně žen, které si prošly domácím násilým v různé formě.. :roll: Všechny jsme v počátku přehlížely signály až došlo k tomu zlomu..

Rozhodla jsem se založit diskusi na téma - Co zpětně hodnotíte jako ty první signály, které jste neřešily.. a co byl ten zlom, kdy jste se rozhodly už dost.

:think:

Milá Erivn, sice ještě nevím jak, ale podpořím tě. Bude to mazec :pocitac: :pankac:, protože mě všechna sranda přešla :pankac:

• načítám...
1823
16.6.13 13:46

@poučená.. :kytka: pripada mi, ze se tu hodne diskusi toci kolem stejneho - domaci nasili.. jednou se me moje psycholozka ptala proc si myslim, ze je psychicke tyrani mensi zlo nez fyzicke tyrani.. :roll: neni.. a treba ta diskuse pomuze nekterym dalsim holkam tady se zamyslet.. a treba udelat to rozhodnuti.. :kytka:..myslim ze i tady plati, ze lepe pozde nez-li pozdeji.. :hug:

• načítám...
2499
16.6.13 14:12
@erinv píše:
@poučená.. :kytka: pripada mi, ze se tu hodne diskusi toci kolem stejneho - domaci nasili.. jednou se me moje psycholozka ptala proc si myslim, ze je psychicke tyrani mensi zlo nez fyzicke tyrani.. :roll: neni.. a treba ta diskuse pomuze nekterym dalsim holkam tady se zamyslet.. a treba udelat to rozhodnuti.. :kytka:..myslim ze i tady plati, ze lepe pozde nez-li pozdeji.. :hug:
:hug: :pankac: :pankac: :pankac:
Vždycky pro všechno platí: Lépe pozdě, nežli nikdy. Dokud člověk žije, dokud dýchá.
  • načítám...
2499
16.6.13 18:27

Sílu mi dej

http://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 16.06.13 v 18:28

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box