Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3168
16.6.13 18:27

@Aot
To je síla, že mamka nechápe, jak dobrý rozhodnutí jsi udělala :-( Asi má pokřivený náhled na vztahy vzhledem k vlastním zkušenostem. Nebo jsi jí neřekla všechno? Taky ho zná osobně, kdy se určitě snažil a všechno bylo super.
Jinak já doporučuju kočku, s tou je míň starostí, jestli na ni budeš sama, vydrží i o víkendu sama a nebudeš muset řešit hlídání..
Doufám, že sis hory krásně užila :-) Přeju hodně sil!

• načítám...
22680
16.6.13 18:31

@poučená Krásná písnička :)

• načítám...
291
16.6.13 23:03

Ahoj Aotko :mavam: Doufám, že si to na těch horách pěkně užíváš ;)
Je mi líto, že Tvoje mamka není jednoznačně na Tvojí straně, ale věřím, že až jí budeš moct vše pořádně vysvětlit, včetně podrobností, tak pochopí…
Ohledně zvířátka… My máme pejska, ale ten je nešťastný kdykoliv je doma sám, takže na Tvém místě bych zvolila kočičku, ta má ráda svůj klid, ale je šťastná kdykoliv se vrátíš domů a pomazlíš se s ní :srdce:
Jinak Ti posílám mnoho sil, ať na Tebe nepadne nějaká depka a nezačneš si něco vyčítat… Jak už tu někdo psal, to jak jsi to zvládla, není důvod k truchlení, ale k oslavě :kytka:
A opravdu myslím, že bys měla někam zajít, spojit se s lidmi, co si zažili něco podobného a vůbec Ti nemusí být trapně, možná Tě překvapí, jak Tě budou obdivovat, že jsi vyvázla tak snadno, rozhodla se tak rychle a pomůžou Ti jít dál se vztyčenou hlavou :palec:
Těším se, až napíšeš, jak jsi se měla na výletě :hug:

• načítám...
255
16.6.13 23:14

130 stránek fakt nedam - jak zakladatelka dopadla? najít partnera svých snů je fakt náročné či téměř nemožné, ale prchla bych.

Mám kamarádku - ta ač měla (asi i trošku má i teďka) sklony k depresím, které dřív ústily pokusy o sebevraždu, tak si vždycky našla chlapa, který se po rozchodu takhle psychicky zhroutil a pokusil se zabít. Když se to opakovalo po třetím vztahu - člověk začne přemýšlet :lol: :cert: Nu, není to sranda.. doufám, že všechno dobře dopadlo..

• načítám...
1291
17.6.13 01:28

Tak co vikend, Aot?? Vycistila sis hlavu?? Myslm na tebe, doufam, ze se citis lip…
Drz se, holka :hug:

• načítám...
1212
17.6.13 06:40

@amazon @Háta_x
Děkuji. :kytka:

• načítám...
7576
17.6.13 10:00

@strace :hug:

Holky, nevite, co je s Aot? Na chate, s wifinou a ze by ani nenapsala? :think: snad je ji tam tak dobre, ze na net ani nevzdechne :D

Zdravim vas z brusli a preju krasny den :pankac:

• načítám...
sophinka1
17.6.13 10:01
@Háta_x píše:
@strace :hug:Holky, nevite, co je s Aot? Na chate, s wifinou a ze by ani nenapsala? :think: snad je ji tam tak dobre, ze na net ani nevzdechne :D

snad jo. uvidíme dnes.

• Upravit
10959
17.6.13 10:09

Já bych s tím zvířátkem určitě chvíli počkala :roll: až se Aot, někde usadí a zabydlí, a bude si jistá, že už jí Marc nepronásleduje :think: :kytka:

• načítám...
2853
17.6.13 11:10
:andel:

Příspěvek upraven 17.06.13 v 11:11

• načítám...
2853
@mismurka píše:
Holky, nevite, co je s Aot? Na chate, s wifinou a ze by ani nenapsala? :think: snad je ji tam tak dobre, ze na net ani nevzdechne :D

Mám pocit, že jí tady někdo radil, ať si užívá hory a vyprdne se teď na net, tak to asi tak udělala ;) snad

Myslím, že se brzy ozve.
  • načítám...
Peťulka2608
@siamka7 píše:
Já bych s tím zvířátkem určitě chvíli počkala :roll: až se Aot, někde usadí a zabydlí, a bude si jistá, že už jí Marc nepronásleduje :think: :kytka:

naprosto souhlasím. Bude mít teď starosti sama se sebou, natož ještě nějaké zvířátko do toho.

• Upravit
1823
17.6.13 11:36

Zas na druhou stranu se zvířátkem bude mít rozptýlení.. ;)..já když odešla od toho svýho magora, tak jsem taky zvažovala útulkáče.. i z toho principu, kdyby mě to náhodou táhlo se vracet.. :mrgreen: a u Marca též návrat se zviřátkem nepřipadá v úvahu.. ;)

• načítám...
2499
17.6.13 12:15

Hezké slunečné pondělí všem :D
Zvířátko jsem nikdy neměla a ve své situaci jsem po něm tedy ani netoužila. A vím, uvádíte to tu, že jsou praktické důvody si ho pořídit, až se situace usadí. Důvod, proč si ho ale pořídit hned vidím, kromě pohledu @erinv, i v tom důležitém pocitu pro Aot, že „doma na mě někdo čeká, někdo, kdo mě má rád“. A každý potřebujeme někoho, kdo nás má rád.

• načítám...
5162
17.6.13 12:24

Já jsem taky pro zvířátko ale až si Out najde svůj byt a usadí se aby ho nemusela furt stěhovat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová