Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18.6.13 17:42

@poučená

aha :think:

takže si tě zařazuju na listinu slezinovou :potlesk:

• načítám...
2499
18.6.13 17:43
@kočička Evička píše:
@poučená

aha :think:

takže si tě zařazuju na listinu slezinovou :potlesk:
:pankac:
  • načítám...
7576
18.6.13 18:07

Teda holky, clovek se na chvili vzdali a hned jsou tady kurzy rumby (krasnej tanec!), litani na kosteti (to bych chtela umet, platit benzin me nebavi!!) a organizuje se hromadny odlet do Kanady!!! :lol: muzu vzit s sebou i kamosku? Kanadu miluje, pomohla mi od agresora a bude levnejsi letadlo :pankac:

Uz se vrbi nejake datum? :dance: mam v Brne i par tipu, kam jit…

• načítám...
2499
18.6.13 18:10
@Háta_x píše:
Teda holky, clovek se na chvili vzdali a hned jsou tady kurzy rumby (krasnej tanec!), litani na kosteti (to bych chtela umet, platit benzin me nebavi!!) a organizuje se hromadny odlet do Kanady!!! :lol: muzu vzit s sebou i kamosku? Kanadu miluje, pomohla mi od agresora a bude levnejsi letadlo :pankac:Uz se vrbi nejake datum? :dance: mam v Brne i par tipu, kam jit…
:hug: :andel: :lol:
  • načítám...
18.6.13 18:15

@Háta_x

pokud se rozhoupe slezinová skupina teďka v létě, mohli bysme být u mě na zahradě, grilovat, koupat se (né ve vaně samozřejmě) a celkově mám dost velkej prostor, jo a taky pro případ přespání mám dva pokoje pro hosty včetně úžasných postelí, psiska, která vás oblaží svojí přítomností a můžu pozvat úžasňáckýho kamaráda, profimuzikanta, kterej krásně zpívá a skvělě hraje na kytaru, co vy na to?

• načítám...
2499
18.6.13 18:20
@kočička Evička píše:
@Háta_xpokud se rozhoupe slezinová skupina teďka v létě, mohli bysme být u mě na zahradě, grilovat, koupat se (né ve vaně samozřejmě) a celkově mám dost velkej prostor, jo a taky pro případ přespání mám dva pokoje pro hosty včetně úžasných postelí, psiska, která vás oblaží svojí přítomností a můžu pozvat úžasňáckýho kamaráda, profimuzikanta, kterej krásně zpívá a skvělě hraje na kytaru, co vy na to?

Húúúúúúúú to zní jako sen :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
18.6.13 18:30
@poučená píše:
Húúúúúúúú to zní jako sen :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

že jóóóó…už se těším, jsem zvědavá, kolik se vás přihlásí…
jo a budete mít výhodu, že kamarád zahraje jenom vám, tak málopočetné publikum
nemívá, budete mít výhodu „první řady“, kdo by chtěl kouknout do čeho jde, najdete jej tady: schválně, kterej to je…sakra, nejde sem zkopírovat odkaz, takže na stránkách TITANICBAND.CZ

• načítám...
7576
18.6.13 18:48

@kočička Evička Zni to dobre :palec:

• načítám...
18.6.13 18:51

A holky, to ještě nevíte, jak dobrou domácí pálenku mám, po ní budete spát jako Budulínci :lol:

• načítám...
2499
18.6.13 18:57
@kočička Evička píše:
TITANICBAND.CZ

Už jedu -TITANICBAND- ale hele kočičko, přežije on ten tvůj profi ten náš babinec?
Já už byla v rock klubech, mně se to líííííbííííí, líííííííbííííííí, ale já jsem já :P

• načítám...
2499
18.6.13 18:58
@kočička Evička píše:
A holky, to ještě nevíte, jak dobrou domácí pálenku mám, po ní budete spát jako Budulínci :lol:
:P :P :P :P :P :P :P
slova mi došla
leda, že už žádnýho psychologa nebudu potřebovat

Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:00

• načítám...
7576
18.6.13 19:00

Misto slov chystejte sklenicky :pankac: :pankac: :pankac:

@poučená píše: :P :P :P :P :P :P :P
slova mi došla
  • načítám...
2499
18.6.13 19:01
@Háta_x píše:
Misto slov chystejte sklenicky :pankac: :pankac: :pankac:

Já přivezu svůj smích. Holky, já se tak ráda směju :mavam:
Vypadá to, že mě po 2,5letech brečení čeká sladká odměna, že se zbytek života budu smát. AHÓÓÓJ :kytka:

Takhle se chci zbytek života radovat, jó jó, já se panečku umím radovat! Vždyť jsem vylezla z vězení, co z vězení, takřka z hrobu. No a s kým jiným bych to měla oslavit, když ne s vámi!
 https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:10

• načítám...
sophinka1
18.6.13 19:04

Myslim ze aot se vratila. Cely vikend se neozvala a ted byla :think: bez elanu a bez planu do samostatne budoucnosti. Uz nekomentovala kocky a pejsky. Jen mejte se. :?

Příspěvek upraven 18.06.13 v 19:09

• Upravit
300
18.6.13 19:07

@poučená jééé já chci taky na slezinu :D akorát to k vám asi budu mít dost z ruky no :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová