Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5342
8.6.13 16:55

@Aot chapu to, spis me napadlo, ze by te predelegoval k odbornikovi treba na jednorazovou konzultaci…aby sis i ujasnila spoustu veci… Nebo zkus poradnu psychologa pres net, nekoho znameho…jezis jsem na odchodu ted me nic nenapada jen ten blaznivy R. Uzel. Urco maji na sebe kontakty. Drzim palce musim letet, opatruj se a obcas se ozvi!!!

• načítám...
10959
8.6.13 17:03
:zed:

Příspěvek upraven 08.06.13 v 21:45

• načítám...
sophinka1
8.6.13 17:05
  • Upravit
10959
8.6.13 17:25
@Deníííí píše:
zvědavost? :mrgreen:

přesně. je na to něco zlého? :roll:

• načítám...
1240
8.6.13 17:36

Mně z toho jde mráz po zádech a říkám si, kéž by si z nás dělal jen někdo srandu! Taky radím moc neprovokovat, jen třeba říct, že Ti není dobře a že půjdeš v pondělí k doktorovi, třeba můžeš mít migrénu nebo bolest v krku, cokoliv. Aby si tím mohl případně vysvětlit změnu Tvého chování! S nákupem letenky to taky nebude jednoduché, když Tě tak sleduje. Dost leteckých společností vyžaduje při odletu předložit kreditku, kterou byla letenka koupena, tak bacha na to! Když budeš kupovat v hotovosti, tak aby Tě nesledoval na cestě do CK. Opatrnost je na místě, ale doporučovala bych moc neotálet! Držím Ti palce!

• načítám...
Magnifique
8.6.13 18:27

Jen dotaz: Když jsem četla celou diskuzi narazila jsem na informaci, kdy Marc tvrdí: kdo nežárlí nemiluje.. Je mi jasné, že v této již vzniklé situaci je to neskutečný alibismus, nicméně: protože se již začíná ohrazovat tím, že Tvé jednání je poslední dobou divné a myslím, že tito jedinci mají neskutečný čuch na změny, co zkusit jeho taktiku implantovat na něj? Zničeho nic mu zavolat, copak dělá. Navrhnout, že na něj mám teď zrovna chuť - kdepak je? I když to zrovna nebude pravda. Nebo jen ho přizvat na oběd. Jde o to začít mu pomalu podsouvat jeho chování. Jakou myslíš, že by toto mělo odezvu? Uklidnila by jsi ho do doby, než by jsi uskutečnila odjezd?

• Upravit
2499
8.6.13 19:28
@Mar__tanka1983 píše:
ZATÍM tě neuhodil - a řekla bych, že je to proto, že jsi mu v jeho manipulátorských hrách, extrémní patologické žárlivosti a ovlivňování zcela po vůli. Jakmile se jednou šprajcneš, tak můžeš téměř jistě počítat s tím, že nějaká ta facka přiletí :?
Jako že se mu nelíbí, že se bavíš se sestřiným manželem, a ty se tedy za základě jeho nelibosti s ním bavit přestaneš, to mluví za vše… :nevim:A taky je ještě „za hodnýho“, protože tě nemá zaháčkovanou svatbou a dětmi. Jakmile si bude jistý, že jen tak nevezmeš kramle, tak to bude mnohem mnohem horší…takových už bylo :zed:
:potlesk:
Aot :! A až přiletí ta facka, tak už budeš tak zpracovaná = bude z tebe tak dobře uvařená žába, že ti ta facka nepřijde až tak hrozná. Protože to, co té facce předcházelo, bylo daleko horší. A pak ta první facka nebude poslední.

A uvařená žába vyskočit neumí. Já jsem jedna z výjimek a moc si své svobody v rozhodování o svém životě vážím. Zkus si zarozhodovat o něčem úplně nevinném a sleduj to a uvidíš.

• načítám...
8.6.13 21:05

Každej má nějaký rysy patologickýho chování, každej se v nějaký ty patologii najdeme..když se najdeme ve více typologiích-jste normální, když převažuje jedna, je to špatný..on má možná problém, možná špatný zkušenosti s bývalými, možná se bojí že jí ztratí, je cholerik..ale podle mě nemusí být hned násilník..má jí rád způsobem, jakým se naučil…třeba by stačilo si s nim promluvit, třeba ne¨…těžko říct takhle na dálku, neznáme ho, nevíme jak celou situaci vnímá on…snad zakladatelka pozná, co je normální a co už ne, jestli ten člověk, se kterým žije je normální, příjde mi dost rozumná…třeba si jen od začátku špatně stanovili hranice..nemluvila bych tady o fackách, žádná nepadla..má Marc nějaká přítelé, se kterými se pravidelně stýká?

Příspěvek upraven 08.06.13 v 21:38

• načítám...
173
8.6.13 21:21
@petraminimaks píše:
Každej má nějaký rysy patologickýho chování, každej se v nějaký ty patologii najdeme..když se najdeme ve více typologiích-jste normální, když převažuje jedna, je to špatný..on má možná problém, možná špatný zkušenosti s bývalými, možná se bojí že jí ztratí, je cholerik..ale podle mě nemusí být hned násilník..má jí rád způsobem, jakým se naučil…třeba by stačilo si s nim promluvit, třeba ne¨…těžko říct takhle na dálku, neznáme ho, nevíme jak celou situaci vnímá on…snad zakladatelka pozná, co je normální a co už ne, jestli ten člověk, se kterým žije je normální, příjde mi dost rozumná…třeba si jen od začátku špatně stanovily hranice..nemluvila bych tady o fackách, žádná nepadla..má Marc nějaká přítelé, se kterými se pravidelně stýká?

Naprosto s vasimi nazory souhlasim :potlesk:

• načítám...
5342
8.6.13 21:22

Pokud se nechova patologicky tak minimalne velmi marginalne. Vetsina lidi je opravdu normalni (Gaussova krivka funguje i zde).
Tyrani nemusi byt jen fyzicke (opravdu jsi tu debatu cetla?)…slysela jsi nekdy o psychickem teroru…promyslenem, ktery je domenou inteligentnich muzu. Vrat se o par stranek zpet a podivej se na prirovnani horka voda versus zaba…nic? Cetla jsi o tom vyhrozovani lektorovi anglictiny? Umis cist? Nezlob se ale jsi opravdu dost mimo. Mozna. zijes. podobny zivot…ok…tobe to muze vyhovovat, existuji i velmi velmi submisivni osoby, kterym karabac nad hlavou vyhovuje (vetsinou i diky patologickemu detstvi), ale norme tohle chovani nevyhovuje (kdyby ano, vubec by se Aot nepsala).

• načítám...
173
8.6.13 21:28
@Lemuska píše:
Pokud se nechova patologicky tak minimalne velmi marginalne. Vetsina lidi je opravdu normalni (Gaussova krivka funguje i zde).
Tyrani nemusi byt jen fyzicke (opravdu jsi tu debatu cetla?)…slysela jsi nekdy o psychickem teroru…promyslenem, ktery je domenou inteligentnich muzu. Vrat se o par stranek zpet a podivej se na prirovnani horka voda versus zaba…nic? Cetla jsi o tom vyhrozovani lektorovi anglictiny? Umis cist? Nezlob se ale jsi opravdu dost mimo. Mozna. zijes. podobny zivot…ok…tobe to muze vyhovovat, existuji i velmi velmi submisivni osoby, kterym karabac nad hlavou vyhovuje (vetsinou i diky patologickemu detstvi), ale norme tohle chovani nevyhovuje (kdyby ano, vubec by se Aot nepsala).

Norme nevyhovuje, s tim se shodneme vsichni. Ale pouzivat tu slova jako psychopat, odjizdet v rakvi, obracet se na ambasadu s nouzovou situaci… :zed:

• načítám...
8.6.13 21:30

Četla jsme to:-)nechápu, proč se mě pořád ptáte, mám prostě jen jinej, né tak radikální názor, od toho diskuze jsou, a nemusíme se tady snad předhánět, kdo má vyšší a jaká vzdělání a kdo dával ve škole pozor. Čtu tady milión diskuzí, jak jsou chlapi příšerný, děsný, my ženy dokonalé, milé a hodné a chlapy se k nám bezdůvodně chovají tak a tak, taky vim jak je to v realitě…všechno není přece jen černobilé..mám kamarádku, úplně fajn holku, mohla by mít na každym prstě deset takovejch jako má, jednou jedinkrát jí ten její na začátku vztahu dal podnět k žárlivost - ať žije fb:-) a ona od tý doby, i když to nikdy nedělala a ví, že je to špatně, projíždí mu pravidelně telefon, dělá žárlivý scény apod. nemůže si pomoct, nikdy to nedělala..samozřejmě rada-pokud mu nevěříš uteč..ale každej neni tak silnej..

Příspěvek upraven 08.06.13 v 21:34

• načítám...
5342
8.6.13 21:34

Bohuzel podle popisu jeho chovani vykazuje psychopaticke sklony. Co k tomu dodat? Samozrejme celou situaci musi nakonec posoudit sama Aot, holky pomahaji ziskat nadhled, ktery muze schazet obzvlast je-li vytrzena z prirozeneho prostredi a je-li jeji jedinou opravdu citovou vazbou prave ten partner.

• načítám...
7257
8.6.13 21:37
@siamka7 píše:
Nechceš nám sem hodit jeho nebo vaši fotku? :zed:

Proboha proč?

• načítám...
5342
8.6.13 21:39

Kdo se tu predhani v tom kdo ma vyssi vzdelani :think: Sama pises, ze si kamaradka uvedomuje ze trochu trpi stihomanem :nevim: Zakladatelka si zase uvedomuje, ze jeji vztah s milovanym partnerem neni v poradku. Vyhruzky jsou opravdu v poradku???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová