Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
782
9.6.13 07:41

@Aot aot vůbec ti nezávidím tvoji situaci, hlavně ho moc nezdraždi a opravdu vymýšlej plán jak odejít. Nějakou kamarádku tam asi nemáš co? Strašně ráda bych ti pomohla ale vůbec netuším jak :-(

• načítám...
1134
9.6.13 07:44

@Aot nebo neni u vas nejaka linka pomoci nebo nejake centrum kam bys mohla zavolat a poradit se co dal? :think:

• načítám...
Aot
149
9.6.13 08:01
@Kubula.K píše:
Ze ti nevyhovuje, aby tvoje penize mel pod kontrolou nekdo jiny. Ver mi ze „nevyhovuje mi“ je slovo s obrovskou silou kdyz ho spravne pouzijes, do toho co ti ne/vyhovuje ti nemuze nikdo mluvit.

Taky by sis mohla mozna vybrat nejakou hotovost a schovat ji mimo domov?

Jeste me napadlo jestli by neslo vyhledat toho lektora a poptat se jak to tenkrat bylo.. mozna by ses dovedela neco dulezityho a taky by te moh podporit, to ted bude dulezity. Mas oporu v nekom jinem? Kamaradi, kolegove?

A jeste - myslis ze je absolutne nezbytne z Kanady odjet? Nestacilo by se prestehovat? Mam za to ze kdyby te obtezoval a tys to nahlasila tak v Kanade si s tim umej poradit o dost kip nez v Cechach… Myslis ze bys automaticky prisla o praci kdyz je pres Marka? Jakou mas smlouvu? Je to dobra prace? Tohle vsechno bych jeste zvazila. :kytka:

Holky, pokud odejdu od Marca, tak to v Kanade mohu zabalit. Praci mi sehnal on, o to ani nejde, ale muj zamestnavatel si musel o me pozadat v ramci profesnihho rozvoje a tezko dokazovat, ze by nenasel nikoho jiného atd. Proste moje vízum, je vazane na meho zamestnavatele. O to jde. Pokud skoncim, tak koncim proste v Kanade. :roll:

Holky, jsem uz z toho trchu zmatena, v sobe mam gulas. Mám se s nim bavit normalne? A pak odejít? Dneska, když jsem ho vidla, tak měl v sobě takové zlo, ze si myslim, ze nejake promluvy nepomohou. On mi nikdy nedovoli yit svuj zivot Kdyby me miloval, ta mě netrhá od rodiny, ví dobře, že segra s mamcou jsou moje vsechno.

Ani kvuli jedné facce bych neodesla, ale ted mi otevrel oci, ja nemuzu nic, krome toho mu byt oddana. :|

• načítám...
1212
9.6.13 08:03
@Kubula.K píše:
Ze ti nevyhovuje, aby tvoje penize mel pod kontrolou nekdo jiny. Ver mi ze „nevyhovuje mi“ je slovo s obrovskou silou kdyz ho spravne pouzijes, do toho co ti ne/vyhovuje ti nemuze nikdo mluvit.

Taky by sis mohla mozna vybrat nejakou hotovost a schovat ji mimo domov?

Jeste me napadlo jestli by neslo vyhledat toho lektora a poptat se jak to tenkrat bylo.. mozna by ses dovedela neco dulezityho a taky by te moh podporit, to ted bude dulezity. Mas oporu v nekom jinem? Kamaradi, kolegove?

A jeste - myslis ze je absolutne nezbytne z Kanady odjet? Nestacilo by se prestehovat? Mam za to ze kdyby te obtezoval a tys to nahlasila tak v Kanade si s tim umej poradit o dost kip nez v Cechach… Myslis ze bys automaticky prisla o praci kdyz je pres Marka? Jakou mas smlouvu? Je to dobra prace? Tohle vsechno bych jeste zvazila. :kytka:

Musí to pro ni být srašně těžké. Nikdo nevíme, jaké tam má jinak zázemí, jakou práci, zda je v jejích silách a možnostech odejít od něj, ale zůstat v Kanadě.
Zakladatelka to teď nemá vůbec jednoduché. V těchto případech se mosty pálí strašně těžce. Nikdo z okolí nebude chtít věřit tomu, že se něco takového mohlo dít. Pro všechny je on určitě pan dokonalý.

@Aot
Ty ještě pořád pochybuješ, viď? Stále si nechceš připustit, že by to mohlo být tak špatné. Že to přeci není možné, že se doteď choval úplně jinak, že to určitě byl jen ojedinělý exces, že se to vysvětlí, že uzná svou chybu.
Musí to pro tebe být strašně těžké. :hug:
Přeji ti chladnou hlavu při rozhodování co a jak, nebude to snadné. Jen ty víš všechny okolnosti a tvoje možnosti. Držím pěsti, ať se rozhodneš správně.

• načítám...
1212
9.6.13 08:08
@Aot píše:
Holky, pokud odejdu od Marca, tak to v Kanade mohu zabalit. Praci mi sehnal on, o to ani nejde, ale muj zamestnavatel si musel o me pozadat v ramci profesnihho rozvoje a tezko dokazovat, ze by nenasel nikoho jiného atd. Proste moje vízum, je vazane na meho zamestnavatele. O to jde. Pokud skoncim, tak koncim proste v Kanade. :roll:

Holky, jsem uz z toho trchu zmatena, v sobe mam gulas. Mám se s nim bavit normalne? A pak odejít? Dneska, když jsem ho vidla, tak měl v sobě takové zlo, ze si myslim, ze nejake promluvy nepomohou. On mi nikdy nedovoli yit svuj zivot Kdyby me miloval, ta mě netrhá od rodiny, ví dobře, že segra s mamcou jsou moje vsechno.

Ani kvuli jedné facce bych neodesla, ale ted mi otevrel oci, ja nemuzu nic, krome toho mu byt oddana. :|

Pak bych neváhala. Zůstat s ním jen proto, že jinak budeš muset odejít z Kanady, je cesta do pekla. Myslím, že to teď už víš. :hug:

• načítám...
cher
9.6.13 08:09

@Aot držím palce, věřím, že to je pro tebe těžké už proto, že se sním nejenže rozejdeš, ale že musíš i takhle překopat svůj život. Věřím, že to ustojíš a že to budeš brát jen jako životní zkušenost. Doufám, že to, že ti vrátila facku ho samotného polekalo a nebude v tom až se vrátí pokračovat..drž se :srdce:

• Upravit
Aot
149

Spis si to preju, aby to bylo vsechno jinak. Celkove me to stve. Miluju ho, ale neni jeinz chlap na svete, ale neprijdu jen o nej, taky o zivot, ktery mam rada. Navic uz mi tikaji hodiny, chci taky deti a najit poradneho chlap, to zas bude. Kdyz tady ctu ty diskuze, ze se zas chlap nezajima vubec, jiny zas zahyba, tak fakt nevim, zda neni lepsi mit zavislaka. :roll:

Btw. Marc porad neprisel. :nevim: Kupodivu jsem ráda :think:

Příspěvek upraven 09.06.13 v 08:11

• načítám...
káťa

Aot, v první řadě si musíš pořádně rozmyslet, co vlastně chceš.
To je základ. A potom tomu vše uzpůsobit.
Ano, pokud se rozejdeš s Marcem, skončila jsi v Kanadě. Ale stojí ti ta Kanada za to, že tě tam bude pronásledovat psychopat???
Pokud se s ním chceš rozejít, dobře si rozmyslet kdy a jak…Já osobně bych v tomhle konkrétním případě pořídila novou simku, z té zavolala rodičům a vysvětlila jim celou situaci a poprosila je, aby mi koupili letenku na nějaký nejbližší let do Čech a prostě bych se vypařila jen s osobními věcmi…
Pokud chceš odjet, ale až za déle, tak do té doby v zájmui vlastní bezpečnosti musíš hrát divadlo a už neprovokovat. Udělala jsi chybu, provokovala jsi ho. Takže teď bude ostražitější. Na druhou stranu sis alespoŇň vyzkoušela, l jaký dokáže být, když neposlechneš.

• Upravit
Aot
149
9.6.13 08:15
@káťa píše:
Aot, v první řadě si musíš pořádně rozmyslet, co vlastně chceš.
To je základ. A potom tomu vše uzpůsobit.
Ano, pokud se rozejdeš s Marcem, skončila jsi v Kanadě. Ale stojí ti ta Kanada za to, že tě tam bude pronásledovat psychopat???
Pokud se s ním chceš rozejít, dobře si rozmyslet kdy a jak…Já osobně bych v tomhle konkrétním případě pořídila novou simku, z té zavolala rodičům a vysvětlila jim celou situaci a poprosila je, aby mi koupili letenku na nějaký nejbližší let do Čech a prostě bych se vypařila jen s osobními věcmi…
Pokud chceš odjet, ale až za déle, tak do té doby v zájmui vlastní bezpečnosti musíš hrát divadlo a už neprovokovat. Udělala jsi chybu, provokovala jsi ho. Takže teď bude ostražitější. Na druhou stranu sis alespoŇň vyzkoušela, l jaký dokáže být, když neposlechneš.

Provokovala jsem ho? To zni, jak kdybych udelala buh vi co, ale ja se jen chovala konecne normalne :| Uz jsem volala tatkovi, co mam delat, o facce jsem nerekla, jen o tom ostatnim. Tak taky rikal, ze mam letet domu, nez me zabije, aby me nemel nikdo jiny. :think:

• načítám...
1134
9.6.13 08:20

Kdyz jsou mamka a sestra tvoje vsechno tak bych jim zavolej a vse jim rekni. Ja sice segru nemam ale kdyby byla v prusvihu moje nejlepsi kamaradka tak sedam do letadla a jedu za ni. A vsichni chlapi nejsou spatni, ale o tech dobrych chlapech tady diskuse nenajdes ;) a uz jsi zapla telefon co ti napsal?

• načítám...
1134
9.6.13 08:27

A jeste se chci zeptat, mluvil Marc nekdy o svatbe? kdyz mas jen pracovni vizum to asi nejde donekonecna obnovovat ne? kdyby si te chtel pripoutat tak by si te musel prece vzit, nebo ne? musi mu byt jasny ze az se nastves a odejdes z prace tak musis opustit zemi a nemuze te prinutit vratit se, protoze tam praci nesezenes…

• načítám...
1212
9.6.13 08:31
@Malinkasom píše:
A jeste se chci zeptat, mluvil Marc nekdy o svatbe? kdyz mas jen pracovni vizum to asi nejde donekonecna obnovovat ne? kdyby si te chtel pripoutat tak by si te musel prece vzit, nebo ne? musi mu byt jasny ze az se nastves a odejdes z prace tak musis opustit zemi a nemuze te prinutit vratit se, protoze tam praci nesezenes…

Aot psala, že do svatby ji tlačil, ale že děti nechtěl. Pokud by si ji vzal, tak už by ji měl ve své moci úplně. Ještěže nejsou manželé.

• načítám...
46867
9.6.13 08:33

@Aot teda, to si nedokazu predstavit 8o, abych nemohla do shopping centra pro povleceni, navic spolecne 8o. Ty jsi tam jak ve vezeni s vychazkama. Facku bych taky neresila.
A jsi si jista, ze by te sef vyhodil? Pokud je profik, tak by nemusel. Ja bych tu Kanadunehazela dozita. Ted mi doslo, ze tam mam jeste jednu kamosku, ale je z Montrealu, to je asi daleko, ze?

• načítám...
Peťulka2608
9.6.13 08:35

Být tebou sbalím si to nejnutnější a okamžitě letím domů. Kašli na Kanadu a přepych, snad je nejdůležitější tvůj život!!!
Drž se! :hug: :hug:

• Upravit
46867
9.6.13 08:43

Tak to vypada, ze uz asi dorazil :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí