Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7257
9.6.13 09:47

Jestli čekal v parku před domem, tak asi čekal, jestli zakladatelka nebude chtít odejít…

• načítám...
300
9.6.13 09:48

@jannina1 určitě vycítil, ale čím víc se tomu ona bude bránit, tím horší to bude. Právě proto, že vycítil, že by se chtěla osamostatnit mu v hlavě šrotuje, že určitě je za tím někdo jiný..a pokud mu bude odpírat sex, půjde si za tím ještě tvrději :(bohužel vlastní zkušenost.

• načítám...
káťa
9.6.13 09:51

Holky ten chlap je nechutnej, to je fakt psychouš jako od Hitchcocka.
Zakladatelko, naběhla sis do pěkný pasti :think:. Nevím, co teď. Teď ti jedině zbývá hrát poslušnou oddanou otrokyni až do té doby, než v tajnosti uprchneš…
V zájmu strachu o vlastní život už bych nějaké odporování či vzpouzení vůbec nezkoušela.

• Upravit
24603
9.6.13 09:53

Bože, tohle všechno jsem četla jedním dechem 8o 8o
To je jak z těch psycho filmů kdy se chlap ze začátku chová jak andílek a pak je z něj totální cvok :(
Zakladatelko, moc prosím abys odešla co nejdřív to pude a jestli že ho nasralo to že chceš být občas sama tak asi bych už víc neodporovala, a tím myslím neříkala nic co jemu se nebude líbit :,(
Dále, jestliže chceš diskusi zamknout kvůli tomu, že by tě někdo poznal, bych raději nechala diskusi hodit do uzavřené skupiny a né proto že bych byla zvědavá kolik facek třeba dostaneš jak si psala, ale protože mě tvůj příběh tolik zaujal že bych se ráda dočetla toho že jsi v ČR a v pořádku :hug:
Do uzamčené skupiny by jsme mohli jít my tady diskutujíc holky, né zvědavci jak ses vyjádřila, a to je bezpečné :hug:

• načítám...
7257
9.6.13 09:53

Jasně, v Kanadě je to složitější, ale myslela jsem, že by mohla požádat o skončení prac. poměru třeba z Čech, pokud by zaměstnavateli napsala situaci, snad by jí vyhověl. A do Kanady může jet na turistické vízum, našla jsem tohle:
Občané České republiky, kteří budou chtít přicestovat do Kanady za účelem návštěvy, studia nebo práce, budou nejprve muset požádat o vízum pro krátkodobý pobyt (temporary resident visa).

Existují dva typy krátkodobých víz. Jedno je takzvané jednorázové, které je platné šest měsíců. Pokud ale opustíte Kanadu například po měsíci, už se se stejným vízem nemůžete vrátit. Druhé je takzvané vícenásobné, které dovoluje přilétat do Kanady vícekrát během maximálně pěti let.

• načítám...
24603
9.6.13 09:54

Jo, jenomže její šéf je Marcov dobrý přítel :?

• načítám...
10959
9.6.13 09:57
@jannina1 píše:
Tedy je to ještě horší než jsem si myslela. Podle mě značně přetvařuje, chce Tě oddělit od rodiny.To mumlání-znamenalo by to v češtině-„zasraná děvko“?je úplně hrůzné. Hádali jste se nějak?
Další to vyhrožování fyzickou likvidací toho lektora vypovídá o jeho agresivitě a odhodlání bránit Tě za každou cenu.
Bratrovi nevolej, proč? Je to zbytečné. Myslím, že Marc neco tuší, jak tu někdo psal, tyhle psychopati na tohle mají zvláštní čuch.
Ty letenky taky koupil asi proto, aby jsi se nesetkala s rodinou. Holka, jsi v pěkný kaši, buď silná, musíš to nějak zvládnout, ale bojím se o Tebe.

cože 8o za…á dě. ko :roll: ty jo, tak tomu i věřím že si to ve vzteku mumlal :think:

• načítám...
12667
9.6.13 10:00

Myslim, ze stastie sa da najst aj v inych krajinach, nielen v Kanade :-(
Myslim, ze sama @Aot je prekvapena, ako rychlo sa situacia zvrhla…

• načítám...
Magnifique
9.6.13 10:01
@pannacotta píše:
Jo, jenomže její šéf je Marcov dobrý přítel :?

Na to právě apeluji. Marc je tak „šikovný“, že ji to tam zavaří na hodně dlouho, pokud ne na pořád… Ani on podle mého není bez vlivu.. :think:

• Upravit
1134
9.6.13 10:06

Souhlasim s janninou, sefovi bych rekla skutecny duvod odchodu, ne kvuli zadnim vratam ale hlavne aby ti mohol dat reference kdyz si budes hledat praci

• načítám...
5342
9.6.13 10:07

@Aot snad jsi v poradku!!! Myslim, ze pokud bys sefovi vysvetlila situaci (klidne i z CR) eventuelne i ambasade tak by ti snad Kanada nezavrela dvere pred nosem. Myslim, ze domaci nasili se v tak vyspele zemi nenosi. Nehlede na to, ze jeste existuje i turisticke vizum. Ted je ukol ( pokud jsi rozhodnuta) sehnat letenky. Hlavne ho prosim uz neprovokuj.
Coz kdyby ses domluvila s ambasadou, ze se jim budes kazdy den hlasit a pokud by ses nenahlasila tak by zalarmovali policii…nechci malovat certa na zed, jedna facka nic neznamena, ale musis si zajistit vlastni bezpeci!!!
Jinak Aot slusnych, hezkych, inteligentnich chlapu beha i po CR spousty…treba ten muj…jenze ja na emimi do diskusi tim padem nepisu jak se bajecne mam. Spis se tu holky radi kvuli. opacne variante, takze se neboj, ze by sis si nenajdes fajn partnera :hug:
Hlavne se obcas ozvi!!! A vsem dej na vedomi svou situaci…at te sleduji, jde o tve bezpeci!!!

• načítám...
7257
9.6.13 10:07
@Magnifique píše:
Na to právě apeluji. Marc je tak „šikovný“, že ji to tam zavaří na hodně dlouho, pokud ne na pořád… Ani on podle mého není bez vlivu.. :think:

Nepřeceňovala bych jeho vliv. Pokud zažádá třeba za rok, dva o vízum nevěřím, že na tohle by měl vliv…

• načítám...
Magnifique
9.6.13 10:08
@siamka7 píše:
cože 8o za…á dě. ko :roll: ty jo, tak tomu i věřím že si to ve vzteku mumlal :think:

Pochopila jsem, že toto je míněno na adresu její sestry… Podle mě se Marc nesníží k tomu, aby AOT vyloženě deklasoval takovými urážkami. On je ve fázi, kdy z ní má idol svého života, a chce ji, pokud možno izolovat od reálného a svobodného života, omezováním osobní svobody. A k tomu patologická žárlivost. Myslím, že takto mluví za zády AOT úplně o všech jejích známých a příbuzných..

• Upravit
7257
9.6.13 10:09

@Lemuska
Z tou ambasádou je to dobrý nápad. Pokud by tam vysvětlila situaci, věřím, že by i mohli pomoci zařídit řádné ukončení prac. poměru a odlet domů.

• načítám...
sophinka1
9.6.13 10:11
@Magnifique píše:
Pochopila jsem, že toto je míněno na adresu její sestry… Podle mě se Marc nesníží k tomu, aby AOT vyloženě deklasoval takovými urážkami. On je ve fázi, kdy z ní má idol svého života, a chce ji, pokud možno izolovat od reálného a svobodného života, omezováním osobní svobody. A k tomu patologická žárlivost. Myslím, že takto mluví za zády AOT úplně o všech jejích známých a příbuzných..

jenomže ve chvíli, kdy neodpovídá jeho představám, přestává být jeho panenka která nemá vlastní názor, ve všem se přizpůsobí, je to pro něj rázem někdo jiný -nepřítel

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová