Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1265
9.6.13 11:19

Aot, ja som na takéto diskusie narazila tiež, ked som hladala úplne niečo iné,/v roku 2006/a ako som sa začítala tak som našla aj o domácom násilí. Aké bolo moje zdesenie, že problémy ktoré som po"pociťovala"mali konkrétny názov. Trvalo mi 5 rokov, kým som bola ochotná si priznať, že človek ktorého milujem, mi vlastne len ubližuje. Mna nikdy neudrel, a to mi stále zdoraznoval, že sa nemusím báť, že by mi jedna priletela.
Inak ja som už raz utekala od svojich pestúnov, a tam to bola týždnová akcia, ked som sa tajne balila a veci nosila ku kamarátke, tam som prespala a jej otec ma potom viezol dalej. Preto som útek z manželstva pripravovala dlhšie, a hlavne som muža postupne"znechucovala",aby mi dal pokoj.

• načítám...
PaníKadrnožková
9.6.13 11:22

@Aot vždyť tam má ty letenky do Karibiku ;)

To, že jsi během dvou dnů udělala takový kotrmelec k náhledu na váš vztah (a ty historky a scénáře od místních byly dost drsné), neznamená, že on taky, proto se asi tak strašně divil

Promiň, ale trochu bych se uvolnila i co se týče e-mimina. Pár hurá akcí jsem tu už zažila, holky jsou/jsme strašně hodné, ale kolikrát mám pocit, že pomoc je občas podmíněna nějakou akcí. Pokud se žádající zachová trochu jinak, stává se nevděčnicí a kdesi cosi.

Neber vše 100%, nenech se manipulovat nikým, ani přítelem ani e-miminem. Drž si odstup od všeho, srovnej si myšlenky v hlavě. Co chceš, co je dosažitelné, co skutečně hrozí…
Nebuď hrdinka, je to tvůj život, spousta lidí je strašně zvědavá, co se bude dít, ale žiješ ho ty a ty budeš nést veškeré následky!

• Upravit
Aot
149
9.6.13 11:26

Holky jdu zkusit spat, rano budu vypadat jak mura, tady uz je po treti ráno. Dekuju vam vsem, ze tu se mnou jste, pomahate :hug: Ja si myslim, ze zustat v praci, to by neslo, nedokazala bych se od nej odpoutat. Ne v zemi, kde nikoho nemam a neznam. :nevim: Bez opory. No, ráno se uvidí, co bude. Ja se vam hned ozvu, ale stejne budete asi chrnet, i kdyz mozna ne, ja vstavam normalne v sedm, ale dnes to asi nepujde :P

Tak zatim holky a děkuju :hug:

• načítám...
7569
9.6.13 11:27

Jasně, hlavne hrát jeho hru. :!
Letenku zaplatí v ČR a Aot pošlou jen elektronickou letenku, kterou si v Kanadě vytiskne - pak už se nic neověřuje - tu předá na letišti na Check-in…

Kufr? Nevím, co znamená.. :think:

Také mě napadlo se jen přesídlit jinam v Kanadě, ale zase to bude blbý s prací :|

• načítám...
22590

Aot jak to funguje s ucetm? Chodi muzi sms kdyz prevedes castku, neco koupis ci tak? Nebo to uvidi az na vypisu? mJak velkou castku muzes jednorazove preposlat a nepotrebujes k tomu i Marca? Pokud se rozhodnes odletet, letenku si nech koupit z CR a teprve ten den si preved penize na ucet v CR.
Ja bych mozna jeste zkusila sveho sefa, zacit si mu vylevat opatrne srdce, mozna bych kontaktovala i tveho lektora anglictiny, oreci jen vi ceho je Marc schopny kdyz mu tehdy vybrozoval a mohl by ti byt oporou a pomoci :think:
Co znamena kufr zjistis brzy :think:

Pozadej adminy o smazani diskuze ale nejdriv si zaloz uzavrenou a sem hod odkaz na ni, pak budes schvalovat koho tam chces ci ne ;-)

• načítám...
24603
@Aot píše:
Holky jdu zkusit spat, rano budu vypadat jak mura, tady uz je po treti ráno. Dekuju vam vsem, ze tu se mnou jste, pomahate :hug: Ja si myslim, ze zustat v praci, to by neslo, nedokazala bych se od nej odpoutat. Ne v zemi, kde nikoho nemam a neznam. :nevim: Bez opory. No, ráno se uvidí, co bude. Ja se vam hned ozvu, ale stejne budete asi chrnet, i kdyz mozna ne, ja vstavam normalne v sedm, ale dnes to asi nepujde :PTak zatim holky a děkuju :hug:

Dobře se prospi :hug: :hug: a pak dej když tak vědět co nové :mavam:

• načítám...
1504
9.6.13 11:28

@Kačus82 no ano, je to tu drama online, ale za to, jak se Aot zachova nebo nezachova ji zadna z nas nebude kamenovat. ;) Tohle jsou jen rady, napady a nazory, je opravdu jen na ni, jak se zachova.jen s tim odstupem bych v tomhle pripade byla trochu opatrna, ono je rozdil odchazet postupne a planovane od nekoho, s kym to treba „jen“ skoncilo a byt daleko od domova, bez zazemi a nejspis i bez konkretnich lidi, kteri by mohli pomoct, s clovekem, jakeho nam tu zakladatelka popisuje…prave ty nasledky o kterych sama pises, aby se to nestupnovalo tak, ze uz by odchod byl tezsi a tezsi..

• načítám...
1265
9.6.13 11:29

Ano nehanala by som to na hŕ akciu. Nemám dojem, že by bol hned teraz nebezpečný, neprovokovala by som ho.Chce to klud a znovu všetko v hlave zosumarízovať. Ale je dobre, že sa na váš vztah pozeráš triezvo.

• načítám...
393
9.6.13 11:38
@Kačus82 píše:
@Aot vždyť tam má ty letenky do Karibiku ;)

To, že jsi během dvou dnů udělala takový kotrmelec k náhledu na váš vztah (a ty historky a scénáře od místních byly dost drsné), neznamená, že on taky, proto se asi tak strašně divil

Promiň, ale trochu bych se uvolnila i co se týče e-mimina. Pár hurá akcí jsem tu už zažila, holky jsou/jsme strašně hodné, ale kolikrát mám pocit, že pomoc je občas podmíněna nějakou akcí. Pokud se žádající zachová trochu jinak, stává se nevděčnicí a kdesi cosi.

Neber vše 100%, nenech se manipulovat nikým, ani přítelem ani e-miminem. Drž si odstup od všeho, srovnej si myšlenky v hlavě. Co chceš, co je dosažitelné, co skutečně hrozí…
Nebuď hrdinka, je to tvůj život, spousta lidí je strašně zvědavá, co se bude dít, ale žiješ ho ty a ty budeš nést veškeré následky!
:palec:

Nedá mi to a musím reagovat…

S tímto příspěvkem plně souhlasím. Celou dobu tuto diskuzi sleduji, ale nechtělo se mi reagovat, protože se mi to zdálo zbytečné, bylo tady toho napsané opravdu mnoho…

Ale s tímto naprosto souhlasím, a líp bych to snad ani nenapsala, přesně takhle to cítím také. Hlavně hlavu vzhůru a žádné ukvapené manévry, které by ti mohli ublížit…

Teď to chce hlavně klid a vše si v hlavně srovnat, držím palce aby vše dopadlo jen dobře :hug: :hug:

• načítám...
PaníKadrnožková
9.6.13 11:43

@ksafnika no ano, ten odstup nikoli ve smyslu, nic se neděje, slepice na eM nemaj co dělat, tak se dobře bavěj… na druhou stranu přečíst si 40 stran plných hrůzostrašných příběhů, scénářů, vypít na to flašku vína, kouknout na Noci s nepřítelem a probdít noc situaci rozhodně nepomůže. Já bych možná takhle vypreparovaná rovnou pozvala URNU ;)
Nechci to zlehčovat, na druhou stranu nějak uklidnit situaci, vyspat se, jít do práce (myšlenky nebude mít koncentrované jen na vztah, trochu přetne kruh), myslím, že to pomůže…

• Upravit
5342
9.6.13 11:48
@Aot píše:
Holky jdu zkusit spat, rano budu vypadat jak mura, tady uz je po treti ráno. Dekuju vam vsem, ze tu se mnou jste, pomahate :hug: Ja si myslim, ze zustat v praci, to by neslo, nedokazala bych se od nej odpoutat. Ne v zemi, kde nikoho nemam a neznam. :nevim: Bez opory. No, ráno se uvidí, co bude. Ja se vam hned ozvu, ale stejne budete asi chrnet, i kdyz mozna ne, ja vstavam normalne v sedm, ale dnes to asi nepujde :PTak zatim holky a děkuju :hug:

Hezky se vyspi!!!
K tem uctum…kdyz vypovis ten sporici tak i kdyby byla vypovedni lhuta pul roku tak tam zadas cislo uctu mamky, tatky a oni to za tech pul roku prevedou. S temi ostatnimi ucty nevim co poradit, urcite zajdi do banky a zajisti si internetove bankovnictvi, ktere muzes ovladat odkudkoliv. Je mi jasny, ze tam penizky nechat nechces. Urcite ti v bance poradi, vysvetli jim svou situaci a klidne se domluv i s konkretnim pracovnikem se kterym bys komunikovala pres mailem z CR.
Jinak ten kufr: vi, ze se ti libil a je to luxusni darek. Snazi se te tim dle meho soudu opet manipulovat aby ses citila jako ta zla mrcha, ktera chce odejit a on je ten grand co ti koupi ten uzasny kufr, protoze te strasne miluje a udelal.by pro tebe cokoliv. Kazdou zamilovanou zenu by to znejistilo (i me)…myslim ale ze hraje vabank tak pozor na to. Drzim palecky :hug:

• načítám...
291
9.6.13 11:50

Holky, můžeme se tady vzájemně uklidňovat a vlastně i Aot, že to nemusí být až takové drama, ale zároveň tu visí ve vzduchu, že co když je opravdu schponý všeho a doteď se jen dokonale přetvařoval a měl vše pod kontrolou? :think:
Aotin táta to shrnul jednoduše „nebo tě zabije, když tě nebudu mít já, tak nikdo!“ 8o Je to ten nejhorší scénář, ale zároveň varování… Jako by se to nikdy nestalo, že :roll:
Dodnes si myslím, že podobného ražení byl i ten beznohý atlet, co zastřelil tu svou snoubenku… Měl komplexy, ona ho milovala, ale on nezvládl tu představu, že by mohla odejít :,(
A v čem by to mohlo být lepší? Jako že by najednou otočil o 360´a všechno jí dovolil? Kamarádky, koníčky, dal jí volnost? :lol: Ne, bohužel to bude jen horší… :(

Aot: Vždy po takové hádce s tím mým majetnickým ex jsem byla už unavená, jak jsem mu do zblbnutí vysvětlovala, na co mám právo a že mu jsem věrná… Taky jsme se často hádali do noci, já už pak chtěla spát, usínala jsem s brekem… Ráno pak vše vypadalo líp, on byl milionový, já najednou měla pocit, že by mohlo být líp, že ho vlastně nechci ztratit… :nevim: Prostě jsem to vždy vzdala, dokonce jsem si říkala, že jsem blbá, když jenom proto, že mám vzdorovitou povadu jsem schopná přijít o jinak tak úžasného chlapa… A že to snad radši zkousnu, podvolím se mu, budu hodná, on pak bude hodný na mě a budeme zase šťastní, jako na začátku… :roll:
No, vydrželo mi to jen do další hádky… :arrow:
Prostě tohle je začarovaný kruh… A máš pravdu, po téhle zkušenosti jsem pak podvědomě hledala někoho, kdo mě nechá volně dýchat, takže mám manžela, co má svoje koníčky, nekontroluje mě na každém kroku a někdy si tak říkám, že mám té volnosti až moc, že by trošku víc zájmu neuškodilo, ale to je prostě tak, že člověk chce vždy to, co nemá :mrgreen:
Každopádně se drž, neprovokuj ho, to radši začni brečet, ať mu je tě radši líto, než aby měl vztek… Lidi jsou ve vzteku schopni čehokoliv 8o

• načítám...
2499
9.6.13 11:50
@Lenka512 píše:
Jen jsem tím chtěla říct, že jí nemůže obvinit, že ho okradla… ;)

Obvinit jí může z čehokoli. A až se na ni policie bude dívat jako na zlodějku, přičemž Aot neumí tak dobře jazyk, jako rodilí a bude si muset vzít advokáta… To bude těžká situace.

• načítám...
5342
9.6.13 11:52

Penize kazdopadne pomalu deponuj do cech…tim kufrem ti dal cas rozmyslet si odchod. At se rozhodnes jakkoliv drzim pesti.

• načítám...
1265
9.6.13 11:53

A hlavne je tu len jej pohlad ne celú situáciu, možno by Marcove slová celú situáciu pokrútili.
Napr.ja viem, že ma moj drahý miloval, len mal zvláštne prejavy, ktoré mne časom nesedeli. Iná žena s ním bude určite štastná.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová