Prezidentská debata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.18 11:28

Já vím, že kritizovat EU je v módě a je dost i za co… ale o všech těch zákonech (zbraně, migranti) jednají nejdřív samotné státy mezi sebou. Samozřejmě když nás tam reprezenzují politici, co pořádně neumějí ani anglicky, tak to toho pro nás fakt moc nevyjednají :think: A za to se obávám, že EU nemůže.

Jinak ta debata byla celkem dobrá, jak to má ještě dozvuky: http://zpravy.e15.cz/…ine-vysledky Jako pochybuju ale, že by ještě někoho ovlivnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.1.18 11:29
@malá_holka píše:
Kdo? Nevykřikuje?

Jednoduše, pokud nepatříš mezi lidi, kteří homosexuály bytostně nenávidí, znamená to, že je zbožňuješ. Je to jako když se nebojíš uprchlíků, jsi tím pádem vítač/sluníčkář. Když nekřičíš proti gayům, jsi homofil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:30

@Keyllah No jo jenže teoreticky, kdyby referendum bylo, tak se zas strhne kampaň jak prase, proč zůstat a proč ne. Zase by se šířily hororový scénáře a přehrávalo se, nikdy to není tak horký. Vždyť v těch ovlivňovacích člancích je všechno jen černý nebo bílý. Z toho se nedá čerpat :nevim: Takže jak se rozhodnout sám? :think: Nejít proto volit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:30
@Emimin7 píše:
Jednoduše, pokud nepatříš mezi lidi, kteří homosexuály bytostně nenávidí, znamená to, že je zbožňuješ. Je to jako když se nebojíš uprchlíků, jsi tím pádem vítač/sluníčkář. Když nekřičíš proti gayům, jsi homofil.

Jooooo už chápu. :mrgreen: Je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
26.1.18 11:31
@jege píše:
Líbil se mi akorát pohodovou odpovědí na Zemanovou výtku, že nemá tolik zkušenosti jako on z předcházejících let přeměrování a prezidentování, kdy kontroval, že po TAKOVÝCH zkušenostech asi ani netouží. :mrgreen: Tohle mělo vtip i ostrost a nebylo to agresivní a ani trapné.

Tak zovna tohle mi prislo detinske a trapne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
26.1.18 11:31
@malá_holka píše:
@saadet tak eu kecá do všeho, to je fakt ne? jak se má co jmenovat, co máme kam vyvážet a co dováží k nám, jestli můžem mít doma pistolku, kolik migrantů máme povinně přijmout :nevim: nejsem expert, ale kecaj do hodně věcí. Co dobrýho eu přinesla? Dotace? Volnej pohyb? Že nejsme jediní mimo eu v jejím středu? co by znamenalo z ní odejít? :nevim:

EU nám přinesla hlavně ekonomický růst. Stát mimo ní by se nám hrubě nevyplatilo. To si málokdo uvědomuje, že jsme malá země, která je závislá na okolních státech zejména Německu. Pokud se nebude dařit jim, tak to pocítíme hodně. Orientovat se na Čínu, to je holý nesmysl. Americké firmy už z Číny odcházejí (mám bližší informace ze softwarových firem), dost na to dojely. A Rusko je pro firmy hodně nevypočitatelné, tam si někdo usmyslí, že něco znárodní a firmy ostrouhají, tam právo nic neznamená a soudy jsou ovlivnitelné. Oligarchové si svoje zisky vzít nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:35

Lidi a má to cenu Jít vůbec volit? Mě je z těch všech debat a článků a diskuzí akorát šoufl. Jak jsou lidi na sebe kvůli volbám hnusní, přitom jde o houno a stejně budem tam kde jsme. Na každýho prezidu se najde nějakej humus, klasika. Proč lidi nehladaj radši to pozitivní.? Pak nemaj být lidi věčně na. raní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
26.1.18 11:37
@malá_holka píše:
@Keyllah No jo jenže teoreticky, kdyby referendum bylo, tak se zas strhne kampaň jak prase, proč zůstat a proč ne. Zase by se šířily hororový scénáře a přehrávalo se, nikdy to není tak horký. Vždyť v těch ovlivňovacích člancích je všechno jen černý nebo bílý. Z toho se nedá čerpat :nevim: Takže jak se rozhodnout sám? :think: Nejít proto volit?

Přesně a stejně bych nevěděla co všechno je pravda a co ne, stejně jako teď. vyhraje pak jen lepší rétor, což nemusí být zrovna správně…takže s referendem prostě nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:38

@marin Pardon ale zas Rusko a amíci :roll: A s němcema bych se já radši nepaktovala. Ti vyjdou všichni nastejno, kydaj na sebe špínu a přitom by všichni nejradši byli pupek světa. Ten ekonomickej růst, já vím. Ale krize byla pořád krizí i v eu, např.

Příspěvek upraven 26.01.18 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:39
@Keyllah píše:
Přesně a stejně bych nevěděla co všechno je pravda a co ne, stejně jako teď. vyhraje pak jen lepší rétor, což nemusí být zrovna správně…takže s referendem prostě nevím :think:

Jo myslím si to stejný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
26.1.18 11:39
@malá_holka píše:
Lidi a má to cenu Jít vůbec volit? Mě je z těch všech debat a článků a diskuzí akorát šoufl. Jak jsou lidi na sebe kvůli volbám hnusní, přitom jde o houno a stejně budem tam kde jsme. Na každýho prezidu se najde nějakej humus, klasika. Proč lidi nehladaj radši to pozitivní.? Pak nemaj být lidi věčně na. raní. :nevim:

Tak třeba já jako nevolič Zemana, klidně přiznám, že jsem včera byla mile překvapena jeho chováním a vystupováním. O tom že je skvělý rétor a nadprůměrně inteligentní jsem nikdy nepochybovala ;) jen nevím, zda zemanovec najde něco hezkého i na D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.1.18 11:40
@malá_holka píše:
@Keyllah No jo jenže teoreticky, kdyby referendum bylo, tak se zas strhne kampaň jak prase, proč zůstat a proč ne. Zase by se šířily hororový scénáře a přehrávalo se, nikdy to není tak horký. Vždyť v těch ovlivňovacích člancích je všechno jen černý nebo bílý. Z toho se nedá čerpat :nevim: Takže jak se rozhodnout sám? :think: Nejít proto volit?

neprijde ti, ze jsi si timto krasne odpovedela na ten tvuj prvni post, kde se me ptas? Nemam nejak silu uz reagovat, hezky to popsala uz @marin . Jen dodam, ze do vseho nam EU skutecne nekeca :roll: ano neco narizuje, neco koriguje. Logicky, kdyz jsme jejimi cleny a bereme si. To je zas tak typicky ceske - prachy nam nevadi, ale poslouchat nic nebudem. Zas at to nesklouzne do absurdna, netvrdim, ze vsechna narizeni EU jsou v poradku. Proste si neumis predstavit (jako vetsina zde) jak moc negativniho by nam to prineslo vystoupit z EU. Jezis my nejsem Svycari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.1.18 11:42

@Keyllah Já Drahunku neznám, vím jen že je profesor. A že se mi nelíbí celá kampaň postavená na Milunce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
@malá_holka píše:
@marin Pardon ale zas Rusko a amíci :roll: A s němcema bych se já radši nepaktovala. Ti vyjdou všichni nastejno, kydaj na sebe špínu a přitom by všichni nejradši byli pupek světa. Ten ekonomickej růst, já vím. Ale krize byla pořád krizí i v eu, např.Příspěvek upraven 26.01.18 v 11:40

Já také bych se nejraději také nepaktovala, ale takový je prostě fakt. Firmy už dneska obchodují zejména s EU, a tam největší podíl zaujímá právě Německo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
@malá_holka píše:
Lidi a má to cenu Jít vůbec volit? Mě je z těch všech debat a článků a diskuzí akorát šoufl. Jak jsou lidi na sebe kvůli volbám hnusní, přitom jde o houno a stejně budem tam kde jsme. Na každýho prezidu se najde nějakej humus, klasika. Proč lidi nehladaj radši to pozitivní.? Pak nemaj být lidi věčně na. raní. :nevim:

a urcite ma jit cenu volit. Myslim, ze nevolit je fakt to nejhorsi. Pokud se nejsi schopna pro nekoho rozhodnout na zaklade dostupnych informaci - samozrejme nejen zde - a tech informaci je podle me dost. Pak se porad s nekym komu opravdu veris, na jehoz nazory das a kdo ma dle tveho spravny pohled na zivot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová