Princip nákupů v Makru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
9.11.15 20:16
@Caitlyn píše:
Můj manžel pracuje v Makru, tak taky máme ty karty.
Akorát nemám žádné slevové kupony :think: a přitom bych je chtĕla.
Manžel prý k výplatní pásce kupony nedostal :nevim:Jak to tedy chodí u zamĕstnanců?

slevové kupony chodí tomu, na koho je karta registrovaná… a chodí poštou… my máme karty dvě, jednu mám já na své IČ a druhou má manžel, protože k té registraci je možné mít další kartu na druhou osobu, kupony chodí mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.11.15 20:16

@j.a.n.i1
Teprve dočítám diskuzi, přes mobil to nemám tak rychle (psaní, načítání) jak přes pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.11.15 20:23
@Eveelin píše:
Vloni byla akce v nějakém časopise. Apetit nebo to byl jiný? Kde bylo možné vystřihnout si kupon a s ním přijít do Makra a dostat vstup na 1 den. Také jsem zahlédla, že bylo možné vstup na den (nebo více dní?) koupit. Možná v makru testují, jestli jej otevřít i ostatním zákazníkům ;)@Caitlyn to je nespravedlivé, že nedostáváte žádné slevové kupony! Ale je fakt, že jsem snad nikdy žádné nevyužila. Protože je mám obvykle položené v kuchyni na okně. To jsou mi pak u pokladny hodně platné ;)

To je dostáváte poštou nebo mailem? :think:
Možná v práci nĕkde v kanceláři jsou k vyzvednutí, akorát manžel je v tomhle lajdák a neptá se po nich.

Loni jsme museli narychlo utratit cca 2 000 Kč v kuponech, protože jim za dva dny končila platnost.
Kdyby se zajímal, tak si je mohl vyzvednout už před nĕkolika mĕsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.11.15 20:30
@Regina Hero píše:
slevové kupony chodí tomu, na koho je karta registrovaná… a chodí poštou… my máme karty dvě, jednu mám já na své IČ a druhou má manžel, protože k té registraci je možné mít další kartu na druhou osobu, kupony chodí mně…

Jo tak, díky za vyjasnĕní.
Záhada vyřešena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
9.11.15 20:35
@MisaHanuska píše:
Minulý rok bylo k předplacenému Apetitu možné založit si Makro kartičku. Kartičku máme stále a je platná.

Taky to tak mám, zrovna dneska jsme tam byli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
9.11.15 20:50

@Caitlyn také mne napadlo, jestli v tom manžel není trochu lajdák ;) Znám to z domova ;) Hlavně, že jste to ještě stihli!
Nám chodí reklamní letáky poštou a v nich jsou ty kuponové knížky ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.11.15 21:47
@Eveelin píše:
@Caitlyn také mne napadlo, jestli v tom manžel není trochu lajdák ;) Znám to z domova ;) Hlavně, že jste to ještě stihli!
Nám chodí reklamní letáky poštou a v nich jsou ty kuponové knížky ap.

jj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67965
10.11.15 12:15

Jo jinak pro ty ktere snedly vsechnu moudrost sveta, ted tu uklizim a v ruce mam fakturu z Makra a kolonka IC je prazdna a odberatel jsem ja. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 12:40

@zuzu224
Za to, když se ta moudrost rozdávala, tys byla třikrát. Aspoň podle tvých příspěvků zde. Tak inteligentnímu člověku se princip vydávání karet v Makru nemusí ani vysvětlovat.

Jinak mimochodem, podle mně už je lepší Tamda v Sapě. Je to taková ťamanovská pobočka Makra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.11.15 12:41
@strýček sally píše:
@zuzu224
Za to, když se ta moudrost rozdávala, tys byla třikrát. Aspoň podle tvých příspěvků zde. Tak inteligentnímu člověku se princip vydávání karet v Makru nemusí ani vysvětlovat.Jinak mimochodem, podle mně už je lepší Tamda v Sapě. Je to taková ťamanovská pobočka Makra.

Tamda je v arealu sapy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 15:22

@tasa
Jo, v areálu, vedle hlavní brány je ještě nalevo cesta a vjezd přímo k Tamdě. Dá se nakupovat jak s kartou tak i bez. Ceny na regálech konečný s kartou a bez karty. Žádný srágory jako hadry poslední dobou se rozmáhající v hitlermarketech. Jen tam není pečivo a zelenina. Jinak něco levný, něco ne, tak jako všude. Do makra jsem jezdil hodně pro maso, ale to už je dnes lepší nakupovat u místních řezníků, takže mě tam nic netáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.11.15 16:22

@strýček sally ryby…mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67965
11.11.15 17:02

@strýček sally
Bohuzel vy odmitate pripustit, ze lze ziskat kartu i jako nezivnostnik a nemusi mne ji nekdo delat na oko na firmu, co mne tu stale vnucujete. Bohuzel nevite co vsechno ma Makro za jine aktivity a komu karty poskytuje, i kdyz si teda myslite ze vite. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101994
11.11.15 20:10

@zuzu224 Fajn, tak dojdi, do Makra, že chceš udělat kartu, nejsi živnostník, nepracuješ v žádné firmě XY, která s nimi spolupracuje a uvidíme, zda ti ji udělají, když tedy tvrdíš, že ji lze získat jako neživnostník a ne přes firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67965
11.11.15 20:40

@j.a.n.i1
Zjevne mas problem pochopit pojem benefit apod. Tady jde o to, ze Makro vydava umyslne karty nezivnostnikum, protoze ma taky jine obchodni strategie nez ty ktere Ty znas z internetu a papouskujes tady dokola. Nikde jsem nenapsala, ze to da kazdymu z ulice, ale ze vydava karty i nezivnostnikum a tim nemyslim to, ze si sezenu strejdu co ma IC a ten me ji zaridi na svoji firmu.
Tohle je vsude kam se podivas. Zkus se zeptat co ti nabidne telefoni operator za tarif a pak se zeptej par svych znamych co maji za tarify a zjistis, ze polovina z nich ma tarif po kterem ty se na internetu nedopidis ani kdyz se rozkrajis a nikdo ti ho nenabidne.
Koncim diskuzi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák