Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 Mě by to zajímalo, kartu bych chtěla, ale abych tam měsíčně utrácela několik tisíc to asi ne, pokud si nakoupím levně i někde jinde a navíc by jsme to nakonec neměli kam dávat
…Co jsem si všimla tajk tam mají i na Vánoce levně hračky, co jsme třeba viděla je panenka Nancy kterou měli asu za 900.- a v albertu jsem ji viděla za 1500.-
@Mischa69 dřív to bylo tak, že si musela nakoupit myslim za 2000 nejmíň, teď už to neplatí ![]()
@zuzu224 jako je to blby, ale tam fakt spadne lehce paleta nebo na ještěrce lehce přehlídneš malé dítě..
@fiveta No to Lego by se šiklo, dcerka si ho přeje k Vánocům ![]()
@Zzzzzz píše:
@Mischa69 dřív to bylo tak, že si musela nakoupit myslim za 2000 nejmíň, teď už to neplatí
@zuzu224 jako je to blby, ale tam fakt spadne lehce paleta nebo na ještěrce lehce přehlídneš malé dítě..
v létě mi paní na informacích naopak říkala, že se ročně musí utratit 2000 Kč aby byla karta pořád aktivní
@brulinka Jezdím do Makra pravidelně a cenově to nijak výrazně výhodné není. Výhodou jsou velká balení a také to, že nakoupíš vše pod jednou střechou, od oblečení, přes nádobí, papírnictví, elektro atd.
Já ho mám 10 minut od práce, ale z domova ( z jiného města) bych tam rozhodně nejezdila.
@Zzzzzz 2000.- v jednom nákupu nebo měsíčně?
…Pořád přemýšlím zda si nechat udělat kartu, ičo mám, ale ne na nákup jídla a fakturu při vydávání karty chtějí jakou? Já faktury vystavuji a jsou na moje jméno, akorát v jiném odvětví ![]()
@Mischa69 Po mě žádnou fakturu nechtěli, jen IČ a bylo, byla to záležitost na cca 5 minut. A jinak já poslední dobou nemám obrat ani těch 2000,– za rok a zatím mi karta funguje.
Díky tak to asi taky zkusím, škoda že se nedá objednávat i online ![]()
@Bananas vidíš,tak mě říkala z rodiny, která tam pracuje, že už to neplatí ![]()
@Mischa69 já myslim, že ročně to bylo.. A stačí jenom ičo, žádný faktury nebudou chtít, pak si můžeš nakupovat co chceš ![]()
@Mischa69 Všimla sis dobře, jestli těch 900 nebylo bez DPH? Takovýhle cenový rozdíl se mi zdá i na Makro obrovský.
@Zzzzzz Tak ono je dost dobře možný, že to ještě píší, že platí, ale reálně to nikdo neřeší…
@jjelena jednu tu panenku maji v letaku za 846.99 s dph ![]()
@j.a.n.i1 to je mozny
ono asi jak se jim to hodi ![]()
@Mischa69
teď jsem kupovala na jejich kupon na hračky s 30% slevou Lego Friends za výhodnou cenu…tak hlídej… ![]()
@Zzzzzz Je to možný, nehádám se, já ceny nesleduju, jen mi to v porovnání s jiným zbožím přišel obrovksý rozdíl.