Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Já to měnit nepotřebuju, mně úplně stačí, že ten můj si pod pojmem dobrodružství představuje něco hodnotnějšího, než je návštěva bordelu
jako třeba organizace nějaké tanecni, sportovni akce, diskuze, nebo výzkum ve formě pokusů?, natoceni filmu, foceni umeleckych fotek?
@mlαdy milenec píše: .@Sonarka
To si myslíš, že si to chlapi neuvědomí? Koukni se na norníka nebo sexprivat4you. Já moc na mazání medu kolem huby nejsem, ale většině chlapů to dělá dobře. Stejně jako když je ženská pochválí za utáhnutej kohoutek, smontovanej nábytek nebo zprovoznění karmy. Když má někdo doma megeru, co ho nepochválí, jak je rok dlouhej, nelze mu neporadit bordel, má-li strach opustit „fungující“ rodinu. Jde mimojiné o relaxaci duše i těla, které vede k lepším výkonům. A sebevědomí může taky pomoci fakt, že chlap není žádná bačkora a udělá to, na co má chuť, navzdory celospolečenským protibordelovým tamtamům. Myslím, že by ses dost divila, kdo z tvého okolí to zkusil.Dle mě duše ženy funguje jinak než duše chlapa. U ženské nevede prodejná láska k lepší výkonnosti a všudypřítomné pohodě okolo ni. Chlapi jsou na záletnictví naprogramováni, ženská bude nevrlá, nebude mít doma chuť na sex apod.
Dovedu si však představit, že bych to mohl tolerovat.
kdo je na co naprogramovany je dost individualni, kazdopadne je lepsi pocit ze sexu, kdyz to ten druhej strasne chce a zrovna s konkretni osobou, nez kdyz to bere jako praci a nesednou si, napriklad ja jsem dost vybirava, jen tak nekdo me nenadchne, mozna proto, ze vetsina nechape to co chapu ja… no to je jedno, proste kdyz je to placene, prijde mi to falesne a nucene, ta osoba me nepotrebuje a ja nepotrebuju ji
@mlαdy milenec píše:
To jakože chlap jednička si může začít s ženskou čtyřkou a ženská jednička by nad chlapem čtyřkou ohrnula nos? No jo, ženský.Ale fakticky ten příklad demonstruje to, co říkám - průměrnej chlap je naprogramovanej k tomu, aby občas zaletěl - narozdíl od ženský to nedělá proto, že mu něco schází, ale prostě proto, že mu tak velí pudy, do dokonalosti matky přírody přivedené desetitisíci lety vývoje lidského druhu.
Chlap, kterej tak neudělá, je skleslej, nemá do čeho píchnout, nic se mu nedaří a partnerka tak začne doma peskovat. To proto, že chtěl obelstít svoje pudy, pro její dobro. Z očekávané prohra-výhra situace nastalo prohra-prohra. Kdyby poslechl svoje pudy, s velkou pravděpodobností tu máme výhra-výhra.
My chlapi pořád něco kutíme, rádi něco dobýváme, objevujeme apod. Proto se nelze divit tomu, že nás okouzlí jiná sukně - bylo by to proti naší podstatě a stali bychom se nerudnými dědky, kdybychom tuto vášeň pro něco jiného ztratili. Užijeme si se sukní a zpět k Máně, té nejbáječnější ženské pod Sluncem. Návštěva privátu nedělá nic jiného, než že saturuje tuto ryze mužskou potřebu.
my chlapi? (bylo by fajn mluvit jen za sebe a rict, ze nekteri to maji podobne) pudy jsou akorat pro zvirata, my jsme na vyssi urovni a sex je spiritualni ne pudovy
@Anonym X píše:
Asi tak nějak.
Třeba já koule mám (právě jsem se radši pro jistotu kouknul), v bordelu jsem nebyl a nic mě tam ani netáhne. Je fakt, že většina kamarádů z mého okolí má už tuto zkušenost za sebou, ale nepřipadám si o něco ošizenej. Představa zásunu do ženy, kde jich bylo dneska už třeba osm přede mnou, mě nijak nevzrušuje. Asi jsem divnej
nejses divnej, kazdej to ma jinak, zalezi na povaze, osobnosti, nekdo treba chodi do hnusnych bordelu, nekdo do luxusnich… a taky zalezi na tom, jestli ta holka je do toho vicememe nucena, nebo je to proste vyjadreni jeji osobnosti…
ja napr. bych to delat nemohla, ja jsem dost vybirava a predstava, ze bych si mela hrat s nekym kdo mi neprijde stylove charismaticky a okouzlujici je dost na nic
@plastic0o píše:
my chlapi? (bylo by fajn mluvit jen za sebe a rict, ze nekteri to maji podobne) pudy jsou akorat pro zvirata, my jsme na vyssi urovni a sex je spiritualni ne pudovy