Přítel - jsem moc náročná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
20.11.22 18:16
@Anonymní píše:
Víš já myslím že to vím už delší dobu, jen je nejdřív strašně těžký se vzdát a přiznat si to a úplně nejtěžší v tom pak nezůstat a skutečně odejít. Vážím si chlapů kteří mají koule na to být upřímní a když už nemilují řeknou nemiluji, když chtějí odejít, odejdou. Ta druhá třetina se bojí dívčích slz a jako sraby dělají ze je vše tak nějak ok i když dávno není, jen aby oni nebyli nedejboze ti špatní a ta třetí třetina to má jako ten kluk pro kterýho se mi klepou kolena, každá co je ochotna zůstat při ruce se hodí, hlavní jsou zadní vrátka, čím více, tím lépe, kdyby nějaký nešly otevřít. Láska to není no. Škoda.

Asi není. Ale myslím ze je fajn ze to všechno víš. Teď se s tím jen musíš vnitřně srovnat a rozhodnout se co dal. Jestli mu přestaneš psát a uvidíš co on - za jak dlouho si toho vůbec všimne. Nebo mu proste napíšeš ze konec ze takhle te to nebaví a mas to vyřešené. Hlavně si za svým rozhodnutím stůj. On to s bývalou zjevne nemá vyřešeny. Ale třeba budou zrovna mít blby víkend a bude se te snažit ukecat ať mu das ještě šanci, jak se strasne změní… uvidíš no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
20.11.22 20:31

Mě to zní, jako kdyby tě bral jako kamarádku s výhodami a že chce zpátky k bývalé. Je mi líto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
20.11.22 21:08
@Anonymní píše:
Nevím jestli tam spí. Prostě tam jede odpoledne, přestane úplně komunikovat, nepíše, nebere telefon, nic. To trvá až do druhého dne do rána. Vždy když tam jede. A on nikdy neřekl nespím tam. Nespím s ní. Mlží, nebo moje otázky úplně zasklí. Já ho kvůli obyčejným kamarádům se kterými mluvím venku v zimní bundě jednou za půl roku musím uklidňovat, dvakrát mu vzít telefon za deset minut, že se mi všichni smějou, ale když jsem se ptala na jeho ex, na to kde byl, prostě změní téma. :nevim:

No ale tím ti právě dává tu naději, že žárlí a že tě miluje. Ve skutečnosti mu to je nejspíš jedno (nebo k smíchu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
23.11.22 18:16
@Anonymní píše:
Víš já myslím že to vím už delší dobu, jen je nejdřív strašně těžký se vzdát a přiznat si to a úplně nejtěžší v tom pak nezůstat a skutečně odejít. Vážím si chlapů kteří mají koule na to být upřímní a když už nemilují řeknou nemiluji, když chtějí odejít, odejdou. Ta druhá třetina se bojí dívčích slz a jako sraby dělají ze je vše tak nějak ok i když dávno není, jen aby oni nebyli nedejboze ti špatní a ta třetí třetina to má jako ten kluk pro kterýho se mi klepou kolena, každá co je ochotna zůstat při ruce se hodí, hlavní jsou zadní vrátka, čím více, tím lépe, kdyby nějaký nešly otevřít. Láska to není no. Škoda.

prosím tě, čeho je vlastně škoda…podle toho co vše jsi nám tady napsala nemáš opravdu čeho litovat…buď ráda, že jsi přišla na to brzy, že to nikam nevede a nebudeš se kvůli takovému rádobychlapovi trápit…věř tomu, že ti tohle není zapotřebí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
23.11.22 19:04

Zakladatelko, jak jste pokročili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.12.22 14:40

Také by mě zajímalo, jak to s ním dopadlo, s hrdinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.12.22 17:02

Mě to totiž hodně připomíná mého ex 🤣
Já jsem ale v pozici matky jeho děti.. Dolejza, jezdí k nám domů za dcerami, občas tu zůstával i večer se mnou, přespával..
Také je to tip člověka, co smrdí korunou, je zadlužený, není v jeho možnostech si sehnat svoje bydlení a tak si ani nemá děti kam brát.
A co se alkoholu týče, také mu holduje dost. Pije tvrdý a dostkrat do týdne…
No a tento můj ex, který mi i střídavě tvrdí, jak by byl rád abychom se k sobě jednou vrátili, má „kamarádku“, se kterou si celé dny vypisuje( když je u nás, tak samozřejmě ne) a jistě se i občas vídají. Tato slečna je ale teprve náctiletá a tak ji to buď vyhovuje nebo je ještě dost naivní…mě ale samozřejmě tvrdí, že je sám a s ní se rozešel, jen ona to chudinka nějak nedokáže pochopit. Tak proto všechny ty zpravy, aby ji tak neublížil :D :D :D
Proto by mě zajímalo, jak se ten tvůj rozhoupal? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
21.12.22 17:24

Zakladatelko, taky by me to zajimalo. Teda, povazovat za vztah “neco”, kde se vidate 4 hodiny za mesic? To se vic vidim i s kamaradkou, ktera ode me bydli 250 km… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí