Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Není gambler. A o svoje dítě se finančně vzorně stará.
Já jsem neřekla, že je gambler, jen že tohle je přesně ten model uvažování žen, který jsem já nikdy nepochopila.
Ty ses zamilovala do představy vztahu…je to pouhá tvá iluze, daleko od reality
@Anonymní píše:
Nepřemýšlím ani jako ty, ale ani tak jak píšeš. Taky je pro mě důležitější aby mě miloval, než aby měl prachy. Peníze se vždycky dají nějak řešit, když jste na to dva a máte se rádi, tak o to líp. Gamblerství je nemoc, stejně jako alkoholismus. Za mě tam je ještě to, milovat děti. Pokud chlap miluje ženu i děti dá se spousta věcí zvládnout a vyřešit. Když nemiluje, je ti i abstinent k ničemu. Pokud ti teda nestačí ty prachy.
Nepsala jsem, že prachy stačí. Ale už jsem viděla spoustu holek, co řídily srdéčkem nabít si hubu. Ano, peníze se dají řešit, nejlépe tak, že je chlap nehází do beden, neutrácí v hospodě, necpe je do milenky whatever.
A milovat děti? Hlavně je má milovat vlastnbí otec, že je bude milovat nějaký další chlap v pořadí, na to bych moc nesázela. Zkušenost nemám, ale stačí si tady přečíst, jak jsou holky odvázané z péče o cizí děti. ![]()
@Anonymní píše: Že to není vztah vím. Možná jsem zamilovaná do představy o něm. Pokud ve všem lhal, tak asi ano. A on to podle tebe bere jak?
zní to tvrdě, ale nebere tě vůbec vážně…má tě zřejmě jako náhradnici…ví, že čekáš až pískne a ty skočíš, vezmeš mu telefon, odepíšeš…on tohle nemusí když je u bývalé a dítěte…dělá z tebe opravdu pitomce…promiň
@Anonymní píše: Že to není vztah vím. Možná jsem zamilovaná do představy o něm. Pokud ve všem lhal, tak asi ano. A on to podle tebe bere jak?
On potřebuje někoho mít, aby ex ukázal, že není uplně marnej.
@Anonymní píše: .. omlouvám se za to i/y
Jinak jasně že láska ne. Ale motivace je někdy důležitá. Já přijít o dítě, vidět ho jednou za několik dnů, nemít vztah, bydlet jak bydlí on v jeho věku, možná piju taky.
On je zavislej, 100%ně, ale pokud on chce pití omezit, proč ho nepodpořit. Pokud chce a nelhal je ale dost podstatný. Chyby máme všichni. Proč mu nedat šanci.
Především jsi závislá TY. Máš závislou strukturu osobnosti a bojíš se být sama jak čert kříže, proto jsi i s takovým chcípákem, který tě má u zadku.
Proto jsi doteď narážela na samý odpad a hlavně jsi zakotvila s někým, kdo je parodie na přítele.
Můj ex kouřil už na začátku vztahu, pil taky, i když méně. Pak se rozchlastal tak, že pil láhev vína denně. I když kňučel, že nemá prachy.
A kdo za to mohl? Žertovně říkal, že prý já. Aha. Minimálně 4 roky tvrdil, jak přestane. Tak snad přestal teď, když už spolu nejsme a bylo to mnou. ![]()
Taky jsem byla tak slepá a říkala si, že každý má chyby. Chyba byla to, že jsem s ním zůstala tak dlouho.
@Anonymní píše:
Podívej chápu že to myslíš dobře, ale já se být sama rozhodně nebojím. Jsem sama 4 rokyzávislostí na chlapech to teda vážně nebude.Je to jen tím že on mi přišel jinej.
Btw flaška vína denně, to je ještě pohoda.
Mi přijde, že si se chytila na lovebombing narcise (to je terminus technicus, najdi si to na netu), ale je to jen můj dojem. ![]()
@Anonymní píše:
Podívej chápu že to myslíš dobře, ale já se být sama rozhodně nebojím. Jsem sama 4 rokyzávislostí na chlapech to teda vážně nebude. Je to jen tím že on mi přišel jinej.
Tak jestli pohoda pro tebe, tak to už se nedivím ničemu.
My jsme fakt národ alkoholiků, když denní chlastání takového množství bereme jako něco v normě. Haluz.
Jojo, tak moc si vážíš sama sebe, že jsi s někým takovým. Byl jinej, jasně.
Možná tak v tom, že od těch předchozích to není 10 kg odpadu, ale jen 5 kg odpadu, a to kdoví jestli. Výsledek je ale pořád odpad.
Co na to napsat, tady jsou další slova zbytečná a holt si ten rypák budeš muset nabít sama. Užívej si života s tímhle „jiným panem dokonalým“, no.
A věř, že ho změníš!
@WhiteCrow píše:
Tak jestli pohoda pro tebe, tak to už se nedivím ničemu.My jsme fakt národ alkoholiků, když denní chlastání takového množství bereme jako něco v normě. Haluz.
Co na to napsat, tady jsou další slova zbytečná a holt si ten rypák budeš muset nabít sama. Užívej si života s tímhle „jiným panem dokonalým“,no.Možná tak v tom, že od těch předchozích to není 10 kg odpadu, ale jen 5 kg odpadu, a to kdoví jestli. Výsledek je ale pořád odpad.
A věř, že ho změníš!
Psala, že to s ním končí. Ale proto, že chlastá, ale proto, že ji nemiluje. S tímhle přístupem si naběhne i příště… ![]()
@brisco píše:
Psala, že to s ním končí. Ale proto, že chlastá, ale proto, že ji nemiluje. S tímhle přístupem si naběhne i příště…
Nepřišlo mi, že s ním vyloženě končí, jen že jí něco docvaklo. Takže to se ještě uvidí.
@Anonymní píše:
Co mám končit. Skončil on se mnou, vždyť na mě s*re. Jen se mi to neobtěžoval říct. Asi zase spolíhal na tu komunikaci beze slov.
no hlavně si to musíš v sobě uzavřít co nejdříve ty…co on dělá je úplně fuk…klidně ať se uchlastá když neumí řešit nic normálně…je to příšerný ubožák
@Anonymní píše:
Podívej chápu že to myslíš dobře, ale já se být sama rozhodně nebojím. Jsem sama 4 rokyzávislostí na chlapech to teda vážně nebude. Je to jen tím že on mi přišel jinej.
Ty máš ty hranice sakra posunutý a proto se Ti děje to, co se Ti děje. On je podle mě především pohodlnej, egocentrickej a na Tobě si akorát zvedá sebevědomí, že za něco stojí, když selhal na všech frontách.
@WhiteCrow píše:
Tak jestli pohoda pro tebe, tak to už se nedivím ničemu.My jsme fakt národ alkoholiků, když denní chlastání takového množství bereme jako něco v normě. Haluz.
Co na to napsat, tady jsou další slova zbytečná a holt si ten rypák budeš muset nabít sama. Užívej si života s tímhle „jiným panem dokonalým“, no.Možná tak v tom, že od těch předchozích to není 10 kg odpadu, ale jen 5 kg odpadu, a to kdoví jestli. Výsledek je ale pořád odpad.
A věř, že ho změníš!
@Anonymní píše:
Co mám končit. Skončil on se mnou, vždyť na mě s*re. Jen se mi to neobtěžoval říct. Asi zase spolíhal na tu komunikaci beze slov.
Neboj on se ještě ozve.