Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, pro tebe bude štěstím, když se on opravdu na tebe vykašle a vrátí se k bejvalce. Protože ty se ho nevzdáš. Tobě bude stačit, když ti bude opakovat, jak tě miluje, a budeš mu dávat stále dokola šance. Promiň, jsi fakt hodně zblblá a tím i naivní. Asi si zasloužíš od něho dostat pořádnou lekci…
@Anonymní píše:
Protože jim obvykle šlo o sex, o citech se nebavili, na děti z minulých vztahu kašlali, nebo jsem měla být jen milenka, nebo to mělo být jen tak na chvíli. To jsou přesně ty důvody. Pak přišel pan dokonalý, co mě miluje, o dítě se stará, chce se mnou být dlouho, city najevo dává, o sex mu nejde, milenka určitě nebudu.
Zní to jako slabej vtip co
Pan dokonalý? Co tě miluje? Chce s tebou být dlouho hm..když se vidíte 4 x za měsíc nebo jak jsi psala. Jasně že o sex mu nejde když ho má s ex
milenka nejsi, partnerka nejsi, co teda vlastně jsi? Už to tu padlo, k čemu ti vlastně je tenhle pán dokonalý jak píšeš? Zkus se zamyslet.
@Anonymní píše:
Já flašku vína denně jako normu fakt neberu. Jen v jeho případě bych za to byla ještě vděčná.
Ty opravdu nejsi normální… Čteš se vůbec? ![]()
Tvůj přístup ke vztahům je katastrofální… Tak snad to nepřeneseš na děti. Těch mi je líto…
Neuvažoval jsi o tom, že by sis zašla popovídat třeba do manželské poradny?
Jako ženská, která by byla vděčná za to, že její někdo ( partner ani přítel to není) chlastal jen litr vína denně, to vážně nemá v hlavě v pořádku…
Chudáci děti…
Je to podlé, co ti provádí. Udržovat někoho v naději za pomoci slůvek lásky, která ho nic nestojí. Jako pes, co zakope kost, co kdyby se mu jednou hodila. Aby ji neměl někdo jiný. Co kdyby byl někdy sám, že? Třeba se mu jednou budeš hodit. Nechce tě ale ani se tě nechce vzdát. Ne proto, že by tě snad miloval, ale líbí se mu ten pocit, že ty miluješ jeho. Jak sobecké! No aspoň si tohle všechno sama uvedomujes. Teď jde jenom o to se od něj odpoutat. Bude to bolet, ale preboli to. Čím dřív tím líp. Takhle se v tom placas a rána nemá šanci se zahojit. A nevěř mu, co ti nakeca. Činy za něj promluvily dostatečně.
@Anonymní píše:
Takhle negativně ale můžeš popsat i mě. I sebe. Kohokoliv. Člověk je ale komplex, on má i hodně dobrých vlastností. A když chceš milovat, musíš to přijmout celý jak to je no.
@cerveneraminko píše:![]()
![]()
Prosím tě, jak jsi schopna objektivně vyhodnotit něčí dobré vlastnosti během 4h v měsíci?
Podle těchto kritérií mám vztah s půlkou města a všichni jsou bezchybní…
Probuď se. To, že tě někdo kontroluje a řeší, že ses bavila s cizím mužem není ani trochu známka lásky nebo osudového pouta, není ti 15, aby ses nechala tahat na vařené nudli.
Přesně tak. Vidět se s někým tak málo, tak je taky dokonalý ![]()
Zakladatelko, jak moc ho znáš, že ho považujes za tak skvělého? Tobě asi fakt není pomoci ![]()
@Anonymní píše:
Právě díky tomu že se vidíme tak málo je to hodně nedokonalý. A možná kdyby jsme se viděli víc, bylo by to ještě nedokonalejší, ale o to líp, měla bych aspoň jasno.
Wau, mna to celkom fascinuje (v tom zlom zmysle slova) ako rozmyslas. Skusim sa dotknut kyseliny a ak to boli, ponorim este celu ruku lebo CO AK TO MOZE BYT LEPSIE. Ehm, nebude. To ti tu vyvestim uz teraz a staci mi ten kusok co si tu nacrtla.
Zaujal ta niekto (zalubila si sa) a neni to bohvie co, ale lepsie ako zenaci, nebudes zahadzovat „dobreho“ chlapa ked „ta lubi“, staci na tom popracovat a vyladit to trochu - nevyladis to a neda sa na tom popracovat, ale skusenosti su neprenosne, potrebujes si to zazit. Drzim ti peste.
@Anonymní píše:
Kéž by. Zdaleka ne vždy když se vidíme něco je.
Tak když ani to ne, tak smočí občas i jinde než u tebe
já bych to ukončila. Život není o telefonu.
@Anonymní píše:
On nechce vidět mě, diskuze byla spíš o tom proč. Jestli jsem chtěla tak moc.
Nechceš moc obecně, ale chceš moc po chlapovi, který tě nemiluje a de facto ho moc nezajímáš.
@Anonymní píše:
Co mám končit. Skončil on se mnou, vždyť na mě s*re. Jen se mi to neobtěžoval říct. Asi zase spolíhal na tu komunikaci beze slov.
Prosím Tě, a proč Ti vadí, že Tě nechce alkoholik?
@Anonymní píše:
To jsem si uvědomila taky. Ale proč mě teda nenechá být? Proč píše a tak? Asi když přestanu odpovídat, tak se to vyřeší.
Tak proč by nepsal?
@Anonymní píše:
To jsem si uvědomila taky. Ale proč mě teda nenechá být? Proč píše a tak? Asi když přestanu odpovídat, tak se to vyřeší.
psaní ho nic nestojí, tak co by ne,
@Anonymní píše:
On píše jen když nemá do čeho píchnout (bohužel asi doslova), nepíše když chceš ty. ![]()
Je to přesně jak píšeš. Odepsat na zprávu trvá par vteřin, myslím ze téměř při každé činnosti se to dá stihnout když člověk chce a ma zájem. Pochopila bych kdyby byl v práci na směně kde nesmí vzít telefon, to je jasný, ale u vaření a koukani na film? To je proste jen kec a výmluva. Je mi líto, ale nemá proste zájem. Investuješ do nej energii zbytečně. Snad se přes nej rychle dostaneš.