Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já to právě jako vztah taky nevidím, ale myslela jsem si, že z toho vztah bude. Oba jsme si řekli, že nám nejde o vztah založený na sexu, jen nechceme spěchat.
No, to byla celkem chyba. Přechodili jste to, jste kamarádi.
Kdeže, nechodí za dítětem. Vsadím boty, že je normálně ženatý a bydlí tam. Proto ti nepíše, když tam je. Proto se tak málo vidíte. Že ti řekl, že hledá vztah a nechce spěchat? Nebo jsi to řekla ty a on řekl „já to mám úplně stejně, to je náhoda!“ Klasika ženatých chlapů, zblbnou holku a mají jistotu, že bude po ruce. Narozdíl od nějaké kamarádky s výhodami.
@Pírko2 píše:
A co je na tom špatného, že se napije s kámošema občas, párkrát týdně?![]()
Já to dělávám taky. Chlapi sobě!
Taky dopadnou jako ty. ![]()
@Anonymní píše:
Já vím no. Nejste tady první, kdo mi říká, že ex není tak úplně ex. Už to slyším po několikáté, ať už od lidí, kteří znají jeho, nebo i od mých přátel, kterým se nezdá, že chodí za dítětem, rozuměj zpátky domů k rodině, jak řekla má kamarádka. Když jsem se ho na to ptala, jestli o tom nepřemýšleli, že se k sobě vrátí a že jim nechci stát ve štěstí, dozvěděla jsem se, že se jí večer zeptá, až za ní pojede. Všechno mě to bolí, ale nechci dělat unáhlený závěry, zamilovaná ženská dokáže mít sice na jedné straně neskutečnej instinkt, na druhé straně umí být taky neskutečně paranoidní a on možná opravdu chodí za dítětem a tečka. Už jen když to píšu mi ale běží v hlavě, jak to bylo u mého ex, ze začátku po rozvodu mě chtěl strašně zpátky a návštěva dětí byla způsob, jak mi být na blízku, tlak na slepení rodiny byl obrovskej, když přišel a zůstal přes noc, sex byl, oběma to chybělo, zvyk je železná košile. Tohle období bylo krátké, ale sama těžko věřím, že když chodí zpátky domů, že tam není ta tendence vytvářet atmosféru jako dřív, obzvlášť když ona s ním zůstat chtěla a dítě ho tam chce taky. Možná že to nedělá tolik on, možná ona, možná nikdo. Nechci mu křivdit, ale ani naivně důvěřovat, když mi každý tvrdí, že je to zřejmé a já slepá. Každopádně se mnou rozhodně nespí a mohl by. Dost pochybuju, že by si nepřišel ulevit, kdyby to nedělal jinde. Jenže co když nedělá.
Jako že fakt? ![]()
@Anonymní píše:
Pořád mi říká, že musel za klukama, musel za dítětem, měl toho moc v práci, musel něco vyřídit, musel někam s rodinou, občas potřebuje i čas pro sebe, miluje mě, já jsem ta špatná, co otravuje, přitom on prostě nemá kdy. Jenže pak zkrátka sedí a chlastá, 6× za týden.
A víš proč to dělá? Protože může…
Tys to chtěla posunout do vztahu, němu to vyhovuje takhle a o vztah nestojí.
Možná to zkouší slepit s ex kvůli dítěti, ale to ti říkat nebude… což teda chápu.
Chlapi jsou srabi a nemají rádi problémy.
Jako jestli vás rozhovor vyzněl tak, že je to konec, tak je to dobré řešení.
@Anonymní píše:
Já vím no. Nejste tady první, kdo mi říká, že ex není tak úplně ex. Už to slyším po několikáté, ať už od lidí, kteří znají jeho, nebo i od mých přátel, kterým se nezdá, že chodí za dítětem, rozuměj zpátky domů k rodině, jak řekla má kamarádka. Když jsem se ho na to ptala, jestli o tom nepřemýšleli, že se k sobě vrátí a že jim nechci stát ve štěstí, dozvěděla jsem se, že se jí večer zeptá, až za ní pojede. Všechno mě to bolí, ale nechci dělat unáhlený závěry, zamilovaná ženská dokáže mít sice na jedné straně neskutečnej instinkt, na druhé straně umí být taky neskutečně paranoidní a on možná opravdu chodí za dítětem a tečka. Už jen když to píšu mi ale běží v hlavě, jak to bylo u mého ex, ze začátku po rozvodu mě chtěl strašně zpátky a návštěva dětí byla způsob, jak mi být na blízku, tlak na slepení rodiny byl obrovskej, když přišel a zůstal přes noc, sex byl, oběma to chybělo, zvyk je železná košile. Tohle období bylo krátké, ale sama těžko věřím, že když chodí zpátky domů, že tam není ta tendence vytvářet atmosféru jako dřív, obzvlášť když ona s ním zůstat chtěla a dítě ho tam chce taky. Možná že to nedělá tolik on, možná ona, možná nikdo. Nechci mu křivdit, ale ani naivně důvěřovat, když mi každý tvrdí, že je to zřejmé a já slepá. Každopádně se mnou rozhodně nespí a mohl by. Dost pochybuju, že by si nepřišel ulevit, kdyby to nedělal jinde. Jenže co když nedělá.
Tak jim to přej a vrať ho ex. Nejlepší řešení pro něj i pro tebe.
Můj ex k nám taky chodí, protože dcery nechtějí k němu (teď teda ta mladší) nebo proto, že máme dohodu, že nemocné jsou u mě a u nás může být…Takže tady jednou také spal…S nextkou si netelefonuje ani o víkendu, kdy jsou děti u něj…ale sms si asi píšou…podle mě jí to " zakazál". Vše info od dětí…Když tady jednou byl nextka ho náháněla asi 5× tak jí to vzal, mluvil jak z hrobu a jen říkal ano /ne, rudý byl až na pr…Ale myslím, že tě potěším, že důvodem je spíše to, že nechce, aby děti věděli o čem se s ní baví = abych já věděla, protože s dcerama mám skvělý vztah a všechno mi řeknou. Chudáček neví, že svět je malej ajá ví většinu z naprosto jiných zdrojů avíc než bych si přála…takže čekám, že zá pár týdnů (také spolu nejsou moc často) bude zase jiná:-). Ale zase u vás ti ani nenapíše, takže tam budou důvody jiné…navíc se o tom nechce bavit…i to, že ti řekl „že se večer zeptá až tam bude, jestli chtějí být zase spolu…“ hovoří za vše…jinak by řekl v klidu „neblázni“ nebo něco takového…Hezké na tom je jen to, že mu jde as hlavně o dítě, které chce, jako každé, mít tátu zpátky doma…
@Anonymní píše:
Tohle je asi to nejhorší, že ti není fuk…vem to tak a on to ví…vztah muže a ženy funguje dobře jen tehdy, když ten víc zamilovaný /slušnější…je chlap:-( bohužel a když chlap se bojí, že by o ní mohl přijít…
To teda nechápu, jak ti může říkat, že tě miluje a pak ti říct, že se tedy večer zeptá ex, jestli to spolu dají zase dohromady. Sex u vás taky asi není nic extra, podle mě tě má jen jako kamarádku, s kterou by eventuelně mohl chvíli být, kdyby to s exkou nevyšlo. A ještě mě napadá, že se spíš rozešla exka s ním vzhledem k tomu, že on chodí 6×týdně do hospody.
@Anonymní píše:
Pořád mi říká, že musel za klukama, musel za dítětem, měl toho moc v práci, musel něco vyřídit, musel někam s rodinou, občas potřebuje i čas pro sebe, miluje mě, já jsem ta špatná, co otravuje, přitom on prostě nemá kdy. Jenže pak zkrátka sedí a chlastá, 6× za týden.
Když se chová takhle od začátku jakože počínajícího vztahu, tak očividně mu o žádný vztah s tebou nejde…takže si to po sobě několikrát přečti a mělo by ti to snad otevřít oči, že tento pán to má na rozdíl od tebe zcela jinak…ztráta času a tvé energie, protože ho prostě nemáš vůbec k ničemu…pár esemesek za den ti můžu taky napsat proboha
@Anonymní píše:
Pije doma. Za to fakt skoro denně a do stavu, že je na mol. Ale možná to předtím nedělal tak často, třeba kvůli ní se držel, kvůli kámošce do rezervi se omezovat nebude samozřejmě.
Takže si chceš v životě ukotvit alkoholika? A to proč? ![]()
@Anonymní píše:
Pije doma. Za to fakt skoro denně a do stavu, že je na mol. Ale možná to předtím nedělal tak často, třeba kvůli ní se držel, kvůli kámošce do rezervi se omezovat nebude samozřejmě.
Proto leze za Tebou, i když miluje ji. U ní chlastat nemůže a v hospodě ho zase nenechají vyspat.
@Anonymní píše:
Jo, to je všechno asi pravda. Já několik let odmítala všechny muže, tenhle přišel, byl vtipnej, v pohodě, nedal se odbít, říkal miluju tě, jsi krásná, chci s tebou být dlouho, starat se o tebe, nejde mi o sex, počkám jak dlouho budeš chtít..a nejhorší je, že já jsem tak naivní, že jsem mu to spolkla i s navyjákem. Já fakt chvíli uvěřila, že to říká upřímně. Hloupý že.
tak hloupé to není, ono se to vážně poslouchá pěkně, ale pokud zůstává pouze u slov, tak prostě pouze ti maže med kolem pusy
a ještě co miluješ na chlapovi, který denně pije do stavu, že je na mol…to máš opravdu v hlavě tak prázdno, že když tohle napíšeš, že ti nedochází, jak je to špatně, jak je to naprosto odpudivé…a tohle jako vážně chceš mít třeba doma u svých dětí???
nechápu
@Anonymní píše:
Jo, to je všechno asi pravda. Já několik let odmítala všechny muže, tenhle přišel, byl vtipnej, v pohodě, nedal se odbít, říkal miluju tě, jsi krásná, chci s tebou být dlouho, starat se o tebe, nejde mi o sex, počkám jak dlouho budeš chtít..a nejhorší je, že já jsem tak naivní, že jsem mu to spolkla i s navyjákem. Já fakt chvíli uvěřila, že to říká upřímně. Hloupý že.
A proč si ty muže odmítala? Chceš být jeptiška? A v čem je alkoholik lepší než ti předtím?
Ale vy nemáte vztah. Žila bych si po svém. Vždyť máte jen takové přátelství, a to jen někdy.