Přítel - jsem moc náročná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11199
16.11.22 19:02
@Anonymní píše:
Pořád mi říká, že musel za klukama, musel za dítětem, měl toho moc v práci, musel něco vyřídit, musel někam s rodinou, občas potřebuje i čas pro sebe, miluje mě, já jsem ta špatná, co otravuje, přitom on prostě nemá kdy. Jenže pak zkrátka sedí a chlastá, 6× za týden. :nevim:

Tak to je fakt špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
16.11.22 19:31

Tohle snad ani není vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
16.11.22 19:39
@Anonymní píše:
Není. Píšu to od začátku. Jen jsem myslela že bude.
Šla bych od toho. Podle mě ztráta času.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
16.11.22 19:59
@Anonymní píše:
Pořád mi říká, že musel za klukama, musel za dítětem, měl toho moc v práci, musel něco vyřídit, musel někam s rodinou, občas potřebuje i čas pro sebe, miluje mě, já jsem ta špatná, co otravuje, přitom on prostě nemá kdy. Jenže pak zkrátka sedí a chlastá, 6× za týden. :nevim:

Promiň ale pokud by tě chtěl mít ve svém životě, místo se vždy najde. Souhlasím s ostatními. Vidíš to moc růžově, Neztrácej s ním čas. Kdoví jak to s ním je. Mě to smrdí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
16.11.22 20:04

Takže chlastá, rozhazuje peníze a dolejzá za exkou…
Pryč od něj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.11.22 20:45

Psala jsi, jaké má fajn vlastnosti a jak si rozumíte. No jo, to jde všechno pěkný, ale na těch zásadních věcech se neshodnete - trávení volného času, jeho exka, chlastani… Blikala by mi kontrolka jak šílená… Obávám se, že to k ničemu nepovede. Dát mu nůž na krk, a pokud změna nepřijde z jeho strany, rychle pryč. Takto můžeš čekat do důchodu, než se páníček rozhoupe, že tě chce ve svém životě víc než pár hodin měsíčně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.11.22 20:49

Naopak. Tvůj problém bude v tom, že jsi extrémně nenáročná. Kdybys nebyla, nestála bys o takového chlapa, který mi upřímně ani nepřijde, že by byl tvůj přítel. Máš na lepšího, věř tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
16.11.22 20:55
@Anonymní píše:

To je strašný. Prober se fakt. Co u něj prosimtě hledáš za štěstí?

• Citovat
  • Upravit
3998
16.11.22 20:59
@Anonymní píše:

Tak si to po sobě přečti nahlas a pak si nahlas řekni, co bys v takové situaci poradila nejlepší kamarádce. Já myslím, že není moc o čem přemýšlet. A jako chlastat 6× týdně, se chceš starat o alkoholika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
16.11.22 21:07

Tak zas další příběh na téma, můj partner je dokonalý, ale… Už asi dvoutisící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
16.11.22 21:39

Podle mě nejsi jeho priorita, není z tebe tak hotovy jak by měl byt. Asi bych mu na rovinu řekla, co ti vadí a zeptala se ho jestli to je vůbec vztah nebo co to má byt a jak vážně to bere, a když nebudeš s odpovědi spokojena tak bych ho poslala do oběhu (uvidíš ze se vrátí k bývalé) a našla si někoho kdo je připraveny na vztah. Znis jako symposka, tohle přece nemáš za potrebi, k čemu to je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
16.11.22 21:47
@Cimada píše:
Chodí pít, to by mi stačilo.
Jede si prostě svůj styl života, a když potřebuje, tak zajde k Tobě.

A co je na tom špatného, že se napije s kámošema občas, párkrát týdně? :nevim: :,(

Já to dělávám taky. Chlapi sobě! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
16.11.22 21:47

Jinak pro autorku, nečetl jsem debatu, ale budeš asi milenka a on bude dál ve vztahu s bývalkou nějak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.11.22 22:06

No exka zřejmě začíná „vyhravat“ - nevycita, je řada, když je chlap tas doma a jsou zas jako rodina, třeba.

Od tebe slyší jen co se ti na něm nelíbí, ale ne že bys neměla pravdu; nechápu teda ženské jako ty- chtít s někým takovým marnym chodit a navic chtít mít s ním vztah, když

• vlastně se nerozesel s exkou
  • má s ní dítě
  • pije
  • kámoši
  • jeho zájmy
  • až až potom s dlouhým odstupem ses tam někde ty… :roll:

A to už nejsi dávno žádná 20leta skocka, ale máma od dětí a už minimálně s jednou velmi špatnou partnerskou zkušenosti či manželskou a zase vandrujes do takovyho marnyho chlapa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
16.11.22 22:27

6× týdně pije :think:? To už by mi zavánělo počínajícím alkoholismem a k tomu exku za zády. Tohle nemáš zapotřebí ne? Kašli na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí