Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@mdvorak Ne, nechci, už nemůžu. Ale.. nevím jak to napsat, ale vždycky se cítím vinná já.
Však o to právě jde
Podle mě mu dělám mámu a ne partnerku. On byl v děcáku a pak ho vzala adoptivní matka. Ale s tou už léta nekomunikuje.
Není to můj dávný ex?
Měla jsem doma něco hodně podobného. Ten člověk si to možná asi neuvědomuje, ale je to citový manipulátor. Co se týče toho sexu, tak když jsem byla unavená a odmítla, tak se naštval a šel spát na zem do šatny nebo si to prostě dělal sám v posteli, když jsem tam byla. Když jsem měla horečky, tak mě v noci budil, že chce…Když jsem šla za kamarádkou, vyčítal, že jsem nešla s ním, všude jsem musela chodit s ním. Před tím se to až tak moc neprojevovalo, teprve až jsme se sestěhovali. Vydržela jsem to 2 měsíce a poslala ho dá.. Promluv si s ním o tom a jestli svůj postoj nezmění, rozhodně dej nohy na ramena, mohlo by se to taky stupňovat.
@Anonymní píše:
@Mišička090 Jako mě by to problém nedělalo, ale ne každý den záda, nohy a ještě vískat. Možná to zní jako prkotina, ale opravdu už nemůžu. Pořád něco… A když mu to řeknu, ještě se urazí.
To je vyderac v jeho veku se chová jak mimino… Jen tak mimochodem jaké „důkazy“ lásky ti dává on???
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Mám přítele, bydlíme spolu. Všechno je fajn, až na to, že pořád vyžaduje „péči“. Hlavně masáž zad, nohou a vískání ve vlasech. A nejlépe pořád. Já jsem z něho už nervózní, opravdu mě nebaví pořád ho masírovat. Nejsem masér abych ho masírovala dlouho, vždyť mě bolí ruce. Nebo mu zapomenu dát polibek před spaním, zrovna jsem byla zamyšlená a hned mi to vyčetl. Nebo mi vyčítá, že za ním nepřijedu do práce když mám volno. Prostě pořád něco a mě to opravdu nebaví. Pořád mi něco vyčítá, „Kdyby jsi mě milovala, tak..“.. „Je vidět, jak mě miluješ“, „Ta Tvoje opičí láska“, „Tohle není láska“… a podobně. Já nevím co s tím, ale nebaví mě to. Nebo když nemám chuť na sex, tak se urazí a dá si láhev vína, v lepším případe zaspí v tom horším se opije jak prase a dělá mi zle, dělá kravál. Fakt bych asi radši byla sama než tohle.
Tak jsi si postěžovala a řešit stejně nic nechceš. Tak si hezky žijte. ![]()
Už několikrát jsem se přistihla, že utíkám domů od kámošek i kdybych ráda zůstala, jenom, aby kvůli němu. Hrozně moc mě omezuje. Ale řeknu mu to a urazí se. „Ty mě nemiluješ, Na tomhle vidím, že já Tebe miluji víc“..
Takž když jemu upadne hrníček z ruky, tak je to samozřejmě Tvá vina. Krásná manipulace. Se změnou musíš začít u sebe, protože i když tohodle kopneš, najdeš si stejného. Začni si vážit sama sebe a být zodpovědná za svoje skutky, ne za cizí…
@Anonymní píše:
Není to můj dávný ex?Měla jsem doma něco hodně podobného. Ten člověk si to možná asi neuvědomuje, ale je to citový manipulátor. Co se týče toho sexu, tak když jsem byla unavená a odmítla, tak se naštval a šel spát na zem do šatny nebo si to prostě dělal sám v posteli, když jsem tam byla. Když jsem měla horečky, tak mě v noci budil, že chce…Když jsem šla za kamarádkou, vyčítal, že jsem nešla s ním, všude jsem musela chodit s ním. Před tím se to až tak moc neprojevovalo, teprve až jsme se sestěhovali. Vydržela jsem to 2 měsíce a poslala ho dá.. Promluv si s ním o tom a jestli svůj postoj nezmění, rozhodně dej nohy na ramena, mohlo by se to taky stupňovat.
Mám to taky tak.. Taková šikana.
@Pidulka1991 Hmmm, každé ráno mám kafe u stolku, kupuje mi kytky, koláčky co mám ráda, vždy mi něco kupuje, sem-tam oblečení, dárky…
@Anonymní píše:
@Mišička090 Jako mě by to problém nedělalo, ale ne každý den záda, nohy a ještě vískat. Možná to zní jako prkotina, ale opravdu už nemůžu. Pořád něco… A když mu to řeknu, ještě se urazí.
Já to chápu, mám s tím své zkušenosti. Chlap se sice chová normálně a nic mi nevyčita ale to věčné drbání je fakt na hlavu.
Přijde mi že se tě přítel tímto snaží manipulovat, a vždy dosáhnout toho co chce, pro ty výčitky
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Mám přítele, bydlíme spolu. Všechno je fajn, až na to, že pořád vyžaduje „péči“. Hlavně masáž zad, nohou a vískání ve vlasech. A nejlépe pořád. Já jsem z něho už nervózní, opravdu mě nebaví pořád ho masírovat. Nejsem masér abych ho masírovala dlouho, vždyť mě bolí ruce. Nebo mu zapomenu dát polibek před spaním, zrovna jsem byla zamyšlená a hned mi to vyčetl. Nebo mi vyčítá, že za ním nepřijedu do práce když mám volno. Prostě pořád něco a mě to opravdu nebaví. Pořád mi něco vyčítá, „Kdyby jsi mě milovala, tak..“.. „Je vidět, jak mě miluješ“, „Ta Tvoje opičí láska“, „Tohle není láska“… a podobně. Já nevím co s tím, ale nebaví mě to. Nebo když nemám chuť na sex, tak se urazí a dá si láhev vína, v lepším případe zaspí v tom horším se opije jak prase a dělá mi zle, dělá kravál. Fakt bych asi radši byla sama než tohle.
I když spolu bydlíte, neznamená to, že musíš žít život pouze podle jeho představ. Řekni mu, jak to vnímáš ty, jak by sis to představovala… V klidu, bez výčitek.
Když jsi unavená a nenamasíruješ ho, nic se neděje. On by měl taky pochopit tvoje potřeby…
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Hmmm, každé ráno mám kafe u stolku, kupuje mi kytky, koláčky co mám ráda, vždy mi něco kupuje, sem-tam oblečení, dárky…
Hmmmmm, kafe zrejme vari i pro sebe
Zbytek jsou hmotne statky ![]()
Nejsi s nim spokojena a stastna. Chces takto prozit cely zivot?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Vydírá a manipuluje, řekni mu že na toto chování nemáš náladu. Když panáček neví co to je ať se to vygoogluje..
@babice To on právě nevidí. On je přesvědčený, že mám všechno, že mi nic nechybí. Podle něj tedy určitě ne. Prý kolik holek by chtělo to, co mám já. Tolik lásky a mazlení.