Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@samá práce dekuji ale opravdu nechci…
Dítě ne, na co si znovu vytahat břicho.
Ale - vykašlala bych se na sošky dělané doma. Jdi do práce mezi lidi. Bude ještě více peněz a hlavně nových dojmů. Takhle, když jsi pořád doma k dispozici k dětěm, je to špatně. Na něm není žádná zodpovědnost, protože tam pořád jsi.
Ty nemáš být pořád po ruce. To Ti říkám, protože k tomu jsem jaksi sama dospěla z vlastní zkušenosti, když jsem se snažila svému muži vše ulehčit. Aby mohl dělat kariéru. Stejně nakonec všechno špatně, vůbec si toho necenil. Takže už nejsem nikomu POŘÁD po ruce, ale jen co je třeba. Otec se musí starat zrovna tak, jinak má čas na blbosti.
Sama si řekni, když budeš půl dne ze dne pryč a doma si ničeho nevšimneš, jaké vazby budeš na ten domov mít, kromě toho, že tam bydlí milující služtička a plody chtíče? O které se třeba ani nebudeš starat? Budeš mít čas na lidi kolem až příliš a ty doma přehlídneš. To dělá Tvůj muž.
@Anonymní píše:
@Lioness34 dneska rano úplně vpohode odvedla jsem holky do školky a do školy a když jsem přišla, tak jsem mela kafe na stole, a je tak neak zase jiný.. Ja se nw nic ne ptám ohledně toho všeho.. Vůbec to neřeším…myslim ze kdyz to budu řešit vude to horší.. Necham to ted teda tak. Dekujicza tip určitě se kouknu
On ted seká dobrotu, protože má vůči tobě nečisté svědomí. To často dělají chlapi, kteří mají milenky. Své manželky zahrnují dárky, zaplatí ji všechno co chtějí, protože si chtějí užívat jinde.
Pokud on má s ní fyzicky kontakt a v podstatě tě podvádí, tak bych udělala toto:
Podle mě by bylo úplně nejlepší, kdyby jsi mu sbalila kufry, dala před před dveře jeho nynější vyvolené s tím, že se k němu stěhuje. K tomu bych dodala, že děti budete mít ve střídavé péči. Takže 4 děti budou týden u ní.
Teď pozor:
Ona mu bude muset najednou pomáhat, bude muset začít něco dělat, uklízet po dětech nepořádek a starat také… pak on bude platit také alimenty ze společného rozpočtu. Myslíš si, že se jí to bude dlouho líbit???
Já osobně děti nemám, ale kdyby mi chlap najednou do bytu přišel ze čtyřma deckama, tak bych měla z toho nervy a problémy by byli na světě.
Já bych ji ten život zkomplikovala jak to jde… když už rozbíjí rodinu, tak ať převezme za to zotpovednost a vidí to… ![]()
Myslím si, že bys měla chlapa zpátky na to ta ta!!
Zvažuji že když by to nedopadlo twk bych jim ještě ukázala že ja nebudu ta, co se sebere s detma a uvolní jim cestu aby oni byli šťastní.. Když uz rozvrati rodinu, tak ať to stoji za to. Premyslim ze bych řekla ze v sobotu jsem pozvána ven, aby nikam nešel… Ona uz deti poznala protože sel přítel pro be do skolky a do školy a ona na něho čekala… To jsem se dozvěděla az potom…
@Anonymní píše:
Zvažuji že když by to nedopadlo twk bych jim ještě ukázala že ja nebudu ta, co se sebere s detma a uvolní jim cestu aby oni byli šťastní.. Když uz rozvrati rodinu, tak ať to stoji za to. Premyslim ze bych řekla ze v sobotu jsem pozvána ven, aby nikam nešel… Ona uz deti poznala protože sel přítel pro be do skolky a do školy a ona na něho čekala… To jsem se dozvěděla az potom…
Potkala je, ale nehlídala, nestarala se. Musí si to zažít. Ty si udělej volný víkend mimo dům, pokud můžeš.
A snaž se přijít k penězům, budou třeba. Nech mu děti !!!
Ona ho ta láska nepřejde ze dne na den, musí to vyšumět. Děti pomůžou.
@LaPaloma píše:
Potkala je, ale nehlídala, nestarala se. Musí si to zažít. Ty si udělej volný víkend mimo dům, pokud můžeš.
A snaž se přijít k penězům, budou třeba. Nech mu děti !!!
Ona ho ta láska nepřejde ze dne na den, musí to vyšumět. Děti pomůžou.
@Anonymní píše:
On ted seká dobrotu, protože má vůči tobě nečisté svědomí. To často dělají chlapi, kteří mají milenky. Své manželky zahrnují dárky, zaplatí ji všechno co chtějí, protože si chtějí užívat jinde.Pokud on má s ní fyzicky kontakt a v podstatě tě podvádí, tak bych udělala toto:
Podle mě by bylo úplně nejlepší, kdyby jsi mu sbalila kufry, dala před před dveře jeho nynější vyvolené s tím, že se k němu stěhuje. K tomu bych dodala, že děti budete mít ve střídavé péči. Takže 4 děti budou týden u ní.
Teď pozor:
Ona mu bude muset najednou pomáhat, bude muset začít něco dělat, uklízet po dětech nepořádek a starat také… pak on bude platit také alimenty ze společného rozpočtu. Myslíš si, že se jí to bude dlouho líbit???
Já osobně děti nemám, ale kdyby mi chlap najednou do bytu přišel ze čtyřma deckama, tak bych měla z toho nervy a problémy by byli na světě.
Já bych ji ten život zkomplikovala jak to jde… když už rozbíjí rodinu, tak ať převezme za to zotpovednost a vidí to…
Myslím si, že bys měla chlapa zpátky na to ta ta!!
No jo ale jak by ho donutila ke střídavé péči? Pokud by práskl dveřma s tím že si děti možná vezme jednou za 14 dní na víkend tak by fakt neudělala vůbec nic
Spousta chlapů odejde od rodiny k milence a děti už pro něj neexistují a ex je ráda že občas zaplatí alimenty. Hlavně kdo by asi tak nejvíc trpěl? Ty děti… Je tady x diskusí na téma, jak donutit otce aby si víc bral děti, když nebude chtít tak ho nikdo nedonutí. Otec má právo děti vídat, nikoliv povinnost si je brát, bohužel, je to tak ![]()
Já jsem zatím ve fázi kdy mam na něj vztek.. Dívala jsem se na vyživovací tabulky ohledně alimentů tak, aby to viděl. Prej co se díváš kolik bych platil?? Říkám co když se dívám, kolik bych platila já?? Jasně ze bych mu deti do péče nedala.. Ani náhodou.. Ale myšlenka že by mu ta iduška po par týdnech utekla me trošku láká.. Ja vim ze si sni píše pořád ne tak často ale píše… Takže určitě ji říká co je a neni doma… Musím ji odradit a to co nejdřív. Jak píšete strčit mu děcka pěkně všechny.. A taky to udělám.. Už dlouhou dobu jsem chtěla začít chodit do fitka.. Tak si koupím pernametku.. Myslím si že nejsem skarede.. A pokud si dovolím říct, ze i po čtyřech dětech nejsem k zahození.. Tak toho začnu zneužívat opatrně.. A mu naznačit že já odejdu ale bez dětí… Ať se na to připraví i Iduška
@Anonymní píše:
Já jsem zatím ve fázi kdy mam na něj vztek.. Dívala jsem se na vyživovací tabulky ohledně alimentů tak, aby to viděl. Prej co se díváš kolik bych platil?? Říkám co když se dívám, kolik bych platila já?? Jasně ze bych mu deti do péče nedala.. Ani náhodou.. Ale myšlenka že by mu ta iduška po par týdnech utekla me trošku láká.. Ja vim ze si sni píše pořád ne tak často ale píše… Takže určitě ji říká co je a neni doma… Musím ji odradit a to co nejdřív. Jak píšete strčit mu děcka pěkně všechny.. A taky to udělám.. Už dlouhou dobu jsem chtěla začít chodit do fitka.. Tak si koupím pernametku.. Myslím si že nejsem skarede.. A pokud si dovolím říct, ze i po čtyřech dětech nejsem k zahození.. Tak toho začnu zneužívat opatrně.. A mu naznačit že já odejdu ale bez dětí… Ať se na to připraví i Iduška
@Anonymní píše:
Já ti rozumím, a vím, že ve tvé situaci to je hodně těžké, ale neříkej mu nic /třeba ve vzteku/ ,co nemůžeš pak udělat. Pokud mu řekneš, že jedeš na víkend třeba na Moravu, a bez dětí, a potřebuješ, aby se o ně postaral, pak to udělej. Když mu řekneš, že od teď budeš chodit jednou za týden do fitka, nebo jinam, tak to udělej, a nech mu děti,a na papírku co má nakoupit, třeba cestou ze školky. Když řekneš, že mu necháš děti, pak by jsi to měla dodržet, aby viděl, že to není jenom takové prázdné mlácení slámy.Když by přišel za Idou se čtyřmi dětmi, stačil by jí víkend. Je lepší raději začínat menší akce/třeba to fitko/, ale pravidelně, a zapojovat ho, než mu pohrozit něčím, co víš už předem, že nesplníš. To má pak opačný efekt.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
No a když jako nemá blbý tři stovky na šipky, co mu v pátek večer říct, že prachy mu nemůžeš půjčit, protože a poněvadž sis domluvila dámskou jízdu s holkama ze školy, tudíž na šipky jít nechceš a on se bude muset postarat do sobotního rána o děcka, jelikož právě odcházíš a nevíš jestli se vrátíš v deset o půlnoci nebo až v sobotu ráno ?
@Proximus píše:
No a když jako nemá blbý tři stovky na šipky, co mu v pátek večer říct, že prachy mu nemůžeš půjčit, protože a poněvadž sis domluvila dámskou jízdu s holkama ze školy, tudíž na šipky jít nechceš a on se bude muset postarat do sobotního rána o děcka, jelikož právě odcházíš a nevíš jestli se vrátíš v deset o půlnoci nebo až v sobotu ráno ?
Normálně jsem si dala práci s tím, abych se znovu přihlásila a VEŘEJNĚ TĚ TADY POCHVÁLILA za ten skvostný nápad, Proximusi. ![]()
Něco takového mi už hlodalo hlavou, ale neměla jsem to domyšlené. Tohle je lepší. ![]()
Uvažovala jsem, že bych mu řekla, že mam sraz. Tudíž sobotu bude muset oželet.. Vím, ze musím začít postupně.. A musím v něm probudit aby trošku zářil…uf teď je toho tolik..
A když on ty děti, třeba o víkendu bude mít, tak bude muset věnovat tu větší pozornost dětem, aby je uhlídal, protože 4 děti jsou docela dost… Když bude mít děti, tak už se jí nebude moct na 100% věnovat a to se jí také nebude moc líbit ![]()
Sobota je holky zásadní ne tahle sobota ale ta příští sobota.. To ma přijet ta svi*ě.. To musím Nela vymyslet aby zůstal doma.. Vím, ze je tohle detinske, ale dost trpím na ledvinové kameny… A on ví že to kolikrát nedávám.. Tak ze bych to nahrála aby nikam nešel??
Já si vůbec nedovedu představit, co je to za otce, který nemá 10 dní před výplatou ani korunu a peníze, které by mu dala matka dětí, kterou podvádí, by šel probendit do hospody na šipky. ![]()
O takového chceš zakladatelko bojovat ???
Ne, to on by měl bojovat o tebe. Já bych asi obrátila hru. Řekla bych mu, že je normální podrazák a blbecek a já se rozmyslím, jestli s ním vůbec ještě chci být a za jakých podmínek. Že já jemu dám do určité doby vědět, jak jsem se rozmyslela - zda půjdu a on bude platit jako mourovatej, zda stridavka anebo mu dám ještě šanci s tím, že bude sekat latinu a starat se o děti, bo já půjdu do práce mezi lidi.
A na šipky může zapomenout, řekla bych mu, že peníze mám pro děti, ne pro jeho hospodu.