Přítel řeší rozdělení peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
30.7.20 18:53
@unuděná píše:
@ontarova.stara vyresila, protoze on by na ni pravdepodobne nepristoupil a ona (kdyby mela nejakou hrdost) by do tohoto vztahu neprivedla dite :nevim: dovedes si predstavit tohodle typka, dle popisu, jak zada holku o ruku a slibuje vse, co k tomu patri? :jazyk: nebo by stacilo proste „kdyz se ted chceme snazit o miminko, meli bychom vyresit finance-udelame je spolecne, nebo jak si to predstavujes po porodu?“ - muj skromny typ je, ze by vylitl jak certik z krabicky a normalni zenska by mela jasno :lol:

No a v tom se shodneme. Ja vzdy rikam, ze lide spolu zvesela soulozi, ale o penezich se stydi mluvit i po x letech manzelstvi. Jen tady v tomto konkretnim pripade si myslim, ze kdyz uz se stalo a ten vyber byl takovy, jaky byl, je mozna i lepsi, ze manzele nejsou.
Obecne si myslim, ze v rozporu nejsme. Take se domnivam, ze je dulezite spolu mluvit, otevrit i nepopularni temata a dohodnout se. Jen si myslim, ze dobry vztah je dobry i bez papiru.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
30.7.20 18:58
@Anonymní píše:
A nepruďte tady všichni se svatbou :roll: Znám možná víc nesezdaných párů kterým to funguje líp než sezdaným. Důležité je si tyhle věci ujasnit předem - ať už v partnerství nebo manželství, ale když pak dítě přijde neplánovaně tak co…

Je fakt že tady těch neplánovaných děti je snad víc než plánovaných :think:

• Citovat
  • Upravit
461
30.7.20 19:02
@Anonymní píše:
A nepruďte tady všichni se svatbou :roll: Znám možná víc nesezdaných párů kterým to funguje líp než sezdaným. Důležité je si tyhle věci ujasnit předem - ať už v partnerství nebo manželství, ale když pak dítě přijde neplánovaně tak co…

proč anonymní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
30.7.20 19:16
@Anonymní píše:
Damy, mame 2,5 letou holcicku tudiz jsem na rodicaku…dostavam 9000, pritel vydelava 19000, vychazime se vsim v pohode..pritel si mesicne plati fitko, potom treninky, ruzne blbosti do fitka a proste co chce…ja si nic nekupuji krom toho ze si mesicne zaplatim do elektronicke cigarety naplne za 500..dnes jsem si mela jit pro dva baleni do trafiky a pani mi rika ze kdyz si koupim jeste jednu napln tak mam k tomu dalsi zdarma rikam ze jo teda ze aspon nebudu kupovat potom z vyplaty a usetri se..vysla jsem a pritel mi rika : ja ti to dovolil si koupit o jednu vic? Rikam prosim? Takze ja se mam ptat jestli si muzu koupit napln na vic za 150kc? Rekl noane? Cumela jsem..jako kdyz bych si chtela koupit tricko atd tak bych mu to rekla jestli by nemel kecy ale tohle? Jeste kdyz si nic nedopravam krom naplni…lepsi nakoupim male nez utracet za veci na sebe atd..ja preci za to nemuzu ze mam maly rodicak a on mi zacal vypocitavat kolik dam na bydleni a jidlo na pul a ze mi nic nezbyde takze se ho budu ptat…normalni chlap tohle.snad nedela ne?? Ale hlavne ze se o nej staram jak nejvic muzu to mu je dobre…

tak mu spočítej domácí prace a vyděl dvěma, taky se bude divit :-)

hodinová sazba za přípravu večeře 150, uklid bytu, praní, žehlení, věci pro dítě to samé, vyděl dvěma a třeba ti vyjde, že ti ještě bude muset platit :-)

fakt miluju tyhle b.lby, co vydělají 00nic a mají pocit, že jsou pány tvorstva, to je asi nějakej komplex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 19:18

Mám doma něco podobného. Jsou to JEHO peníze, ON dává na účet peníze, ne já. Musíš to trpět. Nic jinýho ti stejně nezbyde a tyhle typy to ví. A to dřív si mě hýčkal. Časy se mění a některým to, že jsou hlava rodiny, vleze na mozek.

• Citovat
  • Upravit
6509
30.7.20 19:20

Pracovala jsem s lidma rozvádějícíma/rozcházejícíma. Nic takového jsem nevysledovala. Nemyslím to :kytka:, zle ale nechápu ten psycho vzorec „chce si mě vzít“ = bude to zřejmě o kus férovější chlap.

@unuděná
@unuděná píše:
@ontarova.stara vyresila, protoze on by na ni pravdepodobne nepristoupil a ona (kdyby mela nejakou hrdost) by do tohoto vztahu neprivedla dite :nevim: dovedes si predstavit tohodle typka, dle popisu, jak zada holku o ruku a slibuje vse, co k tomu patri? :jazyk: nebo by stacilo proste „kdyz se ted chceme snazit o miminko, meli bychom vyresit finance-udelame je spolecne, nebo jak si to predstavujes po porodu?“ - muj skromny typ je, ze by vylitl jak certik z krabicky a normalni zenska by mela jasno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.7.20 19:22

Zakladatelko, za mě celkem b. bý, nedokáži si úplně představit, že takového člověka předěláš :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.7.20 19:22
@Anonymní píše:
Mám doma něco podobného. Jsou to JEHO peníze, ON dává na účet peníze, ne já. Musíš to trpět. Nic jinýho ti stejně nezbyde a tyhle typy to ví. A to dřív si mě hýčkal. Časy se mění a některým to, že jsou hlava rodiny, vleze na mozek.

A co/kdo je vede k tomusi mysulet, ze jsou hlava rodiny. Nechapu. :think:
A musi se akorat umrit. Takze nikdo nic trpet nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.7.20 19:23
@Anonymní píše:
Mám doma něco podobného. Jsou to JEHO peníze, ON dává na účet peníze, ne já. Musíš to trpět. Nic jinýho ti stejně nezbyde a tyhle typy to ví. A to dřív si mě hýčkal. Časy se mění a některým to, že jsou hlava rodiny, vleze na mozek.

Musíš to trpět?? Vážně? A když ne, tak co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.7.20 19:31
@Anonymní píše:

8o 8o 8o 8o To jako fakt??? Toto je názor hodný doby neandrtálské :poblion: :poblion:
No nic nemusí… :pocitac: To je otrok?? :zed: :zed:
Hlava rodiny :mrgreen: :mrgreen: ten tvůj taky patří do té skupiny těch hulvátů o kterých jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.7.20 19:33
@Anonymní píše:

Jeste me napadlo, jak se to hyckani projevovalo? A uderem narozeni ditete uz si te nehycka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
30.7.20 19:48

Podívej, kdyby s tebou nebyl, tak by ti musel platit alimenty, tak 2 - 2500 měsíčně, do 2 let věku dítěte ještě výživné na tebe, řekněme třeba 2000 a k tomu si platit bydlení sám.. To nevím, jak by z těch 19 000 vyzil.. Tak může být rád, že skoro nic nechceš..
Jinak za pár měsíců se můžeš vrátit do práce a přeji ti, ať vydělávás více než on a pak to budeš ty, kdo bude něco dovolovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
30.7.20 19:50

Jinak je to typ chlapa, co bere almuzni a doma pak chce být king, to nezměnís

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.7.20 19:56
@werajsik píše:
8o 8o 8o 8o To jako fakt??? Toto je názor hodný doby neandrtálské :poblion: :poblion:
No nic nemusí… :pocitac: To je otrok?? :zed: :zed:
Hlava rodiny :mrgreen: :mrgreen: ten tvůj taky patří do té skupiny těch hulvátů o kterých jsem psala…

Musi. Protože s rodicakem nezaplatí ani nájem. Z 19 k nebude mít snové výživné. Takže pokud ji nespasí rodiče, tak musí.

• Citovat
  • Upravit
866
30.7.20 20:18

Ne nefunguje, ale tak ty sis ho tak naučila a ty sis ho takového vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí