Přítel řeší rozdělení peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
30.7.20 21:25

@Magdaleeena myslim, ze si uplne nerozumime, ale uz nemam silu to znovu vysvetlovat :lol: :mavam:

@Nora4 toz to je pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.7.20 21:25
@werajsik píše:
Tak musí a nemusí… Já osobně bych s takovým hň. upem nebyla, i kdybych měla bydlet třeba v azyláku. Na to mám moc velkou hrdost, než abych lízala (_._) za každou korunu, kterou mi takový primitiv milostivě dá…

Jo, to už tu jedny taky radily. Pak to holka udělala, psala, jak je v háji, že azylak je plnej a je na něj téměř roční pořadník. A mlčelo se. :mrgreen: ono se to lehce řekne, že s někým takovým nebudeš. Ale téměř vždy musíš počkat až děti půjdou do školky. Pokud nemas budget nebo hodný rodiče. Edit: nevím, zda jsi někdy v azykaku byla, ale já jich pár objela pracovne. A tam fakt nechceš vzít děti na rok. Ne z důvodu, že škrtí tvůj rozpočet…

Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:31

• Citovat
  • Upravit
10032
30.7.20 21:27
@cecetka píše:
Dohromady maji 28 tisic 8o Kdyz zaplati vse kolem bydleni, domacnosti a ditete, pak jsou na mizine… vubec se nedivim, ze ho vytocila vyhodna koupe naplne do ecigarety :zed:

A on zase utrácí při takovém příjmu za permici do fitka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
30.7.20 21:35

Co to je za hňupa nadřazenýho?
Chová se jako by vydělával sto taců, přitom vydělává na chlapa dost málo.
By mi řekl jednou, a vynechala bych servis.. Praní, vaření…protože za služby se platí.
Pfuj, namyšlený koků. tek co si upichne dítě, a pak si honí triko na ženský. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.7.20 21:39

Mela by jsi mu to vcas zarazit, protoze jak se rika s jidlem roste chut. A bude pritvrzovat. Nenechala bych si to libit :wink: dite jste chteli oba, maminy jsou „znevyhodnene“, ze nemuzou pracovat a proto jsou na to dva. Tak at neni skrblik 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.7.20 21:41
@Nora4 píše:
@unuděná

Kdyby se množily pouze dokonalé kusy, tak by ubylo dětí natolik, že by se sesypala ekonomika tak, že by i covid čuměl s otevřenou pusou.. kolik je těch milujících, laskavých, věrných, dobře zaměstnaných, nápomocných, slušných, čistotných, časově nevytížených… mužů, co nejsou na chlapy, jsou plodní, mladí a nemají blbou matku?? :nevim:

Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:28

To by lidstvo vymřelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.7.20 21:50
@Nora4 píše:
@unuděná

Kdyby se množily pouze dokonalé kusy, tak by ubylo dětí natolik, že by se sesypala ekonomika tak, že by i covid čuměl s otevřenou pusou.. kolik je těch milujících, laskavých, věrných, dobře zaměstnaných, nápomocných, slušných, čistotných, časově nevytížených… mužů, co nejsou na chlapy, jsou plodní, mladí a nemají blbou matku?? :nevim:

Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:28

Pár jich bude. Ale ti si vzali blbou ženskou a píšou na e-mimino, jak jsou nešťastní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.20 22:17

Vy spolu neumite fungovat a hospodarit.
My treba prestoze jsme leta manzele spolecny ucet nemame a nikdy mit nebudeme. Kazdy mame psany ucet pouze na sve jmeno, tak to bylo, je a bude. Ale penize jsou nas obou. My je mame rozlozeny, ze jsme velmi opatrni. Muj manzel za praci cestuje, ma ucet, kde mu chodi koruny i eura, kdyby se mu cokoli stalo nekde i blba kradez karet nebo vybrani konta, tak ucet treba policie necha zablokovat a ja se k penezum nedostanu. Cim zaplatim co potrebuji. Nehadame se, jake platby budou placeny mojim a jake jeho uctem.
A normalne to funguje. Je jedno kolik uctu rodina ma, jakym zpusobem se chrani pred pripadnym problemem. Problem je, kdyz par neumi spolu fungovat a hospodarit. To je cesta do pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.7.20 22:27

@lolink
Já jsem naštěstí nic takového řešit nemusela a nemám ani nikoho v okolí, kdo něco takového řešil, takže nevím jak to funguje :nevim: Jen vím že i taková varianta existuje.
No a kdybych náhodou s někým takovým MUSELA zůstat, tak bych si natruc šla koupit ty náplně za akční cenu 3+1 (jestli jsem to tedy dobře pochopila) ještě jednou. Aby chlapec pochopil, že jeho se opravdu ptát nebudu.
A kdo mě zná, tak ví že jsem toho schopná. :mrgreen: :mrgreen:
Prostě líbit bych si to nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.7.20 22:35
@Kelsey píše:
Vy spolu neumite fungovat a hospodarit.
My treba prestoze jsme leta manzele spolecny ucet nemame a nikdy mit nebudeme. Kazdy mame psany ucet pouze na sve jmeno, tak to bylo, je a bude. Ale penize jsou nas obou. My je mame rozlozeny, ze jsme velmi opatrni. Muj manzel za praci cestuje, ma ucet, kde mu chodi koruny i eura, kdyby se mu cokoli stalo nekde i blba kradez karet nebo vybrani konta, tak ucet treba policie necha zablokovat a ja se k penezum nedostanu. Cim zaplatim co potrebuji. Nehadame se, jake platby budou placeny mojim a jake jeho uctem.
A normalne to funguje. Je jedno kolik uctu rodina ma, jakym zpusobem se chrani pred pripadnym problemem. Problem je, kdyz par neumi spolu fungovat a hospodarit. To je cesta do pekla.

Přesně takhle to máme i my. Každý máme svůj účet, ale peníze jsou obou. I přesto že vyděláváme oba plus mínus stejně (tedy teď jsem na RD, tak až zas půjdu do práce), tak manžel do domácnosti přispívá větší částkou. Z toho plyne, že mě na účtu zbyde na konci měsíce víc, ale přes můj účet se platí dovolené, wellnessy, a jiné aktivity. Vůbec neřešíme kdo za co utratil víc či míň.
Máme totiž SPOLEČNÉ HOSPODAŘENÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
30.7.20 22:45

Problém je v tom, že jde o náplň do cigaret, která vyletí jen tak bez užitku do luftu, kdežto když on si koupí vstupenku do fitka, může tam očumovat ženské. Rozdíl v užitečnosti je snad jasný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
31.7.20 04:28

Tak pokud vam prijde normalni utracet za cigara (v tomto pripade ecigarety), kdyz na to nemam, tak to jo… to zakladatelka fakt zije s hnu…pem :mrgreen:
Vstupne do fitka nebo na nejake cviceni by ji treba nevycital. Tim by delala neco pozitivniho pro sve zdravi misto huleni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
31.7.20 06:25
@cecetka píše:
Tak pokud vam prijde normalni utracet za cigara (v tomto pripade ecigarety), kdyz na to nemam, tak to jo… to zakladatelka fakt zije s hnu…pem :mrgreen:
Vstupne do fitka nebo na nejake cviceni by ji treba nevycital. Tim by delala neco pozitivniho pro sve zdravi misto huleni :mavam:

Já myslím že nemáš pravdu. :? Je to její věc. Třeba to je jedna z mála radostí, teda kromě dítěte, kterou si dopřává. A jestli je to pozitivní pro zdraví, nebo ne, to je jedno. Tady nejde ani tak o fitko, nebo ecigarety. Tady jde o to že borec vydělává almužnu a hraje si na frajera. To je velice nebezpečné, hlavně styl jak jí to řekl. Do budoucna to ukazuje, jak bude svou ženu ovládat a mít pod kontrolou. Skrze peníze. On je paša, co sedí na penězích a ona bude muset přijít a pěkně poprosit. A to je špatně. Přeji zakladatelce, až skončí mateřskou aby si našla dvakrát lépe placenou práci než ten její hňup (není nemožné) a ukázala mu jaký je ubožák.

• Citovat
  • Upravit
80475
31.7.20 06:35
@LaPaloma píše:
Pár jich bude. Ale ti si vzali blbou ženskou a píšou na e-mimino, jak jsou nešťastní. :mrgreen:

Blbost. Můj muž sem nepíše, je vytížený tím pečováním, pomáháním, vyděláváním a staranim se. Abych já měla čas přispívat a trousit rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42960
31.7.20 07:22
@inkakřivák píše:
Blbost. Můj muž sem nepíše, je vytížený tím pečováním, pomáháním, vyděláváním a staranim se. Abych já měla čas přispívat a trousit rady.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria