Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magdaleeena myslim, ze si uplne nerozumime, ale uz nemam silu to znovu vysvetlovat
![]()
@Nora4 toz to je pravda ![]()
@werajsik píše:
Tak musí a nemusí… Já osobně bych s takovým hň. upem nebyla, i kdybych měla bydlet třeba v azyláku. Na to mám moc velkou hrdost, než abych lízala (_._) za každou korunu, kterou mi takový primitiv milostivě dá…
Jo, to už tu jedny taky radily. Pak to holka udělala, psala, jak je v háji, že azylak je plnej a je na něj téměř roční pořadník. A mlčelo se.
ono se to lehce řekne, že s někým takovým nebudeš. Ale téměř vždy musíš počkat až děti půjdou do školky. Pokud nemas budget nebo hodný rodiče. Edit: nevím, zda jsi někdy v azykaku byla, ale já jich pár objela pracovne. A tam fakt nechceš vzít děti na rok. Ne z důvodu, že škrtí tvůj rozpočet…
Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:31
@cecetka píše:
Dohromady maji 28 tisicKdyz zaplati vse kolem bydleni, domacnosti a ditete, pak jsou na mizine… vubec se nedivim, ze ho vytocila vyhodna koupe naplne do ecigarety
A on zase utrácí při takovém příjmu za permici do fitka. ![]()
Co to je za hňupa nadřazenýho?
Chová se jako by vydělával sto taců, přitom vydělává na chlapa dost málo.
By mi řekl jednou, a vynechala bych servis.. Praní, vaření…protože za služby se platí.
Pfuj, namyšlený koků. tek co si upichne dítě, a pak si honí triko na ženský. ![]()
Mela by jsi mu to vcas zarazit, protoze jak se rika s jidlem roste chut. A bude pritvrzovat. Nenechala bych si to libit
dite jste chteli oba, maminy jsou „znevyhodnene“, ze nemuzou pracovat a proto jsou na to dva. Tak at neni skrblik 🙃
@Nora4 píše:
@unuděnáKdyby se množily pouze dokonalé kusy, tak by ubylo dětí natolik, že by se sesypala ekonomika tak, že by i covid čuměl s otevřenou pusou.. kolik je těch milujících, laskavých, věrných, dobře zaměstnaných, nápomocných, slušných, čistotných, časově nevytížených… mužů, co nejsou na chlapy, jsou plodní, mladí a nemají blbou matku??
Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:28
To by lidstvo vymřelo…
@Nora4 píše:
@unuděnáKdyby se množily pouze dokonalé kusy, tak by ubylo dětí natolik, že by se sesypala ekonomika tak, že by i covid čuměl s otevřenou pusou.. kolik je těch milujících, laskavých, věrných, dobře zaměstnaných, nápomocných, slušných, čistotných, časově nevytížených… mužů, co nejsou na chlapy, jsou plodní, mladí a nemají blbou matku??
Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:28
Pár jich bude. Ale ti si vzali blbou ženskou a píšou na e-mimino, jak jsou nešťastní. ![]()
Vy spolu neumite fungovat a hospodarit.
My treba prestoze jsme leta manzele spolecny ucet nemame a nikdy mit nebudeme. Kazdy mame psany ucet pouze na sve jmeno, tak to bylo, je a bude. Ale penize jsou nas obou. My je mame rozlozeny, ze jsme velmi opatrni. Muj manzel za praci cestuje, ma ucet, kde mu chodi koruny i eura, kdyby se mu cokoli stalo nekde i blba kradez karet nebo vybrani konta, tak ucet treba policie necha zablokovat a ja se k penezum nedostanu. Cim zaplatim co potrebuji. Nehadame se, jake platby budou placeny mojim a jake jeho uctem.
A normalne to funguje. Je jedno kolik uctu rodina ma, jakym zpusobem se chrani pred pripadnym problemem. Problem je, kdyz par neumi spolu fungovat a hospodarit. To je cesta do pekla.
@lolink
Já jsem naštěstí nic takového řešit nemusela a nemám ani nikoho v okolí, kdo něco takového řešil, takže nevím jak to funguje
Jen vím že i taková varianta existuje.
No a kdybych náhodou s někým takovým MUSELA zůstat, tak bych si natruc šla koupit ty náplně za akční cenu 3+1 (jestli jsem to tedy dobře pochopila) ještě jednou. Aby chlapec pochopil, že jeho se opravdu ptát nebudu.
A kdo mě zná, tak ví že jsem toho schopná.
![]()
Prostě líbit bych si to nenechala.
@Kelsey píše:
Vy spolu neumite fungovat a hospodarit.
My treba prestoze jsme leta manzele spolecny ucet nemame a nikdy mit nebudeme. Kazdy mame psany ucet pouze na sve jmeno, tak to bylo, je a bude. Ale penize jsou nas obou. My je mame rozlozeny, ze jsme velmi opatrni. Muj manzel za praci cestuje, ma ucet, kde mu chodi koruny i eura, kdyby se mu cokoli stalo nekde i blba kradez karet nebo vybrani konta, tak ucet treba policie necha zablokovat a ja se k penezum nedostanu. Cim zaplatim co potrebuji. Nehadame se, jake platby budou placeny mojim a jake jeho uctem.
A normalne to funguje. Je jedno kolik uctu rodina ma, jakym zpusobem se chrani pred pripadnym problemem. Problem je, kdyz par neumi spolu fungovat a hospodarit. To je cesta do pekla.
Přesně takhle to máme i my. Každý máme svůj účet, ale peníze jsou obou. I přesto že vyděláváme oba plus mínus stejně (tedy teď jsem na RD, tak až zas půjdu do práce), tak manžel do domácnosti přispívá větší částkou. Z toho plyne, že mě na účtu zbyde na konci měsíce víc, ale přes můj účet se platí dovolené, wellnessy, a jiné aktivity. Vůbec neřešíme kdo za co utratil víc či míň.
Máme totiž SPOLEČNÉ HOSPODAŘENÍ.
Problém je v tom, že jde o náplň do cigaret, která vyletí jen tak bez užitku do luftu, kdežto když on si koupí vstupenku do fitka, může tam očumovat ženské. Rozdíl v užitečnosti je snad jasný, ne?
Tak pokud vam prijde normalni utracet za cigara (v tomto pripade ecigarety), kdyz na to nemam, tak to jo… to zakladatelka fakt zije s hnu…pem ![]()
Vstupne do fitka nebo na nejake cviceni by ji treba nevycital. Tim by delala neco pozitivniho pro sve zdravi misto huleni ![]()
@cecetka píše:
Tak pokud vam prijde normalni utracet za cigara (v tomto pripade ecigarety), kdyz na to nemam, tak to jo… to zakladatelka fakt zije s hnu…pem
Vstupne do fitka nebo na nejake cviceni by ji treba nevycital. Tim by delala neco pozitivniho pro sve zdravi misto huleni
Já myslím že nemáš pravdu.
Je to její věc. Třeba to je jedna z mála radostí, teda kromě dítěte, kterou si dopřává. A jestli je to pozitivní pro zdraví, nebo ne, to je jedno. Tady nejde ani tak o fitko, nebo ecigarety. Tady jde o to že borec vydělává almužnu a hraje si na frajera. To je velice nebezpečné, hlavně styl jak jí to řekl. Do budoucna to ukazuje, jak bude svou ženu ovládat a mít pod kontrolou. Skrze peníze. On je paša, co sedí na penězích a ona bude muset přijít a pěkně poprosit. A to je špatně. Přeji zakladatelce, až skončí mateřskou aby si našla dvakrát lépe placenou práci než ten její hňup (není nemožné) a ukázala mu jaký je ubožák.
@LaPaloma píše:
Pár jich bude. Ale ti si vzali blbou ženskou a píšou na e-mimino, jak jsou nešťastní.
Blbost. Můj muž sem nepíše, je vytížený tím pečováním, pomáháním, vyděláváním a staranim se. Abych já měla čas přispívat a trousit rady.
@inkakřivák píše:
Blbost. Můj muž sem nepíše, je vytížený tím pečováním, pomáháním, vyděláváním a staranim se. Abych já měla čas přispívat a trousit rady.