Přítel se nechce ženit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
5.6.13 16:26
@j.a.n.i1 píše:
Mě spíš fascinuje formulace, dam jméno po sobe - pokud má být otec v RL tak je potřeba se dohodnout!

Když ti dva nejsou schopní se domluvit, tak to určuje soud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.6.13 16:26

@mahdalka tak to by se měl naučit mít věci na svém místě… jiná cesta neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.6.13 16:28

@brumik7 Taky nějak nechápu o co mu jde :) Podle mě taky je dítě závazek na celý život, ale svatba být nemusí, i když bych ráda. Přitom dítě miluje a těší se už teď a svatby se asi boji, nebo já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102067
5.6.13 16:29
@ana11 píše:
Když ti dva nejsou schopní se domluvit, tak to určuje soud?

Jojo a já být tím soudcem, tak budu chtít co nejvíc posudku a dalších ptakovin, aby těm dvěma došlo co provádí za pitomost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
5.6.13 16:31

@poprvé těhulka dej svoje příjmení, ty s ním budeš v porodnici, ty budeš chodit po doktorech, ty na něj budeš čerpat rodičák. Je nepraktické, abyste se jmenovali každý jinak.
Nebo jedna známá se před porodem nechala přejmenovat. Není vdaná, ale má stejné příjmení jako přítel a dcera. Taky řešení. Ale neřeší to tvůj problém se svatbou.

• Citovat
  • Upravit
3876
5.6.13 16:32

@poprvé těhulka Tak se o tom pobavte, jak to vidí do budoucnosti a podle toho se rozhodni s tím jménem. Snad se pochlapí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.6.13 16:33
@adam755 píše:
@poprvé těhulka dej svoje příjmení, ty s ním budeš v porodnici, ty budeš chodit po doktorech, ty na něj budeš čerpat rodičák. Je nepraktické, abyste se jmenovali každý jinak.
Nebo jedna známá se před porodem nechala přejmenovat. Není vdaná, ale má stejné příjmení jako přítel a dcera. Taky řešení. Ale neřeší to tvůj problém se svatbou.

Děkuju za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
@adam755 píše:

Nechat se přejmenovat po chlapovi bez svatby je tedy úlet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

@brumik7 Děkuji moc :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.6.13 16:34

@brumik7 ano dítě je větší závazek než svatba a právě proto nějak nespatřuji smysl se vdávat. Když už bych- tak bych chtěla pozvat dost svých přátel užít si to, takže né s břichem a né když se rozhoduji jestli koupím vestavěné skříně, které nutně potřebujeme nebo ojeté rodinné auto…či to vrazíme do svatby ;)
A pak věřím že to zase bude - radši dovolenou s dětmi u móře, kroužky navíc, dobrá škola noo a pak možná za 20 let si řekneme - tak taťko a teď můžem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.6.13 16:35
@brumik7 píše:
Nechat se přejmenovat po chlapovi bez svatby je tedy úlet :zed:

No taky mi to přijde trošku divný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.6.13 16:36

@brumik7 jj souhlasím s tebou. dítě je pro mě mnohem větší závazek, než svatba. už jsem jednou vdaná byla a po rozvodu jsem si nechala jméno prvního muže, takže pokud by si mě současný manžel nevzal došlo by celkem k zajímavému paradoxu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.6.13 16:36

Ahoj, chapu, ze te muze mrzet, ze si te pritel nechce vzit, ale pokud to ma byt jen z hlediska stejneho prijmeni, tak je to docela pitomost, teda aspon pro me :nevim: nekdo treba se chce v tehotenstvi brat proto, aby tim byla formalne zpecetena ta vzlnikajici rodina, coz bych pochopila, ale jen kvuli prijmeni.. my taky nejsme manzele, jsme sice uz rok a pul zasnoubeni, ale svatba ani zdaleka neni na poradu dne z vice duvodu, malej ma chlapovo prijmeni, coz mi prijde naprosto v poradku, tak nejak je to nasnade a mne to fakt nevadi ani v nejmensim, stejne tak kdyz me dr. oslovi jako pani s chlapovo prijmenim.. ale pokud s tim mas problem, prober to s chlapem a snad se domluvite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.6.13 16:38

@jane-e Taky mi určitě nejde jen o to příjmení, jenom jsem to dřív nějak neřešila :) Ale děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
5.6.13 16:39

@tiptop Ale vždyť svatba přece nemusí být drahá. A když už hosty pozveš, tak si zase dostaneš svatební dary (a dnes už se podle mé zkušenosti nedávají hodiny s jelenem, ale obálky), takže to finančně tak náročné není :nevim: ale nevím, mluvím jen ze své zkušenosti. Pro někoho svatba třeba opravdu důležitá není, ale měli by to tak cítit oba z páru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí