Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
22.1.14 18:55
@Dagisek píše:
@NM72 Uvědomuješ si, kolik ženských by ti sneslo modrý z nebe? Co by jiné ženy daly za věrného chlapa? Podvádí tě pořád, protože ví, že jí zase a zase odpustíš. Podle mého názoru, člověk, který opravdu miluje, by druhého nepodvedl, když ví, že druhou polovičku by to citově zničilo, a proč by milující záměrně ubližoval.

Ano, to vím, vařím, peču, peru. Mám přehled co chybí doma z potravin. Napupuju, makám na baráku.. Pravda, nežehlím. To je asi jediné co doma nedělám. Děnně dětem ráno snídani… Ale stejně bych ji nevyměníl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.1.14 18:56

@NM72 pane jo, seš blázen, opravdu blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:58

Manželka to samé. Proatě jsme na stejné lodi a frevvenci. A mám to zahodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.1.14 19:04
@NM72 píše:
Ano, to vím, vařím, peču, peru. Mám přehled co chybí doma z potravin. Napupuju, makám na baráku.. Pravda, nežehlím. To je asi jediné co doma nedělám. Děnně dětem ráno snídani…

Kromě tý snídaně pro děti (klukovi je 18) jsme pomalu jako dvojčata :mrgreen:
Ale multiparoháčem bych bejt opravdu nechtěl, to mi věř, a i když by to pro mě samozřejmě znamenalo určitou ztrátu pohodlí, šel bych bydlet radši někam na ubytovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.1.14 19:09
@NM72 píše:
Ano, to vím, vařím, peču, peru. Mám přehled co chybí doma z potravin. Napupuju, makám na baráku.. Pravda, nežehlím. To je asi jediné co doma nedělám. Děnně dětem ráno snídani… Ale stejně bych ji nevyměníl.

Vaříš, pečeš, pereš…asi vím proč zahýbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 19:10

Pro chebsoumamiku: nepatlej se v tom, zkus se povznést nad problém, který máte. Ber to jako hotovou věc. Už se stalo a nic ti nepomůže lkaní, nad tím co bylo a je. Jdi dál a pokus se zachránit co jde. Jde to, ale hlavně nebuď ukřivděná a hoď všechno za hlavu. Nestojí to za to.

PS: Dobře se mi radí, když mám stejný problém už několik let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.1.14 19:16
@NM72 píše:
Pro chebsoumamiku: nepatlej se v tom, zkus se povznést nad problém, který máte. Ber to jako hotovou věc. Už se stalo a nic ti nepomůže lkaní, nad tím co bylo a je. Jdi dál a pokus se zachránit co jde. Jde to, ale hlavně nebuď ukřivděná a hoď všechno za hlavu. Nestojí to za to.PS: Dobře se mi radí, když mám stejný problém už několik let. :lol:

Kdybych v její situaci dostala takovou radu, tak Ti hodím kýbl na hlavu… :mrgreen: :mrgreen: Právě proto, že to neřešíš, tak máš problém několik let. Dělat, že nevidím, neslyším a ještě zanášení „zlegalizovat“ bych teda nedokázala… :? Nemyslím to zle, ale takové rady jsou sebezničující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.1.14 19:16
@NM72 píše:
Manželka to samé. Proatě jsme na stejné lodi a frevvenci. A mám to zahodit?

Teď jde o to, co nechceš zahodit. Ve vztahu se evidentně trápíš, manželce absilutně nemůžeš věřit, špicluješ jí PC, potácíš se od jednoho zklamání z nevěry k druhému…
To je pro tebe hezké manželství? Na stejné lodi a frekvenci???

• Citovat
  • Upravit
468
22.1.14 19:17
@SlecnaSally píše:
Vaříš, pečeš, pereš…asi vím proč zahýbá

Tím nechci říct, že manželka nic nedělá.)
Nechápu. Spousta činnosti doma mi příje úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.1.14 19:17

Když jsem byla nezadaná, tak mne přitahovali drsní chlapy, jako takový drsňáci co rozhodně doma nepomáhali. Ale po deseti letech vztahu, jsem už změnila názor. Teď bych dala cokoli za to mít doma chlapa co pomáhá v domácnosti, věnuje se dětem a nemá potřebu si dokazovat, že je pořád žádanej a nemusel by to být žádný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 19:19
@Kaczenka píše:
Kdybych v její situaci dostala takovou radu, tak Ti hodím kýbl na hlavu… :mrgreen: :mrgreen: Právě proto, že to neřešíš, tak máš problém několik let. Dělat, že nevidím, neslyším a ještě zanášení „zlegalizovat“ bych teda nedokázala… :? Nemyslím to zle, ale takové rady jsou sebezničující.

Já jsem nikomu nic neradil, ale v jejím připadě se dá spouta problémů řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 19:25

@Anonym X vzhledem, že o to netoužím, tak ani ne :nevim: jsem ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 19:27

@NM72 to chápu, že chceš vědět na čem jsi, to páni patřilo tomu, že nezahlazuje stopy, jsem myslela, že ženský jsou při nevěře ostražitější, aby na to chlap nepřišel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.1.14 19:27
@Dagisek píše:
Já jsem taky chtěla vědět podrobnosti, jak to u nich vypadalo, ale né v sexu ale ty věci okolo a díky tomu, jsem zjistila, nebo se aspoň domnívám, že v tom nebyli city (ze strany manžela) ale jen touha si vrznout. Možná se divná, ale mě třeba šíleně vadí představa, že by můj chlap někam jel s milenkou na výlet či jí vzal do společnosti a tam se k sobě prostě chovali, jako že k sobě patří. To naštěstí u nás problém nebyl a naopak, vim že můj chlap mě podváděl, když byl ožralej a pro mne je ta ženská chudinka, že jí nevadilo, že za ní chodí ožralej.

Tak je fajn, že mu to věříte!! Ale je to asi tak lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 19:29
@Dagisek píše:
Já jsem taky chtěla vědět podrobnosti, jak to u nich vypadalo, ale né v sexu ale ty věci okolo a díky tomu, jsem zjistila, nebo se aspoň domnívám, že v tom nebyli city (ze strany manžela) ale jen touha si vrznout. Možná se divná, ale mě třeba šíleně vadí představa, že by můj chlap někam jel s milenkou na výlet či jí vzal do společnosti a tam se k sobě prostě chovali, jako že k sobě patří. To naštěstí u nás problém nebyl a naopak, vim že můj chlap mě podváděl, když byl ožralej a pro mne je ta ženská chudinka, že jí nevadilo, že za ní chodí ožralej.

to bych asi také nezkousla, mě by zase šel líp odpustit jenom vrz, čistě jen sex, což se stalo poprvé, ale ty city podruhé :poblion: to už bolí a moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí