Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chebskamaminka píše:
@NM72 to chápu, že chceš vědět na čem jsi, to páni patřilo tomu, že nezahlazuje stopy, jsem myslela, že ženský jsou při nevěře ostražitější, aby na to chlap nepřišel
To je sice pravda, ale zase se obvykle tolik jako my nevyznají v IT ![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 19:31
k @Kaczenka píše:c
Kdybych v její situaci dostala takovou radu, tak Ti hodím kýbl na hlavu…![]()
Právě proto, že to neřešíš, tak máš problém několik let. Dělat, že nevidím, neslyším a ještě zanášení „zlegalizovat“ bych teda nedokázala…
Nemyslím to zle, ale takové rady jsou sebezničující.
Řeším to už nekolik let, ale každý to má nastavéné jinak. A co s tím? Mám se picnout. Věř tomu, že to řeším denně a ty depky bych nikomu nepřál. K žádné legalizaci nedošlo a ani nedode.
@chebskamaminka píše:
@NM72 to chápu, že chceš vědět na čem jsi, to páni patřilo tomu, že nezahlazuje stopy, jsem myslela, že ženský jsou při nevěře ostražitější, aby na to chlap nepřišel
Tak ona už ani nemusí nic skrývat, když do má de facto „povolené“ a tolerované ![]()
@NM72 píše:
Pro chebsoumamiku: nepatlej se v tom, zkus se povznést nad problém, který máte. Ber to jako hotovou věc. Už se stalo a nic ti nepomůže lkaní, nad tím co bylo a je. Jdi dál a pokus se zachránit co jde. Jde to, ale hlavně nebuď ukřivděná a hoď všechno za hlavu. Nestojí to za to.PS: Dobře se mi radí, když mám stejný problém už několik let.
to patlání v tom bylo ze začátku, ale překousnout to samozřejmě pořád ještě nejde, jsou dny který jsou moc krásný a jsou dny, který jsou… ale vždyť to znáš, já se snažím, nevyčítám, nekřičím, nehci aby se choval při různých situacích - já jsem podvedl, já nemám právo nic říct, já musím šlapat jako hodinky, naopak ma problém, že se manžel do této situace často staví a bičuje se… ![]()
@chebskamaminka píše:
to patlání v tom bylo ze začátku, ale překousnout to samozřejmě pořád ještě nejde, jsou dny který jsou moc krásný a jsou dny, který jsou… ale vždyť to znáš, já se snažím, nevyčítám, nekřičím, nehci aby se choval při různých situacích - já jsem podvedl, já nemám právo nic říct, já musím šlapat jako hodinky, naopak ma problém, že se manžel do této situace často staví a bičuje se…
Můžu se zeptat jak je to dlouho co se to stalo?
@Kachničkaa tak je jasný, že my to může jen říkat, pravdu se asi nikdy nedovím, ale mě to aspoň vnitřně trošku uklidňuje. Každopádně jsem mu nabídla, že může odejít a být s ní, což nechtěl stim, že by jí zabil, že je to strašná husa (zajímavý, hlavně že v posteli mu to nevadili) a okamžitě to utnul. Došlo to až tak daleko, že dotyčná my psala sms, že jsou právě spolu jak si užívají a přitom manžel seděl vedle mne. Každopádně, je to ve mne, žijem dál, snažim se, ale zatim jsem neodpustila.
@NM72, já to nemyslím zle, ale žena je přesvědčena, že jí to prostě odpustíš milionkrát. Co se u vás změní, když se to bude opakovat? Myslím si, že nic.
@Kaczenka píše:
Kdybych v její situaci dostala takovou radu, tak Ti hodím kýbl na hlavu…![]()
Právě proto, že to neřešíš, tak máš problém několik let. Dělat, že nevidím, neslyším a ještě zanášení „zlegalizovat“ bych teda nedokázala…
Nemyslím to zle, ale takové rady jsou sebezničující.
já mu na hlavu nic házet nebudu, já jsem to vzala trošku jinak po provalení, než on, reagovala jsem jasně a rozhodnutě, ale čert ví proč jsem zůstala
Kačí on NM72 je prostě jen hodný a přesto vše ženu miluje, no a já chápu jak ty rady myslí
@Anonym X by ses možná i divil, ikdyž praktiky na hranici zákonu zatím neovládám
![]()
@Kachničkaa je pravdou, že manželka NM72 by asi potřebovala si trošku „nabit“ ústa, aby si uvědomila co doma má, možná bych pro začátek nedělala domací prace žen, jen občas třeba pomoct, aby neměla čas na „kraviny“
@NM72 píše:
Ne, nemá. Už to máme na ultimátum.
Podle mne jste masochista, protože nemůžete být na stejné lodi nebo frekvenci jak píšete, s někým kdo si Vás vůbec, ale vůbec neváží. Na druhou stranu, kdo by si vážil člověka, který ze sebe nechá dělat hadr ( nemyslím to zle proti Vám)Ona určitě ví jak Vás to ničí, jak Vám to ubližuje a přesto to dělá znova a znova.
@chebskamaminka píše:
to patlání v tom bylo ze začátku, ale překousnout to samozřejmě pořád ještě nejde, jsou dny který jsou moc krásný a jsou dny, který jsou… ale vždyť to znáš, já se snažím, nevyčítám, nekřičím, nehci aby se choval při různých situacích - já jsem podvedl, já nemám právo nic říct, já musím šlapat jako hodinky, naopak ma problém, že se manžel do této situace často staví a bičuje se…
Přetaň to řešit. Pokus se udělat tlustou čáru! Ale to ti radil určitě i psychlolog. Zkus o svých probléméch nepasát a ber vše jak to je. Jen to jitří rány.
@silonka01
Ahoj zakladatelko:)
mrzí mě co se ti stalo, budu na tebe myslet, aby se to všechno obrátilo v dobré. Ráda bych ti jen řekla, co bych dělala já. Já bych mu ai řekla něco ve stylu, že mě to mrzí, že ho miluju, ale respektuju jak se rozhodl. A až se bude chtít vrátit, tak může, ale podmínkou, že se vrátí sám - bez lží, nevěry a podobných věcí. Do té doby bych řekla, at si jde kam chce, ale že mi peněžce pomůže s domácností a penězma - byla to i jeho domácnost a jsou to i jeho děti. A nedovolila bych, aby mi naše děti představoval milence. To nikdy!