Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
25.1.14 07:35

@silonka01 mám za vás a děti velikou radost! Jen je třeba počítat s tím, že to ještě bohužel nejspíš vůbec není konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.1.14 16:09

Hodne sily, ted to bude jeste porad tezke… ale hodne zalezi i na nem, jak a jestli vam to poslape!!!
Podle me jsi to udelala naprosto „predpisove“ a vyslo to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
25.1.14 16:15

@silonka01 tak přeju vám štěstí, aby se druhá šance vyplatila a vy dva spolu vše zvládli :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.1.14 16:39

@silonka01 jsem zvědavá, jak tohle dopadne, mě by tedy jeho první slzy nedojmuly, ale uvidíš sama. Aby k milence neběhal jinou né už tak prozíravou metodou. Já moc nevěřím tomu, že by to tak rychle s ní utnul. Alespoň já jsem se s tak rychlým utnutím nikdy nesetkala. No, buď to opravdu utne, nebo neutne a Tebe to vyléčí z naivity :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
26.1.14 16:43

@Yvonne moje řeč, já bych mu taky tolik nevěřila…mluvím ze své zkušenosti, taky už vím čeho je chlap schopný, aby přesvědčil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.1.14 08:06

@Yvonne @allmeyo taky prožívám ponevěrové období, manžel to taky utnul po provalení a prý dokonce po týdnu a půl ji měl z hlavy pryč, pořád jsem to nechápala, ale vysvětlil mi, že prostě mu pomáhá, jak jsem se zachovala :nevim: ale víc věřit jsem tomu začla až v poradně, kde jsme byli spolu a ptali se na to paní, no a důvod - lehce ji odstřihnul a zapomněl, protože ji nemiloval a žádná láska to nebyla jen zamilovanost, samozřejmě, ta důvěra tu 100% už není a klidně se s ní může scházet a já můžu vědět prd… ale asi to šlo u @silonka01 to taky žádná big love nebyla :nevim: :nevim:

ono holky, když dáte druhou šanci nikdy nevíte, jak to dopadne, nezbývá, než zkusit věřit, můžem se spálit a nebo nemusíme, ale to nám nikdo dopředu neřekne, to že partner bude nevěrný nám taky nikdo nikdy neřekl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 09:06

@chebskamaminka Když ono je to těžký, každý chlap je taky jiný. Já bych svého EX nikdy do poradny nedostala ten byl vždycky proti takovým věcem.
Ten můj měl v hlavě totální zmatek :nevim:Bylo to zrovna v době, kdy jsme měli kryzi…sama sem navrhovala, že to takhle nejde že at si klidně někoho najde a když né on tak si najdu já. V práci si postěžoval jedný ženský a už to bylo, byla to zrovna místní kurvička vyspal se s ní a pak nevěděl co má dělat. Doma mamince brečel co mi to udělal, že mu v životě neodpustím atd. Když jsme se o tom bavili tak říkal, že nikoho nehledal a že se mu ani vůbec nelíbí že je hnusná, dokázal to tvrdit mě, našim a svý rodině. Taky to byla ženská která to uměla s chlapama hrála jím prostě na city a toho mojeho na to asi dostala.
Byl stále u mě a chodil za ní nakonec sem ho vykopla a on po tajmu stále chodil za mnou rok a půl sem byla jeho milenka. Dneska bych si za to dala přez hubu, že sem ten rázný konec nedovedla udělat já. Několikrát se ke mě vrátil bydlet, když byl u mě tak říkal, že jí tam nemůže nechat samotnou, že se jí lidi naubližovali tak po týdnu šel zase k ní. Když byl pár dní u ní tak chtěl být zase se mnou tak se zase vrátil. No vůbec nevěděl co dělat s nikým se nechtěl radit prý si vše vyřeší sám. No takovýhle návraty byli tři až sem jeho mámě jeden den řekla, že když ten konec opravdu neudělám já tak se to takhle potáhne roky v hlavě sem si to srovnala a konec udělala.
Během toho sem si našla přítele mému to oznámila a ten byl totálně hotovej, okamžitě si zbalil všechny věci co měl u ní a přijel před fabriku, že se ke mě vrací. Nový přítel byl ještě takový, že mi říkal tak mu dej ještě jednu šanci no dala sem týden u mě byl, ale už to nebylo ono já sem ten zájem ztratila takže sem ho vykopla at si jde tam kde byl do teď…a to jsi měla vidět jak obrátil ten hned co bude jako dělat, že s ní nechce být a žít. A já sem u jeho rodiny byla ta nejšpatnější jak to že sem mu vždycky tu šanci dala a ted je tomu jinak.
No a dneska to je tak, že já sem s tím přítelem už 3 rokem můj bývalí je s tou dotyčnou a já se jen dovídám jak jí doma poslouchá na slovo. Má co chtěl, ale on mi to říkal, když sem ho vykopla, že mu nic jiného nezbyde než si tam zvyknout a dělat všechno co ona chce, aby měl od ní klid :mrgreen:
No ted sem se tady teda rozepsala :mrgreen: Všem co měli krizi ve vztahu a klape jim to do teď tak to je jen dobře. Hodně záleží opravdu taky na tý důvěře tak snad se to zakladatelce poštěstí ten vztah udržet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.1.14 10:04

@allmeyo 8o páni, tak tak jako dnes už to beru tak, že ta nevěra se může stát, ale pokud se bude opakovat, znamená to pro mě jen jendou, nevěru se pokouším odpustit poprvé a naposled! u vás to bylo neskutečný psycho, protože jste ani jeden nevěděl co chcete, alespoň, že jsi nakonec ty našla první rozum a vykopala ho a dál do života si z toho něco odnesla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 12:22

@chebskamaminka no bylo to psycho, on mě neustále přesvědčoval, že chce být se mnou, přesvědčoval i mé okolí no a jak to dopadlo. Jeden prostě musel dostat ten rozum.Je fakt, že dokud si tím člověk sám neprojde tak nepozná. A já teď aspoň vím jak bych se v téhle situaci už dnes zachovala.
Nevýhodu to taky mělo v tom, že ani jeden z nás za sebou neměl žádný jiný vztah.on byl můj první chlap a já jeho byla taky první a to jsme spolu vydrželi 19 let :mrgreen: Ale hlavní je, že teď sem spokojená a štastná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.1.14 12:29

@allmeyo no tak hlavně jste ty rozchody a návraty neopakovali víckrát a jak říkáš jsi dneska spokojená a šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.1.14 12:41
  • načítám...
  • Citovat