Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
Rozhodně nenaléhat, nevyčítat, nebrečet, neprosit. Ukázat, že i bez něj to zvládneš.
Jak to dopadne, je ve hvězdách. Ale jak už bylo napsáno nářek a výčitky ho naženou do náruče milenky.
V zásadě se můžete domluvit, že k vůli dětem spolu zůstanete. On může chodit za milenkou (stejně za ní chodí) a domů se vracet k vám.
Buď v pohodě, najdi si svoje záliby, koníčky. Domluvte se na hlídání dětí, že ty chceš mít taky svůj život, když ho má on. Mluv v klidu, věcně - to ho dostane, čeká scény.
Pokud to takhle ustojíš, je velká pravděpodobnost, že až ho milenka omrzí, zůstane ti doma.
Souhlasím
znám dva případy, kdy se chlap do roka a do dne vrátil domů.. Ale stejně - já už bych ho zpět nevzala
ten pocit, když na mne sáhne, že takhle hrabal i na tu děvku
já bych to nedala
![]()
Holky já zakladatelku znám
.Ona nemá kam jít, rodičák má na čtyři roky. Kdyby si našla podnájem, těžko to utáhne. Kluk by musel měnit školu
.Je to tam na prd.Snad se nebude zlobit, že to píšu za ní. Max mi nadá po telefonu
,ale přes noc se chlap spustil už důkladně a ona se po ránu neovládla, když došel pro kluka do školy. Ale je ochotná se vztah snažit zachránit, jen s její povahou nevím jestli ty rady všechny zvládne
![]()
@silonka01 zkusila bych taktiku..typu tak si běž a dala bych mu k tomu na pár dni obě dětí..že někam jedeš třebas kkamoskama na vikend…ať si to paní milenka poradne užije a pak bych jím jé pořád dávala…dřív nebo později jím to tu romantiku naruší
@Anonymní píše:
Holky já zakladatelku znám.Ona nemá kam jít, rodičák má na čtyři roky. Kdyby si našla podnájem, těžko to utáhne. Kluk by musel měnit školu
.Je to tam na prd.Snad se nebude zlobit, že to píšu za ní. Max mi nadá po telefonu
,ale přes noc se chlap spustil už důkladně a ona se po ránu neovládla, když došel pro kluka do školy. Ale je ochotná se vztah snažit zachránit, jen s její povahou nevím jestli ty rady všechny zvládne
![]()
Tak ji jako kamoska musis usmernit aby to dala
@Anonymní píše:
Holky já zakladatelku znám.Ona nemá kam jít, rodičák má na čtyři roky. Kdyby si našla podnájem, těžko to utáhne. Kluk by musel měnit školu
![]()
tak která žena by vklidu rozdýchala ranní návrat manžela
- tak ty ji znáš lépe než my tu, tak ji alespoň můžeš pomoct, manžel teda evidentně kecal a nebyla to lehká zamilovanost, ale teď to bude už jen a jen na nich
@Petája píše:
Na to není jednoduchà odpověď, jestli chceš zachovat rodinu, což Ty jak vidím chceš, nezbyde ti nic jiného, než ho nechat,,vyblbnout", určitě nepomůže pláč, výčitky, nebo křik, to ho akorát nažene do náruče té druhé,,, seber všechny síly, pořád si opakuj :,,Jsem silná ženská, budu se chovat na úrovni, musím to zvládnout"…sedni si s ním a určete si pravidla, kolik od něj chceš na děti, na domácnost, jestli budete spát odděleně ( já bych s ním v ložnici teda nespala), z domu ho ale nevyhazuj… Je to těžký, já bych omezila komunikaci jen na věci týkající se dětí a snažila se o ně dál splečně starat jako by se nic nedělo, ale jen co se týká dětí, jinak žádné milé řeči apod., byla bych chladná, ale slušná a taky začni třeba chodit běhat ( odplaví to stres, i když se třeba budeš jen ploužit a dřív jsi neběhala), zajdi k holiči, kup si nějakou drobnůstku, malého plyšáčka, dej pod polštář, nikomu neukazuj, bude jen tvůj a tomu se třeba o samotě vybreč. Neptejte se ho kam jde, kdy přijde, pokud to budeš chtït vědět, tak jen pro to, aby Ti pomohl s dětma a pořád si opakuj, musím být silná a zvládnu to… V 90 % se chlap za chvíli vrátí, v tom případě mu nevěru nikdy nevyčítej a to je moc těžký, aby se člověk ovládl, jinak můžeš vztah pomalu odepsat…já bych to neříkala ani rodině, maximálně jen že máte problémy a ty si musíte sami vyřešit (protože oni si všimnou, že se něco děje), jak se do toho začnou míchat, je to v háji…BUD STATEČNÀ A ZVLÁDNEŠ TO, neboj se a držím palec…pracuj na sobě, cvičí, maluj se, nehtíky, relaxuj ve vaně, ať si sakra uvědomí, o co by přišel…
no jestli to bude mít doma takhle do pohody, tak věřím, že tam zůstane, ale nevěřím, že se vykašle na milenku…
@Maria37 píše:
no jestli to bude mít doma takhle do pohody, tak věřím, že tam zůstane, ale nevěřím, že se vykašle na milenku…
Tak říkala, že si ho chce ponechat ![]()
Holky já se snažím, seč mi síly stačí
,ale říkala jsem si, že je tady dobrá slepičárna
a víc bab-víc rad
![]()
Určitě se nám sama ozve, ale ted má doma rodiče a nemá čas na PC.
Pokud bude mít doma chlap full-servis, jinde bokovku, tak je to vlastně štastný a spokojený chlap.
Být v kůži zakladatelky, zařídila bych si děti do své péče, alimenty, aby byly jisté finance, pak bych řešila bydlení, příspěvky na bydlení atd. Protě bych se dost pídila po úřadech jaké jsou možnosti s příspěvkama. Pokud chlap bude mít děti třebas jednou za 14dní, lze si najít i na tento termín brigádu. Všechno jde. Začátky jsou těžké, ale tak ženská pozná, co je schopná zvládnout.
Jooo, a už vidím tu milenku, která ráda tráví víkendy s cizími dětmi, to ji přestane bavit brzy.
@Anonymní píše:
Holky já se snažím, seč mi síly stačí,ale říkala jsem si, že je tady dobrá slepičárna
a víc bab-víc rad
![]()
Určitě se nám sama ozve, ale ted má doma rodiče a nemá čas na PC.
A k rodičům by na čas jít bydlet nemohla?
Tam by to asi nedělalo dobrotu
,jinak milenka je bezdětná a má 34let. A přesně jsem í taky říkala, at je důsledná v péči a babu cizí děcka omrzí
.
| Spíš mám o ní strach, že to nedá sama. zatím doma probíhají výčitky, hádky, pak zas debata v klidu |
A on ikdyž děti má rád snaží se v týdnu pomáhat, tak zřejmě těch víkendů se vzdát nebude chtít
![]()
Zdravim vas… ono by bylo devcate zajimave si vyslechnout i nazor druhe strany.rad bych aby zakladatelce vsechno vyslo a vratilo se do normalu. chyba bude nejslise na obou.kdyz se na to cele podivam z vlastni zkusenosti, tak obcas se stava ze chlap se snazi, je dobry tata, dobry manzel, vydelava pekne penize, snazi se aby bylo vseho dostatek. snazi se aby byli vsichni stastni a spokojeni, jenze nejak se mu nedostava toho co chce.on sam nemusi byt z nejakeho duvodu spokojeny a stastny.no a kdyz to trva nejakou dobu… a kdyz nefunguje ani komunimace…nebo komunimace funguje, ale nic zasadniho se nemeni… tak se hold to co nema doma hleda nekde jinde
.opravdu by bylo zajimave si vyslechnout i nazor chlapa.
Děkuji @omites, přesně tak, pochopila jsem to tak, že chce udržet rodinu, pokud to chce radikálně řešit, stačí dobrý právník…
Já nevím, ale úplně silnou, vyrovnanou a soběstačnou zase hrát nemůžeš. Muži potřebují mít pocit, že jsou k něčemu, že jsou potřební a že musí svoji partnerku chránit. Já jako chlap v této situaci, jakmile zjistím, že je žena mistryně světa a že mě nepotřebuje, tak balím a mizím.
@zoidberg ono by jsi třeba balil, i kdyby ti dělala dusno, brečela a milenka byla happy a free. ![]()