Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaťa -ale tím nemyslím nic proti zakaldatelce ani maminkám na mateřské -myslím to všeobecně -tak to má i kamarádka měla dvojčátka s manželem děti měli 9let on začal hrát automaty ve velkém tak se raději rozvedla( on okamžitě přestal pracovat -a ona mu musí platit výživné ( teď mají holky 14 let a ona platí výživné stále.
@silonka01 píše:
@allmeyo včera mě to normálně přiznal že jede za ní
A proč za ní jel???
Psala jsi, že Ti říkal, že ji nemiluje…kdyby to byl nějaký úlet, tak s ní nebude chtít seznamovat Vaše děti…mně to přijde, že už se rozhodl…
@káťa píše:
Ono je to proto, že tím, že ženská má malé děti, má znemožněno chodit do práce a mít nějaký příjem. Přijde mi to logické. n nemůže mít příjem, neboť se stará o děti, které jsou I toho chlapa. Také ty alimenty končí v okamžiku, kdy je matka schopná jít do práce.
Taky mi to přijde logické, ale jen v případě, že za rozvod může jen a pouze chlap. Nějak bych asi neskousnul, kdyby mi žena utekla za milencem a chtěla po mě ještě alimenty ![]()
@smiskova píše:
@káťa -kati to právě není pravda - alimenty jsme manželové bívalé ženě platily až do Kubíkových 8let ( a to máme společně už dítě, manželovy to zrušily jen proto, že si musel doděla t v práci vysokou školu a musel nastoupít na soukromou jinak by přišel o práci).vždycky stačilo aby přišla a řekla, že je doba taková, že práce není a každá soudkyně jí to uznala( manža platil 4000 za ní a 3500kč platíme na Kubíka i když ho máme každej víkend, každý prázdniny, a akždou středu -to nikoho nezajmá -
Jj, ale to nejsou alimenty kvůli dětem, ale výživné na rozvedeného manžela. To mi přijde také jako nesmysl. Není pravidlem, že ho platí muž ženě, ale leckdy i žena muži. Zkrátka ten více vydělávající tomu méně vydělávajícímu, neb manželé by měli mít po rozvodu stejnou životní úroveň. Nevím, jak je to pořešené v novém občanském zákoníku.
@Bunny1978 píše:
A proč za ní jel???Psala jsi, že Ti říkal, že ji nemiluje…kdyby to byl nějaký úlet, tak s ní nebude chtít seznamovat Vaše děti…mně to přijde, že už se rozhodl…
Já si také myslím, že se rozhodl. Kašlala bych na něj, ať si to zkusí, ale seznamovat s ní děti, to je docela odvážilivec. Je vidět že mozek klesnul k výši jeho poklopce.
@SlecnaSally Tak včera byl u ní ale ráno rojel domu ted jsme celý den spolu. Chováme se k sobě normálně. Co už mužu dělat. To že jí chtěl ukázat naše děti vzal spátky že je to teda fakt moc brzo.
V listopadu jsme spolu čekali miminko a já potratila pořád nedokážu pochopit PROČ bude mě dlouho trvat něž to přebolí ale kuli dětem to musím zvládnout. V noci mě tu syn lítal a brečel a volal tatínku tatínku ja s toho byla uplně mimo tak jsem nas objednala k psychologovi třeba poradí co a jak i já to osobně potřebuji.
![]()
@silonka01 Psycholog je dobrá volba, potřebuješ s někým nezaujatým probrat svoji situaci…
Jinak mluvili jste s přítelem i o Vás???
@silonka01 četla jsem diskusi. Jsi moc silná, máš můj obdiv. Nechápu jak tohle může dělat dětem, ty za nic nemůžou…jen kvůli nějakýmu jeho pobláznění
!
@ametyst píše:
@silonka01 četla jsem diskusi. Jsi moc silná, máš můj obdiv. Nechápu jak tohle může dělat dětem, ty za nic nemůžou…jen kvůli nějakýmu jeho pobláznění!
Vy znáte zakladatelky manžela asi líp než ona sama…vždycky to není jen o poklopci a pobláznění toho chlapa, milence kur. ě a couře. On to dělá jen kvůli sobě…nic nedělá dětem..pro Vás asi znamená, že s dítětem končí osobní život, štěstí atd! Vztah nemusí vyjít jak s dítětem, tak bez něj.
@Kachničkaa asi je to pravda, ale to že by měl myslet i na své děti to snad taky nebo ne? Nechci se nějak hádat, jen mě mrzí jak tohle často chlapi dělají svým ženám-přítelkyním když jsou na mateřské. Prostě mi to přijde smutný
. Ale já jsem od přírody dost naivní.
A jen jsem napsala že ji obdivuju. Obdivuju opravdu každou ženskou co se dokáže přes tohle přenést a dělá třeba jako že nic, dokáže se s tím chlapem normálně bavit atd…já bych to (asi)nedokázala. Byla bych strašně ponížená, bez sebevědomí…
@ametyst
Samozrejme, mel by myslet na deti… lide se schazeji a rozchazeji, kdyz uz jeden nebo druhy nici rodinu, mel by to udelat tak, aby to detem co nejmene ublizilo a zrovna chlap zakladatelky mi neprijde jako nekdo, kdo by na ne nebral zadne ohledy… :-/
@Barca12345 tak já jsem nečetla uplně vše jen to, že ten jeden synek plakal a ptal se na tatínka. tak mi to přišlo líto, když si to představím. Vždycky tam tatínka měl a teď tam není, protože je s jinou paní ![]()
@ametyst píše:
@Kachničkaa asi je to pravda, ale to že by měl myslet i na své děti to snad taky nebo ne? Nechci se nějak hádat, jen mě mrzí jak tohle často chlapi dělají svým ženám-přítelkyním když jsou na mateřské. Prostě mi to přijde smutný. Ale já jsem od přírody dost naivní.
A jen jsem napsala že ji obdivuju. Obdivuju opravdu každou ženskou co se dokáže přes tohle přenést a dělá třeba jako že nic, dokáže se s tím chlapem normálně bavit atd…já bych to (asi)nedokázala. Byla bych strašně ponížená, bez sebevědomí…
Samozřejmě je mi těch ženských taky líto…tím spíš, že chlapci vědí, že s ohledem na dítě jim to ta jejich ve většině případů odpustí. Jsou mazaní a jak tak čtu, jak všechny odpouštíte, jak je ještě omlouváte, jak si necháte nakecat bludy tak to jiné nebude
Já nevěru (dlouhodobější) neodpustila a jsem za to ráda. Jde o tu zradu, absolutní ztrátu důvěry..Když z Vás někdo dělá dlouhodobě vědomě pitomce, tak Vás určitě nemůže milovat, to mi snad dáte za pravdu. Znám to i z druhé strany. Pokud jsem manžela milovala, nikdy bych mu nevěrná nebyla. A že Chudák pláče a slibuje a najednou Vás vlastně šíleně miluje- tak tomu nevěřte ani náhodou!!! Jsou to jen další lži když mu teče do bot!