Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
20.1.14 12:13

@kaťa -ale tím nemyslím nic proti zakaldatelce ani maminkám na mateřské -myslím to všeobecně -tak to má i kamarádka měla dvojčátka s manželem děti měli 9let on začal hrát automaty ve velkém tak se raději rozvedla( on okamžitě přestal pracovat -a ona mu musí platit výživné ( teď mají holky 14 let a ona platí výživné stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
20.1.14 12:16
@silonka01 píše:
@allmeyo včera mě to normálně přiznal že jede za ní

A proč za ní jel??? 8o Psala jsi, že Ti říkal, že ji nemiluje…kdyby to byl nějaký úlet, tak s ní nebude chtít seznamovat Vaše děti…mně to přijde, že už se rozhodl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
20.1.14 12:19
@káťa píše:
Ono je to proto, že tím, že ženská má malé děti, má znemožněno chodit do práce a mít nějaký příjem. Přijde mi to logické. n nemůže mít příjem, neboť se stará o děti, které jsou I toho chlapa. Také ty alimenty končí v okamžiku, kdy je matka schopná jít do práce.

Taky mi to přijde logické, ale jen v případě, že za rozvod může jen a pouze chlap. Nějak bych asi neskousnul, kdyby mi žena utekla za milencem a chtěla po mě ještě alimenty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.1.14 12:20
@smiskova píše:
@káťa -kati to právě není pravda - alimenty jsme manželové bívalé ženě platily až do Kubíkových 8let ( a to máme společně už dítě, manželovy to zrušily jen proto, že si musel doděla t v práci vysokou školu a musel nastoupít na soukromou jinak by přišel o práci).vždycky stačilo aby přišla a řekla, že je doba taková, že práce není a každá soudkyně jí to uznala( manža platil 4000 za ní a 3500kč platíme na Kubíka i když ho máme každej víkend, každý prázdniny, a akždou středu -to nikoho nezajmá -

Jj, ale to nejsou alimenty kvůli dětem, ale výživné na rozvedeného manžela. To mi přijde také jako nesmysl. Není pravidlem, že ho platí muž ženě, ale leckdy i žena muži. Zkrátka ten více vydělávající tomu méně vydělávajícímu, neb manželé by měli mít po rozvodu stejnou životní úroveň. Nevím, jak je to pořešené v novém občanském zákoníku.

• Citovat
  • Upravit
3379
21.1.14 04:13
@Bunny1978 píše:
A proč za ní jel??? 8o Psala jsi, že Ti říkal, že ji nemiluje…kdyby to byl nějaký úlet, tak s ní nebude chtít seznamovat Vaše děti…mně to přijde, že už se rozhodl…

Já si také myslím, že se rozhodl. Kašlala bych na něj, ať si to zkusí, ale seznamovat s ní děti, to je docela odvážilivec. Je vidět že mozek klesnul k výši jeho poklopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.1.14 10:42

Zakladatelko, jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.1.14 14:08

@SlecnaSally Tak včera byl u ní ale ráno rojel domu ted jsme celý den spolu. Chováme se k sobě normálně. Co už mužu dělat. To že jí chtěl ukázat naše děti vzal spátky že je to teda fakt moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.1.14 14:12

V listopadu jsme spolu čekali miminko a já potratila pořád nedokážu pochopit PROČ bude mě dlouho trvat něž to přebolí ale kuli dětem to musím zvládnout. V noci mě tu syn lítal a brečel a volal tatínku tatínku ja s toho byla uplně mimo tak jsem nas objednala k psychologovi třeba poradí co a jak i já to osobně potřebuji. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
21.1.14 14:24

@silonka01 Psycholog je dobrá volba, potřebuješ s někým nezaujatým probrat svoji situaci…
Jinak mluvili jste s přítelem i o Vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.1.14 14:43

@silonka01 četla jsem diskusi. Jsi moc silná, máš můj obdiv. Nechápu jak tohle může dělat dětem, ty za nic nemůžou…jen kvůli nějakýmu jeho pobláznění :cert:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.1.14 14:51
@ametyst píše:
@silonka01 četla jsem diskusi. Jsi moc silná, máš můj obdiv. Nechápu jak tohle může dělat dětem, ty za nic nemůžou…jen kvůli nějakýmu jeho pobláznění :cert:!

Vy znáte zakladatelky manžela asi líp než ona sama…vždycky to není jen o poklopci a pobláznění toho chlapa, milence kur. ě a couře. On to dělá jen kvůli sobě…nic nedělá dětem..pro Vás asi znamená, že s dítětem končí osobní život, štěstí atd! Vztah nemusí vyjít jak s dítětem, tak bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.1.14 14:58

@Kachničkaa asi je to pravda, ale to že by měl myslet i na své děti to snad taky nebo ne? Nechci se nějak hádat, jen mě mrzí jak tohle často chlapi dělají svým ženám-přítelkyním když jsou na mateřské. Prostě mi to přijde smutný :(. Ale já jsem od přírody dost naivní.
A jen jsem napsala že ji obdivuju. Obdivuju opravdu každou ženskou co se dokáže přes tohle přenést a dělá třeba jako že nic, dokáže se s tím chlapem normálně bavit atd…já bych to (asi)nedokázala. Byla bych strašně ponížená, bez sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.1.14 15:00

@ametyst
Samozrejme, mel by myslet na deti… lide se schazeji a rozchazeji, kdyz uz jeden nebo druhy nici rodinu, mel by to udelat tak, aby to detem co nejmene ublizilo a zrovna chlap zakladatelky mi neprijde jako nekdo, kdo by na ne nebral zadne ohledy… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.1.14 15:13

@Barca12345 tak já jsem nečetla uplně vše jen to, že ten jeden synek plakal a ptal se na tatínka. tak mi to přišlo líto, když si to představím. Vždycky tam tatínka měl a teď tam není, protože je s jinou paní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.1.14 15:15
@ametyst píše:
@Kachničkaa asi je to pravda, ale to že by měl myslet i na své děti to snad taky nebo ne? Nechci se nějak hádat, jen mě mrzí jak tohle často chlapi dělají svým ženám-přítelkyním když jsou na mateřské. Prostě mi to přijde smutný :(. Ale já jsem od přírody dost naivní.
A jen jsem napsala že ji obdivuju. Obdivuju opravdu každou ženskou co se dokáže přes tohle přenést a dělá třeba jako že nic, dokáže se s tím chlapem normálně bavit atd…já bych to (asi)nedokázala. Byla bych strašně ponížená, bez sebevědomí…

Samozřejmě je mi těch ženských taky líto…tím spíš, že chlapci vědí, že s ohledem na dítě jim to ta jejich ve většině případů odpustí. Jsou mazaní a jak tak čtu, jak všechny odpouštíte, jak je ještě omlouváte, jak si necháte nakecat bludy tak to jiné nebude :( Já nevěru (dlouhodobější) neodpustila a jsem za to ráda. Jde o tu zradu, absolutní ztrátu důvěry..Když z Vás někdo dělá dlouhodobě vědomě pitomce, tak Vás určitě nemůže milovat, to mi snad dáte za pravdu. Znám to i z druhé strany. Pokud jsem manžela milovala, nikdy bych mu nevěrná nebyla. A že Chudák pláče a slibuje a najednou Vás vlastně šíleně miluje- tak tomu nevěřte ani náhodou!!! Jsou to jen další lži když mu teče do bot!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí