Přítel slibotechna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
6.5.17 19:59
@Paola21 píše:
Tak on jí taky dělá naschvály, něco slíbí a nedodrží. Tak ať si to taky zkusí, jaký to je.
Třeba se chytne za nos.

To je zbytečný, je to v člověku. On se nezmění a ty naschvály bude vnímat jako útok na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 20:05
@emimka20 píše:
@Emilie taky neřeším když jde na pivo, nebo když řekne, nevím v kolik přijdu, zařídíme se s malým po našem. Ale právě mě štve když to slíbí a nedodrží.. @ka2ka stávalo se to i před malým, možná teď je to i lepší co se malý narodil.. @arada děkuju, samozřejmě jsem to nemyslela tak že mu vynadám jak malému klukovi, ale že mu řeknu že se mi to nelíbí a že si přeju aby to nedělal.. @radkka pardon, ale nepřijde mi že bych byla jednoduchá ani že bych se o sebe sama nepostarala.. jen jsem s ním byla na něčem domluvená a spoléhala na to. Samozřejmě jsme venku byli, ale jen na malé procházce po okolí. Nestěžuji si že bych byla zavřená doma a že mě chlap nikam nevezme.. jen jsem měla plán a on mě opět zaskočil tím že nepřijel včas aby se dal uskutečnit, přesto, že to slíbil.. ;)

Tak by sis měla definitivně ujasnit, že mu prostě v tomto věřit nemůžeš. A že opavdu nijaké výčitky ho k „rozumu“ nepřivedou.

Mimochodem, mezi řdky tam vidím i takovou věc, nejen že neplní teda sliby -ale zjevně tys pro vás vymyslela plán, tobě na něm velmi záleželo, ale zjevně jemu je to totálně putna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 20:08

Jinak, už je samozřejmě doma.. když přijel tak hned poznal, že jsem naštvaná samozřejmě. Tak mu říkám že slíbil přijet ve dvě a neudělal to. Chvíli se cukal jakože co udělal špatně, to jsem čekala, tak jsem mu to vysvětlila co tedy udělal špatně a řekla mu ať si vzpomene jakou scénu udělal on mě když jsem přišla pozdě.. a dodala že já mu ještě k tomu narozdíl od něj dala vědět, že se zdržím.. řekla jsem ať mi příště radši nic neslibuje a já se ten den nějak zařídím a pokud by přijel dřív, může se k nám připojit.. souhlasil a řekl že bylo nepříjemný když jsem přišla pozdě já a že radši fakt nic slibovat nebude, že ví že je v tomhle strašnej, ale že se vždy někde zakecá a prostě vypne no.. tak říkám že v pohodě, obejmul mě, omluvil se a dobrý. Takže jsem využila i pár rad co jste mi tady dali, děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 20:17
@emimka20 píše:
Jinak, už je samozřejmě doma.. když přijel tak hned poznal, že jsem naštvaná samozřejmě. Tak mu říkám že slíbil přijet ve dvě a neudělal to. Chvíli se cukal jakože co udělal špatně, to jsem čekala, tak jsem mu to vysvětlila co tedy udělal špatně a řekla mu ať si vzpomene jakou scénu udělal on mě když jsem přišla pozdě.. a dodala že já mu ještě k tomu narozdíl od něj dala vědět, že se zdržím.. řekla jsem ať mi příště radši nic neslibuje a já se ten den nějak zařídím a pokud by přijel dřív, může se k nám připojit.. souhlasil a řekl že bylo nepříjemný když jsem přišla pozdě já a že radši fakt nic slibovat nebude, že ví že je v tomhle strašnej, ale že se vždy někde zakecá a prostě vypne no.. tak říkám že v pohodě, obejmul mě, omluvil se a dobrý. Takže jsem využila i pár rad co jste mi tady dali, děkuji :) :kytka:
:hug: :potlesk:

Hlavně jsi dokázala ukočírvat ten vztek, co jsi prve měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.5.17 21:33

Na noc ke kamarádovi jo?
A věříš tomu? Já bych si tipnula spíš kamarádku ☹️

@emimka20 píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit co mám dělat s přítelem.. pokaždé mi slíbí že třeba dorazí domů v tolik a tolik a nikdy to nedodrží. nejhorší je že se pak chová jako by nic a to mě vytáčí ještě víc a pak mi ještě řekne že jsem divná, proč jsem naštvaná, že se opozdil, no bóóóže.. :zed: včera jel na noc ke kamarádovi. říkám, přijeď prosím kolem druhé, venku je hezky, chtěla bych s malým někam jet. a on jasně ve dvě max jsem doma.. dnes mu píšu ve 12, říkám že se na něj těšíme tak ať nám brzy přijede. on že si dá oběd a jede.. teď už jsem to nevydržela a zavolala mu kde je a on že teď dopil kafe a bude vyjíždět. prý za hodinu je doma. takže úplně zabitej den, protože tu na něj čekám.. a až přijede domu bude dělat že je vše v pořádku a divit se proč jsem naštvaná! omlouvám se za román, ale jsem strašně naštvaná!! poradíte?
jo a není to žádný pískle, je mu 45 takže věk ho neomlouvá! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.5.17 22:06
@Paola21 píše:
Tak on jí taky dělá naschvály, něco slíbí a nedodrží. Tak ať si to taky zkusí, jaký to je.
Třeba se chytne za nos.

On jí nedělá naschvály. V tom je něco jiného. Nemyslí to ve zlém. Má ji rád. On se jen z nějakého důvodu neumí ukočírovat.

A kdyby jí dělal naschvály, nebylo by řešením, naschvály mu oplácet. Byl by z toho brzy rozvrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.5.17 22:08
@emimka20 píše:
Jinak, už je samozřejmě doma.. když přijel tak hned poznal, že jsem naštvaná samozřejmě. Tak mu říkám že slíbil přijet ve dvě a neudělal to. Chvíli se cukal jakože co udělal špatně, to jsem čekala, tak jsem mu to vysvětlila co tedy udělal špatně a řekla mu ať si vzpomene jakou scénu udělal on mě když jsem přišla pozdě.. a dodala že já mu ještě k tomu narozdíl od něj dala vědět, že se zdržím.. řekla jsem ať mi příště radši nic neslibuje a já se ten den nějak zařídím a pokud by přijel dřív, může se k nám připojit.. souhlasil a řekl že bylo nepříjemný když jsem přišla pozdě já a že radši fakt nic slibovat nebude, že ví že je v tomhle strašnej, ale že se vždy někde zakecá a prostě vypne no.. tak říkám že v pohodě, obejmul mě, omluvil se a dobrý. Takže jsem využila i pár rad co jste mi tady dali, děkuji :) :kytka:

TO JSEM RÁDA, ŽE TO DOBŘE DOPADLO :srdce: A PŘÍŠTĚ TO ZVLÁDNEŠ URČITĚ JEŠTĚ MNOHEM LÍP :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
7.5.17 10:17
@poučená píše:
On jí nedělá naschvály. V tom je něco jiného. Nemyslí to ve zlém. Má ji rád. On se jen z nějakého důvodu neumí ukočírovat.

No a co jako, to kvůli tomu kolem něj má chodit po špičkách a tolerovat mu to? Ne to si právě on musí nabít čumák a zažít si to na vlastní kůži, jak je to příjemné, aby se to kočírování naučil, není to nic tak složitého, co by dospělý svéprávný člověk neměl zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.5.17 10:35
@j.a.n.i1
@j.a.n.i1 píše:
No a co jako, to kvůli tomu kolem něj má chodit po špičkách a tolerovat mu to? Ne to si právě on musí nabít čumák a zažít si to na vlastní kůži, jak je to příjemné, aby se to kočírování naučil, není to nic tak složitého, co by dospělý svéprávný člověk neměl zvládnout.

To souhlasím. Vymezit se je nutné. Ale to není o naschválech. Protože když člověk dá do vztahu zlobu, vztek, tak se mu to ve zlém vrátí. Protože v naschválech je hodně zlého.

A že si tady někdo pochvaloval, že řevem udělal ze svého manžela, poslušného manžela, tak o takový vztah bych já tedy nestála. To sice není o naschválech, ale chybí tomu úroveň a v lepším případě je to komické. Je to o tom válečku na nudle v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
7.5.17 10:41

@poučená Ale já to necítím jako naschvál, ale jako zkušenost, protože pokud není schopen to chápat na základě ústního sdělení, tak co s ním jiného, chová se jako malé dítě, tak si to holt bude muset jako malé dítě zkusit, to taky pochopí, že kamna pálí až ve chvíli, kdy si na ně sáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
7.5.17 10:52
@j.a.n.i1 píše:
@poučená Ale já to necítím jako naschvál, ale jako zkušenost, protože pokud není schopen to chápat na základě ústního sdělení, tak co s ním jiného, chová se jako malé dítě, tak si to holt bude muset jako malé dítě zkusit, to taky pochopí, že kamna pálí až ve chvíli, kdy si na ně sáhne.

Mám takovou nevlastní dceru.Ona jednoduše nedokáže dodržet čas. V minulosti jsme se kvůli ní dost hádali. Jezdili jsme ke tchánovi, domluvili se na 1 hodinu a ona si s úsměvem přišla na 2.V poledne jí jede vlak a 5 minut před tím, je ještě doma. Znám ji 20 let a žádná změna. Nevidí v tom problém. Divím se, že aspoň do práce chodí na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
7.5.17 10:58

@arada No, do práce chodí včas, takže čas evidentně dodržet umí, akorát vás ostatní má na háku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
7.5.17 11:04
@j.a.n.i1 píše:
@arada No, do práce chodí včas, takže čas evidentně dodržet umí, akorát vás ostatní má na háku…

Nevím, to bys ji musela znát, ona je fakt zvláštní. V životě jsem se s podobným člověkem nesetkala. Vyprávěla mi její sestra, že třeba ani mámě neřekla termín porodu, nic nechystala, neřešila. Přitom čekala dvojčata. Prostě těžkej salámista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.5.17 11:10
@j.a.n.i1 píše:
@poučená Ale já to necítím jako naschvál, ale jako zkušenost, protože pokud není schopen to chápat na základě ústního sdělení, tak co s ním jiného, chová se jako malé dítě, tak si to holt bude muset jako malé dítě zkusit, to taky pochopí, že kamna pálí až ve chvíli, kdy si na ně sáhne.

To souhlasím. Ale víckrát se tu v diskuzi objevilo slovo „naschvál“. Tak proti tomu jsem. Jsem proti dělání si naschválů. To je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
7.5.17 11:14

@arada Já si to dovedu představit, jsem podobného založení, taky udělám jen to nezbytně nutné a v posledním termínu… ale o tom to přesně je, co člověk nevyhodnotí jako nezbytné, to neudělá, případně to moc neřeší, tedy do práce je nutné přijít včas (no u nás ne, takže jsem tam vždy tak, abych stihla jednání), jinam jak to vyjde… i když já tedy odhadnu kdy tam asi tak můžu být a nahlásím o hodinu později nebo kde to jde neříkám čas vůbec, prostě přijedu „dnes pozdě večer“. Ale pokud vím, že to fakt je potřeba, třeba se střídáme u dětí, tak jedu na čas (jasně případnou bouračku na dálnici taky neovlivním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí