Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenže nedělá, on má asi pocit, že jí něco dluží, když už nejsou s ex.,ale to ona mu utekla. už nevím jak bych mu měla otevřít oči. ona už není dítě, je to zatracenej fracek. a to tu nepíšu jaká je to špína. o minulejch letních prazdninách měla u nas být 2 týdny, jenže vyštourala přítelovu závět co mu odkázal kamarad a najednou u nas byla 2 měsíce a 1 měsíc a pul byla 24 hodin denně v jedněch plavkách a když to dostala, tak používala toaleták a koupala se v bazénu. no maminka ji asi hygienu neučila
tak tohle je fakt humáč. Nejhorší ale je, že s tím nic neuděláš, pokud přítel nebude chtít něco řešit
něco podobného jsem zažila v minulém vztahu a bylo to beznadějné
dcerunka poslala prostě tatínka i maminku do pr.dele,maminka to oplakala a od tatínka dostala ten nový mobil který si vyvřískala
a to i přes to, že ty peníze jsme si šetřily na něco jiného
takže jsem se nepodívala k moři ale dcerunka měla mobil za 10 000kč ![]()
Tak to ona je do prd.. nepošle, ona na to jde jinak.to je samí tatko, tatko, tatá, tatá(tak mluvila naše dcera va dvoou letech),poplacava ho jak poprdeli, tak po zadech(ted uz ne po prdeli, protože sem mu řekla, že je to uchylný)dela jak miluje auta, taha ho na tunning atd.to mi sice na dovolenou taky nejeli, ale jeli sme na hlubokou, nejdřív se otočil na ní a zeptal se ji Nikolko chceš jít do v nitř? ona nato ne, no tak sme nikam nešly
ja nasraná a ona vysmatá, jenže já se neumim přetvařovat a dělat jak mám dobrou náladu. tu mám v den jejího odjezdu ![]()
Decka jsou dneska strasni srozmazleni mradi, chybi jim tvrda prace a disciplina, akorat u tech vlastnich to clovek prehlizi.
No a nevlastni rodic si toho spis vsimne.
@Anonymní píše:
Ani nevíš s jakou chutí bych to udělala, jenže to bych pak musela utíkat rychlostí blesku
tak to jsi teda chudak a opravdu te lituju. Pritel ma dva syny z predchoziho manzelstvi. Ten jeden si vesele skoncil skolu ve tretaku, protoze ho to proste nebavilo a sel znovu od prvaku na skolu bez budoucnosti. Alimenty bude platit ten muj nevim do kolika. Nevadi to nikomu a nikdo mu nic nerekl. Pritelovi o te zmene skoly se jaksy zapomel zminit slovem. Taky delaji informatory te jeho byvale semetrice, ale, pokud ona neco ma, tak to je jejich tajemstvi. Stehovali jsme se a hned ten muj dostal servane proc jako si kupujem koberce, jak mu nema dat na tabor…prece tam musi kazdy rok jezdit. Asi jsme meli chodit po betonu. A toho je vice, proc jedeme na dovolenou? Proc jsme si koupili nove auto?? Atd…proste ma dva syny, na ktere musi platit a my si kvuli toho nemuzeme koupit ani 3 vrstvy toaletak…aby jsme se nemeli lepe..podle nich. Taky se k nam nemaji, ale jak jde o prachy nebo o neco jineho, tak to jsou u nas hned a nebo dokonce zavolaji. Vim, ze jsem sla do vztahu s timhle, ale necekala jsem, ze to vse dopadne tahle…taky se mi chce z toho zvracet. navic ted mame dceru a ona jako by byla pro ne vsechny vzduch, ale vnouckum se cpou tisice pri kazde prilezitostije mi z toho na zvraceni
@chatwenna
Ano, někteří tatínkové jsou nesvéprávní, sestra by ti mohla vyprávět.
Když si mladá krasavice, usmyslí že šéfa dostane a má k tomu hafo příležítostí, tak ani 15 let manželství to jí nepokazí.
A ještě čeká, že se jeho dcra k ní bude chovat slušně.
Až bude neteř plnoletá, nepřijde k nim ani na slušnostní vánoční návštěvu 1× za rok, to mi věřte.
@Bábrdl píše:
Problém s nevlastními dětmi je ten, že tam chybí taková ta společná „slepota“. Jinými slovy, macecha vidí otravnou rozežranou holku, co na sebe strhává pozornost, a úžasného společenského chlapečka, který baví celou společnost. Otec vidí dvě prima veselé děti. A nezaujatý pozorovatel vidí dva stejné spratky
Tak to si natom huř, diky bohu má jen jednoho spratka
jenže ono je na měm vidět, že ho to taky sere, ale bojí se jí, asi má strach, že by se s nim nebavila nebo co. dneska sem šla do krámu, tak jdu do jeho peněženky a tam papírek, tak tam juknu málem mě trefil šlak, od prosince jí dává alimenty ze 3000 na 4500 a majetkové vyrovnání 3000 a tojí šoupe ještě bokem a mě vyčte kus žvance. a to nepíšu o tom jak lže, je modelka, dělala taibox, svezla se v lamborginy K narozkám pro ní přijela limuzína, vše lež. nejhorší je, že on to ví, ale v těch lžích ji podporuje. kolikrát mám chut mu říct, jak moc ho dcerunka miluje, ale ono by to s ním stejně nehlo, možná by mi věřil, ale neřešil byto a to má v pátek přiject a já už sem ted nasraná
@Lenka002 píše:
@chatwenna
Když si mladá krasavice, usmyslí že šéfa dostane a má k tomu hafo příležítostí, tak ani 15 let manželství to jí nepokazí.
Až bude neteř plnoletá, nepřijde k nim ani na slušnostní vánoční návštěvu 1× za rok, to mi věřte.
To nemyslis vazne, ze ne?
![]()
@Lenka002 píše:
@chatwenna
To nemyslis vazne, ze ne?
![]()
@Lenka002 No jo, ona ho spoutala, znasilnila a pak mu sbalila veci a odtahla ho za kravatu ![]()
@Burj Chalifa píše:
Z toho vyplývá - ženáče s dětmi nebrat
Tak tyhle problémy tam budou vždycky, pokud to není ženáč s dětmi, co o ně nemá zájem a nechce se s nima vídat. Na druhou stranu, co s takovým chlapem, který se nestará o vlastní děti. ![]()
Jinak prostě vždycky bude pár narážet na to nestejné vidění dětí. U vlastních to má člověk prostě „posunuté“, cizí jsou vždycky vzteklejší, hloupější, agresivnější… A hlavně u nich člověk nedokáže tak snadno najít omluvy, proč se chovají, tak, jak se chovají. No a zlost se obrací i na partnera( jaktože nevidí, jak ta jeho holka ŽERE) a naopak (panebože, to jí nemůže dát pokoj?)
@esterka03 píše:
@Bábrdl ted si to napsala krásně. Prostě to tak je.
Díky. Já myslím, že většina z nás už zažila, že jí kamarádka vyprávěla o JEHO hrozném dítěti z prvního manželství, které je agresivní, zpovykané a hlavně hamižné (furt něco chce). A nezávisle na tom i o svém zlatém chlapečkovi, který je citlivý a všichni si myslí, jak není úžasný. Takže člověk nabyde dojmu, že jeden je narušený delikvent a druhý andělský génius. A potom, když náhodou přijedou s oběma dětma třeba na návštěvu, tak jsou to dva stejní kluci a kdyby ti neřekla, který je který, delikventa od génia nepoznáš. ![]()