Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Syndrom polycystických vaječníků - PCO. Nedochází k ovulaci, protože nedozrávají a nerostou folíci s vajíčkama.
Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:16
Maky.p píše:
Tak já čekala přesně 7 měsíců. A bez doktorů bych se nedočkala asi nikdyA teď to budou možná dvojčátka, když jsem měla ducha na testu tak brzy
Hihi,teď slyším sebe,taky jsem si myslela,že to budou dvojčátka,když tam byly dálnice takhle brzo.No je tam jedno. ![]()
Dvojčátka jsem měla poprvé,ale proběhl tam syndrom zanikajícího dvojčete.
Ona ta hladina hcg je ovlivněná tím,kdy se mimís uhnízdí a někdy je to fakt brzo a pak se ukážou brzo i na testu //
Mari, já jsem těhu prvně, tak nevím
musím stejně počkat až na utz, ale ať je tam jedno nebo dvě, hlavně ať je-jsou zdravé ![]()
Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:17
Maky.p píše:
Mari, já jsem těhu prvně, tak nevímmusím stejně počkat až na utz, ale ať je tam jedno nebo dvě, hlavně ať je-jsou zdravé
Přesně tak,ale já byla ráda,že je jedno.U dvojčat jsou komplikace,ale rodí se jich tolik,že už naši porodníci i tohle mají ošéfované ![]()
Takže ať tak,či tak hlavně že jsou ![]()
Mari, jenže já jdu na kontrolu až za 16 dní, to se ukoušu nedočkavostí
Mě by dvojky nevadily a můj už to taky vstřebal, že tu ta možnost je. Prvně vyvalil oči, zalapal po dechu a pak hned začal přemýšlet, do kterýho auta se všichni vlezeme. On už dvě děti má, kluk už bude mít 18, tak jezdí jen občas, ale mladá je u nás pořád, takže musíme počítat s více místama ![]()
Maky.p píše:
Mari, jenže já jdu na kontrolu až za 16 dní, to se ukoušu nedočkavostíMě by dvojky nevadily a můj už to taky vstřebal, že tu ta možnost je. Prvně vyvalil oči, zalapal po dechu a pak hned začal přemýšlet, do kterýho auta se všichni vlezeme. On už dvě děti má, kluk už bude mít 18, tak jezdí jen občas, ale mladá je u nás pořád, takže musíme počítat s více místama
A co si zajít na krev jako samoplátce? ![]()
Vysoké hcg může mít ještě i jinou příčinu,ale to je málo časté,tak to nechám u ledu.Ale měla jsem z toho taky vítr.To je tím,že moc čtu,sladká nevědomost ![]()
Jojo, já vím, ale nijak si to nepřipouštím. Mimísek tam prostě je! ![]()
Maky.p píše:
Jojo, já vím, ale nijak si to nepřipouštím. Mimísek tam prostě je!
Já na to myslela a měla jsem obavy a pak jsem na to nějakým záhadným způsobem zapomněla a na kontrole mě dr překvapila srdíčkem,že tam je.A celkem brzo,taky to hcg bylo celkem vysoké,tak se prcek ukázal brzo,takže věřím,že i na tebe vykoukne rychle.
Už máš po termínu ms?
Měla mi začít v pátek a rozjet se včera a jen jsem v pátek špinila. Teď už je to docela ok..
Maky.p píše:
Měla mi začít v pátek a rozjet se včera a jen jsem v pátek špinila. Teď už je to docela ok..
Na ko jsem šla cca 4 dny po termínu ms,ale je to doktor od doktora,kdy si tě pozve.
Ahojda holky:-(my se snazime osmi mesic…ted me boli na dotek bradavky,chodim furt curat,boli me podbrisko,pali me zaha,zilky na prsou vyraznejsi..,mam sileny hlad.vubec man nejaky zvlastnu pocit ze se to povedlo..nale MS mam dostat az v sobotu…tak ze by??
Ahoj snažili jsme se snad při ovulce dnes jsem 21den cylku mám to dostat 17.3 včera mě štípali bradavky a dnes jsem ráno špinila myslíte že by to mohlo vyjít ?
bbarbii píše:
Ahoj snažili jsme se snad při ovulce dnes jsem 21den cylku mám to dostat 17.3 včera mě štípali bradavky a dnes jsem ráno špinila myslíte že by to mohlo vyjít ?
Mohlo,špinění může značit zahnizďování.Držím palce ![]()
Ale nesmi byt silne to spineni ne? a jak asi dlouho to trva? stejne si myslim ze se mi to zas jen o tyden posunulo ![]()