Příznaky týden před menstruací?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.1.13 22:22

Ja mela priznaky uz tak 4 dny pred MS, jedla jsem jen mandarinky s litry mleka, mela jsem nevolnosti a bolely me nejen prsa ale i bradavky hrozne…Bohuzel s 2 dennim spozdenim jsem samovolne potratila ve 4 tt… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.2.13 13:01

Talinko…tak nakonec MS přišla :-(. Já OVU testy už moc nedělám, také to tak nějak na sobě už poznám, začne mě vždycky hrozně bolet břicho, ani na muchlování chuť nemám, jak mě to břicho bolí. OVU mi přišla 13.2., tak snad se to tentokrát podaří. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.2.13 13:02

Lindo, to mě mrzí :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
16.2.13 18:29

Holky, snažíme se o mímo.. jsem cca 3 DPO a cítím bolest v podbřišku a do zad a tlak na děložní čípek.. setkala jste se některá s tímto? Taky jsem furt nafoukla nechápu z čeho a nic nezabírá..říkala jsem si že zkusím celý den nic nejíst max trochu zeleniny nebo ovoce abych se malinko pročistila a třeba by pak to nadýmání přestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.2.13 18:19

A nemohla to být ovulka? jak víš, že po???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
22.2.13 15:48

@Myšík ovulku už jsem měla hlídala jsem s ji ovu testama. TeĎ JSEM 9DPO a čekám na neděli abyc mohla zkusit testnout. Omlouvám s za chyby ale píšu přez tablet a ještě jsem s nato nezvykla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.2.13 13:15

Prď na chyby :-). Já jsem 10 dní po. Testovat ještě nechci…myslím, že je ještě brzy. Počkám asi, jestli přijde mrcha nebo ne, i když to čekání je nekonečný… ale doufám, že nepřijde. Týden dlouhá doba… :-/. Tak dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
2.3.13 12:47

@Michaela99 : Tak jak jsi dopadla? Já nic, negativní, navíc mi ve středu přišla mrcha, jsem smutná, tak snad příště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.3.13 12:49

@Myšík já dopadla takto.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
2.3.13 13:02

@Michaela99 : Ne, že bych Ti to nepřála :-), ale závidím :,-(. GRATULACE, ať vše probíhá bez problémů ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
2.3.13 13:58

@Michaela99 Tak takovéto fotečky musí se musí libit každé. Blahopřeji a doufám, že za týden, kdy budu 14DPO se mi taky tohle na TT testu namaluje. Četla jsem, že po OVU jsi měla bolesti v podbřišku. Taky doufám, že by moje lehká bolest v podbřišku mohlo být těhu, ale nechci se radovat předčasně. Pokoušíme se teprve první cyklus, a nejsem už nejmladší, což podle statistik už není na otěhotnění žádná výhra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.3.13 14:32

@Mengea děkuji, ano měla jsem boles v podbřišku jako bych to měla dostat, neustale jsem byla nafouklá a měla jsem tlak a píchání do prsou a bradavek. Malé bříško mi vyskočilo téměř ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.3.13 14:34

@Myšík závidět nemusíš emáš co, také se vám zadaří budu dr žet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.3.13 12:23

@Michaela99 : Ale jo, je co :-), taky už se těším, ale už nějak nedoufám. Je mi skoro 28, i když to není ještě takový věk, ale hrozně rychle ty roky utíkají. Snažíme se rok, a člověk si pak už říká, co je špatně. Asi na to budu muset přestat myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.3.13 12:48

@Myšík jsi ještě mlaďoučká co. Zkusit umělé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí