Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slabé špinění uvidíme zítra, v úterý k zubařce a bolí mě poslední 8ka asi půjde ven doufám že kdybych byla těhu že to nějak nebude vadit???
nesmíš do toho hlavně chytit zánět ![]()
bbarbii píše:
Slabé špinění uvidíme zítra, v úterý k zubařce a bolí mě poslední 8ka asi půjde ven doufám že kdybych byla těhu že to nějak nebude vadit???
tak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic
bbarbii píše:tak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic
Dnes do rána nic to je divnýý
tak ještě počkej jsou i případy kdy testík ukáže až týden po vynechání ,mohlo se to teprve ted uhnízdit ![]()
bbarbii píše:bbarbii píše:Dnes do rána nic to je divnýýtak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic
oj to znám mě to ted končí ![]()
bbarbii píše:
mm uz bohužel nic se to rozjelo
zas ta ukrutna bolest
akorat ted nevim od kdy si mam pocitat ovulku od toho co jsem zacla spinit nebo od vcera co se mi to rozjelo
![]()
bbarbii píše:akorat ted nevim od kdy si mam pocitat ovulku od toho co jsem zacla spinit nebo od vcera co se mi to rozjelo
![]()
Mě dr říkala od špinění to je prostě začátek cyklu ![]()
Nový cyklus se bere od krvácení, ne špinění. Pokud začneš krvácet po 18.té hodině večer, 1DC se bere až druhý den ![]()
Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:20
Holky, já mám normálně strach, jak to tu čtu, jen tak mrknu sem ráno a říkám, cože - no jako asi zbytečně plaším, ale ráno jsem trochu zašpinila mimo cyklus, bylo to takové divné a já že to nic není, ale včera mě bolelo dost v podbříšku. A teď si fakt nemůžu dovolit další mimi… Jaj doufám, že to bude dobré…
Anonymní píše:
Holky, já mám normálně strach, jak to tu čtu, jen tak mrknu sem ráno a říkám, cože - no jako asi zbytečně plaším, ale ráno jsem trochu zašpinila mimo cyklus, bylo to takové divné a já že to nic není, ale včera mě bolelo dost v podbříšku. A teď si fakt nemůžu dovolit další mimi… Jaj doufám, že to bude dobré…
To je nějak zmatené..
zkus si udělat pár testů, jeden teď, jeden cca za 14 dní. Pokud vyjdou negativně, tak to těhu nebudeš. A když mimi nechceš, tak to chce lepší ochranu, aby jsi se nemusela takhle stresovat ![]()
Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:20
Ahojte, jak to tak čtu, tak pořád musím myslet na to, kdy už to konečně přijde. Mám pár dní do očekávané MNS a modlím se, aby nepřišla
. S manželem se od dubna snažíme o mimí a stále nic
. Ovu přišla 20.12. a od té doby mě občas popíchává v podbřišku, mám často ráno hlad, prsa mě taky trochu bolí, ale přikládám to asi špatné podprsence. Test si dělat nechci, abych zas nebyla zklamaná, tak doufám, že MNS nepřijde
.
@Myšík Ahoj,jsem na tom podobne jako ty, ovulaci jsem mela take kolem 21.12.(ovu test si nedelam, ale uz to na sobe poznam)a tak se porad sleduji, jesli jsou nejake priznaky. S prvni jsem mela citliva prsa a bolel me podbrisek, jako pri MS. Menstruaci cekam 10.1.Rikam si, ze na test je asi jeste brzy.
Drzim palce, at Vam to vyjde.My se snazime prvni mesic. ![]()