Příznaky týden před menstruací?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
18.3.12 17:31

Slabé špinění uvidíme zítra, v úterý k zubařce a bolí mě poslední 8ka asi půjde ven doufám že kdybych byla těhu že to nějak nebude vadit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.3.12 07:54

Kdepak jste všechny??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
19.3.12 14:54

nesmíš do toho hlavně chytit zánět ;)

bbarbii píše:
Slabé špinění uvidíme zítra, v úterý k zubařce a bolí mě poslední 8ka asi půjde ven doufám že kdybych byla těhu že to nějak nebude vadit???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.3.12 18:19

:cert: tak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.12 06:48
bbarbii píše: :cert: tak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic

Dnes do rána nic to je divnýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.3.12 13:51

tak ještě počkej jsou i případy kdy testík ukáže až týden po vynechání ,mohlo se to teprve ted uhnízdit :kytka:

bbarbii píše:
bbarbii píše: :cert: tak asi došla ale spíš zatím do růžova zajímavé udělala jsem test ale nic
Dnes do rána nic to je divnýý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.12 18:14

mm uz bohužel nic se to rozjelo :think:
zas ta ukrutna bolest :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.3.12 16:36

oj to znám mě to ted končí :zed:

bbarbii píše:
mm uz bohužel nic se to rozjelo :think:
zas ta ukrutna bolest :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.3.12 18:06

:?: akorat ted nevim od kdy si mam pocitat ovulku od toho co jsem zacla spinit nebo od vcera co se mi to rozjelo :? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
21.3.12 23:07
bbarbii píše: :?: akorat ted nevim od kdy si mam pocitat ovulku od toho co jsem zacla spinit nebo od vcera co se mi to rozjelo :? :?:

Mě dr říkala od špinění to je prostě začátek cyklu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.3.12 06:38

Nový cyklus se bere od krvácení, ne špinění. Pokud začneš krvácet po 18.té hodině večer, 1DC se bere až druhý den 8)

Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.12 06:53

Holky, já mám normálně strach, jak to tu čtu, jen tak mrknu sem ráno a říkám, cože - no jako asi zbytečně plaším, ale ráno jsem trochu zašpinila mimo cyklus, bylo to takové divné a já že to nic není, ale včera mě bolelo dost v podbříšku. A teď si fakt nemůžu dovolit další mimi… Jaj doufám, že to bude dobré…

• Citovat
  • Upravit
24870
22.3.12 06:57
Anonymní píše:
Holky, já mám normálně strach, jak to tu čtu, jen tak mrknu sem ráno a říkám, cože - no jako asi zbytečně plaším, ale ráno jsem trochu zašpinila mimo cyklus, bylo to takové divné a já že to nic není, ale včera mě bolelo dost v podbříšku. A teď si fakt nemůžu dovolit další mimi… Jaj doufám, že to bude dobré…

To je nějak zmatené.. :think: zkus si udělat pár testů, jeden teď, jeden cca za 14 dní. Pokud vyjdou negativně, tak to těhu nebudeš. A když mimi nechceš, tak to chce lepší ochranu, aby jsi se nemusela takhle stresovat ;)

Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.12.12 12:45

Ahojte, jak to tak čtu, tak pořád musím myslet na to, kdy už to konečně přijde. Mám pár dní do očekávané MNS a modlím se, aby nepřišla :-). S manželem se od dubna snažíme o mimí a stále nic :-(. Ovu přišla 20.12. a od té doby mě občas popíchává v podbřišku, mám často ráno hlad, prsa mě taky trochu bolí, ale přikládám to asi špatné podprsence. Test si dělat nechci, abych zas nebyla zklamaná, tak doufám, že MNS nepřijde ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.12.12 14:46

@Myšík Ahoj,jsem na tom podobne jako ty, ovulaci jsem mela take kolem 21.12.(ovu test si nedelam, ale uz to na sobe poznam)a tak se porad sleduji, jesli jsou nejake priznaky. S prvni jsem mela citliva prsa a bolel me podbrisek, jako pri MS. Menstruaci cekam 10.1.Rikam si, ze na test je asi jeste brzy.
Drzim palce, at Vam to vyjde.My se snazime prvni mesic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital