Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud máš po ovulaci teplotu co se drží takhle vysoko,je to dobře.Měla by se tak držet po celou dobu a neměla by klesnout na teploty před ovulací.Jinak je v podstatě jedno jak vysoké jsou,ale důležitý je ten vzestup a pokles ![]()
To že se ti drží nad 37 je opravdu velmi nadějné
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylo ![]()
bbarbii píše:
Jinak jsem si sem tam dala kontryhel od menzes skoro do ovulky, a papam mamavit
Vitamínky jsou v pořádku,já tedy beru femibion,ale hlavně kvůli mutacím co mě zjistili.Kvůli listovce,kterou hůř vstřebávám
Ale mamavit má vše potřebné,pro miminko.
Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou?
![]()
mari1912 píše:
Pokud máš po ovulaci teplotu co se drží takhle vysoko,je to dobře.Měla by se tak držet po celou dobu a neměla by klesnout na teploty před ovulací.Jinak je v podstatě jedno jak vysoké jsou,ale důležitý je ten vzestup a pokles
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylo
děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg
trošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy ![]()
bbarbii píše:
Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou?![]()
Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký ![]()
Petue píše:mari1912 píše:děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg
Pokud máš po ovulaci teplotu co se drží takhle vysoko,je to dobře.Měla by se tak držet po celou dobu a neměla by klesnout na teploty před ovulací.Jinak je v podstatě jedno jak vysoké jsou,ale důležitý je ten vzestup a pokles
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylotrošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy
Neboj se vlka nic,počkej,někomu se // ukáží až po termínu ms.Já vždycky říkám,že naděje je dokus se mrcha nerozjede ![]()
mari1912 píše:bbarbii píše:Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký
Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou?![]()
TO věřím co je dnes levné že? Hlavně že si budou pořád stěžovat že je málo dětí ale aby pomohli ke zravému miminku to nééé
mari1912 píše:Petue píše:Neboj se vlka nic,počkej,někomu se // ukáží až po termínu ms.Já vždycky říkám,že naděje je dokus se mrcha nerozjedemari1912 píše:děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylotrošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy
Jsi zlatíčko děkuji za povzbuzení
tak si taky říkám,že bud to to vyjde nebo ne,ale to čekání je nekonečné…nu byl víkend a já měla ještě dnes volno zítra jdu už do práce tak to bude utíkat jinak a už „snad“ nebudu mít tak přehnané myšlenky ![]()
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo to ![]()
bbarbii píše:mari1912 píše:TO věřím co je dnes levné že? Hlavně že si budou pořád stěžovat že je málo dětí ale aby pomohli ke zravému miminku to nééébbarbii píše:Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký
Teď až si koupím další vitamíny,tak zajdu na pojišťovnu a hezky mě na ně přispějou ![]()
mari1912 píše:
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo to
Velká gratulace
všechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT? ![]()
Petue píše:mari1912 píše:Velká gratulace
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo tovšechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT?
Dnes začínám 11tt
Ale byla jsem s tou netrpělivostí úplně stejná jako vy holky ![]()
mari1912 píše:Petue píše:Dnes začínám 11ttmari1912 píše:Velká gratulace
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo tovšechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT?
Ale byla jsem s tou netrpělivostí úplně stejná jako vy holky
jj jak to tady čtu tak jsou tady na tom všechny stejně
..... dočteš se tu všeho druhým se dá aj poradit ,ale jakmile mám poradit sama sobě jsem totál. v koncích ![]()
Ahoj holky,
mohu mít dotaz? jsem 10 DPO (po IUI) a v podstatě mě cca 6 DPO přestalo úplně píchat v podbříšku a až do 9 DPO mi nic nebylo, teď mi v tomto ohledu taky nic není, jen od včerejška pozoruji následující - je mi děsná zima, musím být navlečená, jinak mám studenej nos a ruce a to máme vytopeno na 22 a já jsem jak zmrzlina, prsa mě nebolí, ale běda jak se dotknu já nebo přítel bradavek! jsou příšerně citlivé! mám pořád žízeň (v práci 2,5 litru vody místo obvyklého 1,5 litru) a teď nechutná část - neustále mě pálí žíha a strašně si grkám?
co myslíte? snažím se vydržet s testem, abych nelovila duchy! jen by mě zajímalo, jeslti měl někdo podobné příznaky! DÍKY
Lili, to tam prostě je, duchy už lovit nebudeš
Já k tomuhle všemu, co píšeš, navíc ještě dost slinila, v noci hrůza, měla jsem úplně poslintanej polštář
To si nedělám srandu
Držím pěsti, ať tam máš dálnice ![]()
Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:19