Příznaky týden před menstruací?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
12.3.12 18:40

Pokud máš po ovulaci teplotu co se drží takhle vysoko,je to dobře.Měla by se tak držet po celou dobu a neměla by klesnout na teploty před ovulací.Jinak je v podstatě jedno jak vysoké jsou,ale důležitý je ten vzestup a pokles ;)
To že se ti drží nad 37 je opravdu velmi nadějné
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 18:42
bbarbii píše:
Jinak jsem si sem tam dala kontryhel od menzes skoro do ovulky, a papam mamavit

Vitamínky jsou v pořádku,já tedy beru femibion,ale hlavně kvůli mutacím co mě zjistili.Kvůli listovce,kterou hůř vstřebávám ;) Ale mamavit má vše potřebné,pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.3.12 18:45

Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou? :?: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 18:46
mari1912 píše:
Pokud máš po ovulaci teplotu co se drží takhle vysoko,je to dobře.Měla by se tak držet po celou dobu a neměla by klesnout na teploty před ovulací.Jinak je v podstatě jedno jak vysoké jsou,ale důležitý je ten vzestup a pokles ;)
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylo ;)

děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg :roll: trošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 18:49
bbarbii píše:
Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou? :?: :jazyk:

Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 18:50
Petue píše:
mari1912 píše:
Hi s tím jak je mě bych svoje těhotenství před sebou neutajila,ale malou klidně.To mě nic nebylo ;)
děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg :roll: trošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy :zed:

Neboj se vlka nic,počkej,někomu se // ukáží až po termínu ms.Já vždycky říkám,že naděje je dokus se mrcha nerozjede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.3.12 18:52
mari1912 píše:
bbarbii píše:
Mutacím copak ? Jak na to došli? A jak ti došli na to že hůř vstřebáváš kys.listovou? :?: :jazyk:
Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký ;)

TO věřím co je dnes levné že? Hlavně že si budou pořád stěžovat že je málo dětí ale aby pomohli ke zravému miminku to nééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 18:53
mari1912 píše:
Petue píše:
mari1912 píše:
děkuju za info …dělala jsem si dneska testík a zatím neg :roll: trošku mi z toho bylo smutno,ale tak si říkám že ještě pořád čas do ms zbývá že je pořád brzy.....u malého jsem nic neprožívala a z druhého bych si netrpělivostí vytrhala vlasy :zed:
Neboj se vlka nic,počkej,někomu se // ukáží až po termínu ms.Já vždycky říkám,že naděje je dokus se mrcha nerozjede ;)

Jsi zlatíčko děkuji za povzbuzení :palec: tak si taky říkám,že bud to to vyjde nebo ne,ale to čekání je nekonečné…nu byl víkend a já měla ještě dnes volno zítra jdu už do práce tak to bude utíkat jinak a už „snad“ nebudu mít tak přehnané myšlenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 18:54

Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 18:55
bbarbii píše:
mari1912 píše:
bbarbii píše:
Byla jsem na genetice kvůli předchozím dvěma zamlklým těhotenstvím a tam na to přišli.No a při určitém typu mutací to jde hůř vstřebat kys.listovou a pouze femibion to umožňuje.Hi ,taky je drahej až to není hezký ;)
TO věřím co je dnes levné že? Hlavně že si budou pořád stěžovat že je málo dětí ale aby pomohli ke zravému miminku to nééé

Teď až si koupím další vitamíny,tak zajdu na pojišťovnu a hezky mě na ně přispějou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 18:57
mari1912 píše:
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo to ;)

Velká gratulace :kytka: všechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.3.12 19:01
Petue píše:
mari1912 píše:
Přesně tak,když člověk moc přemýšlí tak to taky není moc dobře.Si nemysly,taky jsem byla nedočkavá ale vyšlo to ;)
Velká gratulace :kytka: všechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT? :idea:

Dnes začínám 11tt
Ale byla jsem s tou netrpělivostí úplně stejná jako vy holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.3.12 19:03
mari1912 píše:
Petue píše:
mari1912 píše:
Velká gratulace :kytka: všechno má svůj čas a co se má stát se prostě stane..... v kolikátém jsi TT? :idea:
Dnes začínám 11tt
Ale byla jsem s tou netrpělivostí úplně stejná jako vy holky ;)

jj jak to tady čtu tak jsou tady na tom všechny stejně :lol: ..... dočteš se tu všeho druhým se dá aj poradit ,ale jakmile mám poradit sama sobě jsem totál. v koncích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.3.12 13:09

Ahoj holky,

mohu mít dotaz? jsem 10 DPO (po IUI) a v podstatě mě cca 6 DPO přestalo úplně píchat v podbříšku a až do 9 DPO mi nic nebylo, teď mi v tomto ohledu taky nic není, jen od včerejška pozoruji následující - je mi děsná zima, musím být navlečená, jinak mám studenej nos a ruce a to máme vytopeno na 22 a já jsem jak zmrzlina, prsa mě nebolí, ale běda jak se dotknu já nebo přítel bradavek! jsou příšerně citlivé! mám pořád žízeň (v práci 2,5 litru vody místo obvyklého 1,5 litru) a teď nechutná část - neustále mě pálí žíha a strašně si grkám?

co myslíte? snažím se vydržet s testem, abych nelovila duchy! jen by mě zajímalo, jeslti měl někdo podobné příznaky! DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.3.12 14:15

Lili, to tam prostě je, duchy už lovit nebudeš :palec: Já k tomuhle všemu, co píšeš, navíc ještě dost slinila, v noci hrůza, měla jsem úplně poslintanej polštář :mrgreen: To si nedělám srandu :oops: Držím pěsti, ať tam máš dálnice :palec:

Příspěvek upraven 23.09.15 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital