Problémy se snachou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.9.15 08:42
@ivik21 píše:
@Krrysa no jasně že musí, navíc se chce vracet mezi své domů.Ale to se tady nechce chápat :roll:

samozřejmě, že chce… ale to chce každý, dokonce i násilník, alkoholik nebo manipulátor… o tom to není…
Tady asi bude víc jiných problémů, o kterých se tu nepíše… protože jinak by i ta žena čekala s otevřenou náručí, nemohla se dočkat víkendu, až se muž zase vrátí a těšila by se na něho… takže tohle, co tu vyplulo na povrch, není příčina, ale až důsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.15 08:45
@ivik21 píše:
@Krrysa no jasně že musí, navíc se chce vracet mezi své domů.Ale to se tady nechce chápat :roll:

no ale zakladatelka původně psala, že o víkendech je otec doma a dítě s otcem :nevim: teprve později z tohoto tvrzení začala couvat, když se jí nedostalo tolik pochopení, kolik by si přála. nemluvě tedy o tom, jestli tenhle víkend, kdy si otec dítěte musel nechat vyžehlit prádlo od maminky 8o, když jeho přítelkyně nebyla doma, třeba není odezvou na „domlouvání“, o kterém zakladatelka psala v úvodním příspěvku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
15.9.15 08:50
@Krrysa píše:
To vážně otci dítěte, i když je přes týden pryč, nemůže záležet an tom, jak žije jeho dítě? on jezdí pryč, a by je uživil, ne za děvkama.. tak mu snad je něco do toho, jestli jeho dítě spí s matkou co dva dny na jiném gauči, nebo v klidu domova. a pokud na ohrazení mu jeřečeno, že taky dítě nemusí vídat vůbec, co má jako dělat?

to jsem na téhle diskusi taky nepochopila, že všem ostatním tohle přijde normální 8o Ale tohle si musí oni vyřešit mezi sebou, pokud se to synovi nelíbí, nemá to řešit s matkou, ale s přítelkyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
15.9.15 08:58
@Krrysa píše:
To vážně otci dítěte, i když je přes týden pryč, nemůže záležet an tom, jak žije jeho dítě? on jezdí pryč, a by je uživil, ne za děvkama.. tak mu snad je něco do toho, jestli jeho dítě spí s matkou co dva dny na jiném gauči, nebo v klidu domova. a pokud na ohrazení mu jeřečeno, že taky dítě nemusí vídat vůbec, co má jako dělat?

Jasně, že může. Ale z popisu mi nepřipadá, že to jeho přítelkyně dělá pro zábavu. Spíš mají problém ve vztahu, za který je zodpovědný i on a potřebují ho řešit. A tím, že se všechno svede na ní, že dělá všechno špatně a bude se jí diktovat, co má dělat, tak to fakt nepomůže :nevim:
Jinak taky nejsem zastáncem cestování s miminem. Na druhou stranu známí cestují s dítětem pořád, vlastně od narození a jezdí vlakem. Každý víkend tráví jinde, někdy i celé týdny, postýlku nemají ani doma. A dítě je ve dvou letech úplně normální a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
15.9.15 09:04
@Krrysa píše:

Ale jasne, ze ano.Ale tady nejde o otce, ani tu situaci, ale ze to za otce resi maminka ;-) Maminka se nema plest do toho, co spolu resi partneri ohledne vychovy. A to ani jedna z maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
15.9.15 09:06
@sagina píše:
no ale zakladatelka původně psala, že o víkendech je otec doma a dítě s otcem :nevim: teprve později z tohoto tvrzení začala couvat, když se jí nedostalo tolik pochopení, kolik by si přála. nemluvě tedy o tom, jestli tenhle víkend, kdy si otec dítěte musel nechat vyžehlit prádlo od maminky 8o, když jeho přítelkyně nebyla doma, třeba není odezvou na „domlouvání“, o kterém zakladatelka psala v úvodním příspěvku :nevim:

Presne tak. Nehlede na to, ze tahat problemy s partnery pred rodice, to se nedela. A neverim, ze si neni schopen sam uvarit, vyzehlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.9.15 09:50
@lupto píše:
Presne tak. Nehlede na to, ze tahat problemy s partnery pred rodice, to se nedela. A neverim, ze si neni schopen sam uvarit, vyzehlit…

Vis kolik takovych chlapu je? Co si neuvari, nevyperou a nevyzehli?

Mimochodem - kdyz chlap jezdi do ciziny, aby vydelal, tyden travi nekde na ubytovne, mohla by mu partnerka o vikendu aspon pripravit ciste pradlo a uvarit jidlo. Dost me tahle diskuze zarazi, jak tu vsem prihde v poradku na chlapa, ktery zajistuje financne rodinu, dlabat. Kdyby si nasel jinou, protoze ta jeho je porad v haji, tak bude nejvetsi haj*l pod sluncem.

A ano, musi si to vyresit oni dva, to uz bylo zmineno na zacatku. Nicmene chapu tchyni, ze ji zalezi na synovi a na vnukovi, tudiz to resi (i kdyz s tim neudela vubec nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.9.15 09:53
@Pomka píše:

Mimochodem - kdyz chlap jezdi do ciziny, aby vydelal, tyden travi nekde na ubytovne, mohla by mu partnerka o vikendu aspon pripravit ciste pradlo a uvarit jidlo. Dost me tahle diskuze zarazi, jak tu vsem prihde v poradku na chlapa, ktery zajistuje financne rodinu, dlabat. Kdyby si nasel jinou, protoze ta jeho je porad v haji, tak bude nejvetsi haj*l pod sluncem.

A ano, musi si to vyresit oni dva, to uz bylo zmineno na zacatku. Nicmene chapu tchyni, ze ji zalezi na synovi a na vnukovi, tudiz to resi (i kdyz s tim neudela vubec nic).

super napsané vše v 1 :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
619
15.9.15 10:05
@Pomka píše:

A ano, musi si to vyresit oni dva, to uz bylo zmineno na zacatku. Nicmene chapu tchyni, ze ji zalezi na synovi a na vnukovi, tudiz to resi (i kdyz s tim neudela vubec nic).

Problem ale je, ze zakladatelka nejdriv psala, ze snacha s jejicm synem vikendy travi.Az po nesouhlasnych komentarich stupnovala, aby se souhlasu dockala. A dalsi vec-to si snad maji partneri vyresit mezi sebou, ne? A ne, aby se jim do toho montovala jedna, nebo druha maminka. Puvodne zakladatelka psala, ze to vadiji, a jen okrajove zminila, ze synovi.Ted uz jede v tonu, ze to resi syn, a ne ona. Podle meho si tomu vyrikat oni. A diskuse je o tom, ze to nema vadit tchyni,resp.ze se do toho nema montovat. O synovi tezko neco muzeme psat, kdyz nepsal ani on, ani snacha. A pokud je to ojedinele, tak nevidim duvod, proc si nevyzehlit.Sama za sebe chlapa, co neumi vyzehlit, uvarit si aspon zaklad, proste neznam. V tom celem popisovanem souziti budou pravdepodobne zcela jine problemy, a ona tchyne do toho az moc keca a resi, co ji neprislusi, ale co ma resit syn ;-)

A jinak chapu, ze ji to vadi, ale bohuzel, to je tak vse.Na druhou stranu, z me zkusenosti-diteti toe neublizi. A pokud ona matka zvlada vybalovat, balit a spat na gauci, tak co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siome
15.9.15 10:25

Tak co je dobře?

Tedy, já už fakt nevím, co je dobře :potlesk: Moje tchyně zase nadávala hned jak jsem přijela z porodnice. Měla už seznam přátel, kterým by chtěla ukázat vnoučka. Většinou to byl čas od 18:00 hodin a nejlépe u ní. Nezastavilo jí ani to, že můj porod nebyl zrovna lehký a pak skončil akutním císařem. Byla jsem s miminkem 4 den doma a už chtěla, abychom jeli k nim na chatu, vnouček by mohl spát v křesle, však je jak morče malé tam se vejde a dá se za něj polštář, aby nespadnul :zed: A já jen chtěla si malého užívat první tři měsíce doma s malým a občas jsem jela si s prckem zkontrolovat práci :-) Jak jsem milá zakladatelko dopadla? Přesně :potlesk: Jsem velice nekomunikativní osoba, která nechce ukazovat dítě a trpím, cituji.. poporodní demencí :lol: O vnoučka zájem nulový, jen aby byl důvod k chlastačce a pokud možná já se synem někde ve vedlejší místnosti :lol: Tak jezdit? Nejezdit? A co se týče toho ostatního, je to jejich věc… :think:

• Citovat
  • Upravit
7323
15.9.15 10:26

@lupto jasne, ze to tu pise ze sveho pohledu. Ale z nekterych prispevku se to tu staci k tomu, jakoze co vubec ten jeji syn po partnerce chce. Chudak holka aby sedela cely dny sama doma, zatimco on taky neni ale po vyletech, ale maka. Navic jako otec ma pravo mluvit do toho, kde jeho dite travi cas. No a tak si postezoval mame, to prece neni do nebe volajici. Nebo prisel s pradlem za mamou a ta si mnohe mohla domyslet… jako souhlas, musi si to vyresit ti dva, ale narazky na chlapa a ze ta jeho pritelkyne nedela nic spatne…staci mi to, ze vyhrozuje, ze maleho nemusi vidat (kdyz se mu to nelibi)…a zase - buhvi, co mezi nima je…proste bych holku neobhajovala a nehazela to na nej a jeho mamu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 10:27
@Regina Hero píše:
samozřejmě, že chce… ale to chce každý, dokonce i násilník, alkoholik nebo manipulátor… o tom to není…
Tady asi bude víc jiných problémů, o kterých se tu nepíše… protože jinak by i ta žena čekala s otevřenou náručí, nemohla se dočkat víkendu, až se muž zase vrátí a těšila by se na něho… takže tohle, co tu vyplulo na povrch, není příčina, ale až důsledek…

ale to on není, že jo…
Podle mě je vláčení miminka tak, že spí s mámou každí dva dny na jiným gauči špatně… vadilo by mi to a stejně tak to asi vadí i otci dítěte a proboha snad do toho má co mluvit, ne? nebo to, že vydělává na rodinu mimo republiku ho zbavilo rodičovských práv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 10:30
@lupto píše:

a ona neí schopná být s děckem doma? proč on si má sám vařit a žehlit? má sedět sám v prázdným bytě? jenom proto, že má máslo na hlavě, že si dovolil přes týden vydělávat?
a pokud na pokus o debatu mu přítelkyně řekne, že neuvidí dítě, chápu, že se svěřil matce a třeba u ní hledal podporu a pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 10:31
@Pomka píše:

tak nějak, navíc pochybujum, že když matk dítěte obráží všechny možný příbuzný, kde spí po gaučích, že se tam nesněří a neřeší problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.9.15 10:36
@Pomka píše:
Mimochodem - kdyz chlap jezdi do ciziny, aby vydelal, tyden travi nekde na ubytovne, mohla by mu partnerka o vikendu aspon pripravit ciste pradlo a uvarit jidlo. Dost me tahle diskuze zarazi, jak tu vsem prihde v poradku na chlapa, ktery zajistuje financne rodinu, dlabat. Kdyby si nasel jinou, protoze ta jeho je porad v haji, tak bude nejvetsi haj*l pod sluncem.A ano, musi si to vyresit oni dva, to uz bylo zmineno na zacatku. Nicmene chapu tchyni, ze ji zalezi na synovi a na vnukovi, tudiz to resi (i kdyz s tim neudela vubec nic).

s tímto souhlasím…
s posledním odstavcem ne, tchýni do toho nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová