Problémy se snachou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
14.9.15 21:19
@sagina píše:
ano, a snacha si taky tady nestěžuje :nevim:

Ale syn ano. A na něm snad taky záleží, nebo je jen na prachy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.9.15 21:23
@lupto píše:
@Viwienn Ale no taaaak…nejdriv pises, ze snacha trajda, ale vikendy travi s tvym synem, otcem ditete.Pak jsi po nesouhlasnych komentarich zacala tvrdit, ze jsi ji to rekla jen jednou a onahned reagovala, ze neuvidis dite, pak jso pritvrdila jeste vic, ze Tys nerikala noc, ale syn, jeji pritel a otec ditete. A ted tvrdis, ze otec chce byt se svym ditetem o vikendu a ona trajda a syn ma smulu. Bohuzel, tusim, ze vsechno to bude malicko jinak. I chapu, ze ti to treba vadi, ale srovnej se s tim, ze holt vychovava ona, ne ty, ty uz jsi sve dite vychovala. A syn holt odjizdi na tyden pryc, tak smula, o vikendu jsi jako prvotni informaci psala, ze s nim cas travi.Tak o co vlastne jde? Proste nebud prudici tchyne.Ja takovou mela, nastesti jsme si to vyrikaly, a ted je bezvadna. A dokonce kolikrat i sama o rady zadama ;-) I ji sama zavolam…nezajedu, je 700km daleko, to zase ne.Ale jinak se to uklidnilo.Ja zkousla vic, kdyz ona malicko ubrala a zacala me tolerovat jako manzelku a matku, udelej to taky a nebudes u snachy za kravu, ale za partacku ;-)

taky jsem si říkala, že se to nějak stupňuje…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
14.9.15 21:30

@Viwienn zdravím, nečetla jsem celou diskuzi, ale napadlo mě, zda byste nechtěla pomoci tím, ze koupíte cestovní postýlku? Protože jediné, co vaše snacha dělá špatné, je spaní děťátka v autosedačce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2660
14.9.15 21:31
@Viwienn píše:
Jsem učitelka v mateřské školce, máme tam 2,5 letou holčičku, která také přespává skoro každý den někde jinde. Je to strašně bázlivé a vynervované dítě, které nemá žádné zázemí. Proto také mám strach, aby tak nedopadl můj vnuk.
Jinak díky všem za názory…

Nebála bych se. Muž také pracoval v cizině, jezdili jsme s ním. Však ono ji to také přejde, až dítko povyroste. Teď si sbalí pár věcí a jede. Až bude dítko spát strukturovaněji a bude podávat příkrmy, sama uvidí, že pro ně bude jednodušší se víc držet doma. Vámi popisovaná situace a situace holčičky ve školce je o něčem jiném.

Jinak co se týče autosedaček a cestování, potkávám se ve školce denně s maminkami, které stejně jako já vozí děti do školky a s sebou mají mi miminka. Tak to prostě dnes je. Ono si to sedne, nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
14.9.15 21:46

Mám nějak pocit, že to cestování mimina nebude ten problém. Problém spíš bude, že syn po návratu na víkend není obskakován, opečováván a zahrnován vděčností, co pro přítelkyni dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.9.15 22:13

@Viwienn Stejně. Pídila bych se po důvodu toho trajdání, protože spát permanentně po gaučích u příbuzných není taková rozkoš, aby to člověk dělal z rozmazlenosti.
Mě by zas zajímalo, proč nereaguješ na zvídavé doplňující dotazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.9.15 22:34
@Regina Hero píše:
@araw Nejspíše spolu asi ti dva moc nekomunikují… v tom asi bude problém… A v mnohém dalším… Bohužel…

No to určitě, jako to, že se jim do toho plete jeho matka ( ne tchyně, ale matka) je hodně naprd, ale kdoví, zda zas ji neočkuje její máma. pak bych i hápala, proč to otci rodiny vadí :nevim: to jsou ale asi ty vztahy/nevztahy… bez svatby, bez zázemí, bez běžného deního režimu. Vztahy na dálku/víkendové musej být hodně silné, aby to ustály :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.9.15 22:46
@Regina Hero píše:
@MisaHanuska no, toť otázka… trochu mi to přijde, že synův byt je jen synův byt a ona může být ráda, že v něm o víkendu s dítětem může existovat… že ty problémy budou mít kořeny asi někde jinde…
Asi spekuluji až moc, ale taky by mi nebylo dobře v bytě, o kterém by můj muž a tchýně povídali, že je synův… pokud jsou manželé a mají dítě, neměl by ten byt být jejich společný? Pokud by mi matka manžela dávala najevo, že je synův, taky bych chtěla být všude jinde než jen tam… :nevim:

A ještě kdyby měla řeči o tom, že já tak ráda utrácím JEHO peníze, to bych ji fakt ani nechtěla vidět :nevim:
(Mimochodem, toto jsem se od tchýně doslechla taky. A celkově vyjadřováním a názory mi zakladatelka moji tchýni velmi připomíná 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.15 05:46
@araw píše:
Ale syn ano. A na něm snad taky záleží, nebo je jen na prachy? :nevim:

ani syn si tady nestěžuje. stěžuje si tu tchyně a podává zmatečné informace. ostatně, psala jsem, že pokud opravdu je chlap nešťastný z toho, že jeho přítelkyně nezůstává sama doma a tráví čas u své rodiny, když on je v zahraničí, tak mi to zavání domácím násilím nebo žárlivostí a to bych litovala spíš tu přítelkyni. ovšem zatím mi to přijde, že tchyně spíš strká nos do rodiny svého syna a popichuje ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.9.15 07:21
@araw píše:
No počkej, peníze ( ikdyž nejsou manželé) jsou společné, protože jsou RODINA, ale on nemá co mluvit do toho, kde jeho RODINA tráví čas? Dost divné, ne? :nevim:

Vidim to stejne. Pro me ale teda penize spolecne nejsou, jak tu nekdo psal, ze utraci spolecne penize. Nejsou manzele. Z moralniho hlediska mozna, ale fakticky spolecne opravdu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.9.15 07:25

Podle mě, kdyby na tuto diskuzi náhodně narazila ona snacha, to by se asi hodně divila, co se tu o sobě dočetla. Velká škoda, že si nemůžeme přečíst i její verzi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 08:17

To vážně otci dítěte, i když je přes týden pryč, nemůže záležet an tom, jak žije jeho dítě? on jezdí pryč, a by je uživil, ne za děvkama.. tak mu snad je něco do toho, jestli jeho dítě spí s matkou co dva dny na jiném gauči, nebo v klidu domova. a pokud na ohrazení mu jeřečeno, že taky dítě nemusí vídat vůbec, co má jako dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.9.15 08:27

@Krrysa no jasně že musí, navíc se chce vracet mezi své domů.

Ale to se tady nechce chápat :roll:

• Citovat
  • Upravit
15814
15.9.15 08:37
@Krrysa píše:
To vážně otci dítěte, i když je přes týden pryč, nemůže záležet an tom, jak žije jeho dítě?

a jak žije jeho dítě? je s matkou, v kruhu rodiny, zřejmě je dobře živené i opečované, protože kdyby ne, nepochybně bychom si to tu přečetli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21909
15.9.15 08:41

Tam bude problemu mnohem vic a mnohem hlubsi, nez je tu liceno tchyni. Pochybuju, ze kdyz milujici partner projevi zajem o rodinu, ze je mu receno, ze dite nemusi videt vubec.Tam davno nejde o fungujici vztah, tam se neco deje a vime prd, kdo je vinnik.

Ale uz to, ze tchynka zalozi takovou diskuzi, kde neustale posouva dobu, kterou snacha travi mimo domov, od - o vikendu jsou spolu, az po vyhruzky, kdyz chce otec s ditetem travit cas, je dost divny. O tom, ze synacek se spakuje a jde k mamince, aby ho nakrmila a pradlo vyzehlila, ani nemluvim.To mluvi za vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová