Problémy se snachou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
15.9.15 12:11

@inkakřivák Ok,uz chapu, ja mela nejdriv za to, ze chces rozjizdet debatu tchyne vs snachy v obecne rovine, o coz ale nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 12:12
@atominnka píše:
no, kdyby potřebovala dokreslovat, tak odpoví na několik celkem zásadních otázek.. ona nedokresluje, ona překresluje (nejdřív je snacha na víkend doma, pak už není a ani nepere a nevaří)@sagina moje děti nemaj pokoj (Místnost) ani teď… budou mít až za rok… já neměla do 17ti :nevim:

osobně jsme z toho pochopila tak, že na poslední vikend už ani nedorazila, proto synovi vyprala a vyžehlila a zřejmě to byla poslední kapka, proč se šla přeptat sem. to, že se nestará o domácnost jen dokresluje situaci, ne překresluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.9.15 12:16

@Krrysa tak to měla napsat hned - je celý týden v p.deli, na víkendy jezdila, ted ale už nepřijela ani na víkend. pro mě tohle postupné přilívání prostě znamená to, že si přisazuje… A kor když neodpoví na některé otázky, které by mohly leccos objasnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.9.15 12:20

@atominnka Holka já nevím, ale každý hned v dotazu nevykreslí celou situaci dopodrobna, prostě ho to v té chvíli nenapadne nebo mu to nepřijde důležité. Chápu, že by jinak znělo, že mládá je 6 dní v týdnu u příbuzných, kde spí na gauči a o víkendu už se neráčila ani vrátit domů. Ale zakladatelka to prostě napsala tak, jak to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.9.15 12:22

@MisaHanuska jasně… ale já jí to až tak nežeru no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
15.9.15 12:28

Na mně to všechno dohromady - nesedící počty dnů kdy údajně trajdá a kdy je doma už v úvodním příspěvku, postupné přidávání dle vyvíjející se diskuze, poukazování na synův byt, synovi peníze a včera i to, že to bylo rovnou zařazeno do kategorie alimenty a rozvody - taky vyvolává dojem, že to nebude až tak hrozné jak to tchýně líčí a že si to dost přibarvuje.
Ale samozřejmě, že je to jen dojem. Pokud je to doopravdy tak, že snacha je s miminem pryč neustále a ona ani to mimčo nemají vůbec žádné zázemí a spí každé dva dny na jiném gauči někde v průchoďáku a pak nedorazí ani na ten víkend aby dítko mělo možnost si vytvářet vztah i s tatínkem tak to je vážně síla a něco je tam hodně špatně.
Chtělo by to víc informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.9.15 12:55

@Princess Vidíš, u diskusí to nesleduju, ale jestli to zakladatelka včera založila pod Alimenty a rozvody a admin přesunul do Pozor na prarodiče a příbuzné, je to celkem vtipné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.15 13:12

@Krrysa tak to záleží na tom, jak mají stavěný byt, ne? jak si ustele snacha, to může být tchyni jedno a jestli dítě má nebo nemá klid na spaní, to fakt těžko může vědět, když tam s nimi není. moje děti taky vždycky měli u babiček a prababičky klid na spaní, a to i přesto, že tam vlastní pokoj neměly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 13:14

@sagina taky jsem napsala, že to, že si myslím, že žádnej extra klid mít nebudou, je moje spukulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.15 13:21

Jinak ještě tak mě napadlo - nebydlí náhodou zakladatelky syn ve stejném baráku, jako jeho matka? já si nějak fakt neumím představit, že by dospělý svéprávný chlap, který není líný vyjet za prací do zahraničí, takže evidentně umí žít bez matky/manželky za zadkem, běžel po návratu domů k mamince s hromadou prádla na vyžehlení a prázdným břichem :nevim: jako ještě jsem s to pochopit, že pokud by žili pod jednou střechou, tak to k takovému chování může svádět, ale jinak to fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
15.9.15 13:24
@Krrysa píše:
@sagina taky jsem napsala, že to, že si myslím, že žádnej extra klid mít nebudou, je moje spukulace.

Já si to taky myslím, ale řekla bych, že to i pro tu holku musí být fakt nepohodlné? Takže můj názor je, že k tomu musí vážný důvod a že to třeba i vyplývá z toho, že byt a peníze jsou přítele a že tam prostě není doma a nefungují jako rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 13:29

@Eli.D jak jsem tady psala, osoběn si myslím, že je na to všechno nezralá.. taky jsem měla první dítě brzo, ne nijak extrémně, ale na ěm brzo a v něketrých prvcích se dost poznávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.9.15 13:34
@Krrysa píše:
@sagina tak spaní v kočárku se týkalo dítěte, ale pořád to vypadalo, že tam má matka svůj pokoj, ale pak zakl. napsalal, že matka nikde svoje soukromí nemá, že spí na gauči… to znamená, že dítě spí vedle gauče v kočáře či autosedačce nebo s mámou na gauči.. gauč bývá v obývák, dovedu si představit tenklid a soukromí, co mají, když zybtek rodiny vstává (a ůe to už ej samozřejěm moje spekulace, jelikož já, jako druhý rodič bych z tohohle rostla).

To, že spí na gauči, vůbec nevypovídá o tom, kolik klidu tam mají a nemaji :nevim: Konkrétně já, když jsem jezdila na pár dnů k našim, tak jsem taky spávala na gauči v obývaku. Dcera tam měla postylku a klid tam byl, protože rodiče měli svou ložnici s TV a kuchyň taky byla zvlášť, ne součástí obývaku. A přes den spava spousta podobně starých mimimek v kočárku venku a nikdo neřeší jestli je to spravne. Ono soužití, kdy jeden je přes týden pryč a druhy sám doma, nesnese každý. A potom je lepší alespoň na pár dnů jet mezi svoje lidi, pokecat si, než se doslova zblaznit sám doma. Na rovinu napisu, že bych takový vztah dlouhodobě neustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.9.15 13:35

@Vlkoška pokud umíš číst, psala jsem, že to, že si myslím, že klid mít nebudou je moje spekulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.9.15 13:51
@Krrysa píše:
@Vlkoška pokud umíš číst, psala jsem, že to, že si myslím, že klid mít nebudou je moje spekulace…

neboj číst umim :mrgreen: Jen jsem chtěla napsat že to jde, spát u někoho, nemít tam svůj pokoj a přesto tam mít klid. On někdy samostatný pokoj taky klid nezaruci, záleží na lidech. A pokud tam snacha dobrovolně „utika“, tak je jim tam zřejmě dobře. A proč je jim tam dobře, to ví jen ona. Na to se ji musí zeptat přítel, proč není doma, když on přijede. To tchyně na emiminu nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová