Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teik310 píše: Více
Těch pár minut/hodin to zvládne. Pokud babička nehlídá 24/7.
@Teik310 nějaké boty asi babička dětem i dá, většinou ale tak nějaké ty „crocsy“ a určitě by jim nenutila něco, z čeho by měly nohy do krve, to je velký úlet.
@Bytsamsebou psala o nohách rozedřených do krve, to asi nebude nejlepší nápad.
@Annonymní_007 Divit se nebudu. Pracovala jsem na sociálních lůžkách a LDN 10 let. Je málo věcí kterým bych se ještě mohla divit. Sanitáři na odděleních na kterých jsem pracovala nikdy neprebalovali. Jenom pomáhali u manipulace s těžkými ležícími pacienty a i to velice zřídka. Z 90% jsme ty pacienty tahaly a prebalovaly my sestry.
@DaM2 píše: Více
Já zase byla na brigádě v důchoďáku a byla tam spousta chlapů, právě na manipulaci
zvláštní no ![]()
A přijde mi teda zvláštní, že by sestra, jako odborný pracovník přebalovala, proč? To by bylo zbytečně drahé přebalování. Ta je tam od medicínských úkonů.
Příspěvek upraven 29.07.24 v 14:06
@Annonymní_007 Sama píšeš na manipulaci, ne na utírání pozadí. Nic zvláštního na tom není.
@Teik310 píše: VíceČirý naschvál, že dítě dostane domácí perník
@elda píše: Více
Nakonec na tom budou nejlépe ti, co to mají k sobě daleko…tam se nedá očekávat, že bude babička obden na návštěvě
Na druhou stranu co čtu občas v diskuzich jsou ty návštěvy pak v rámci dní…a to by mně prudilo jako matku i jako babičku
@Velryba černá píše: Více
Jenže všechny boty od Vietnamců ti nohy do krve nerozedřou a i kvalitní drahé boty ti můžou udělat puchýře, či rozedřou ti nohu do krve
.
A na utírání pozadí nepotřebuješ dražšího, kvalifikovaného jako je sestra, když ti stačí levnější sanitář.
Příspěvek upraven 29.07.24 v 14:11
@Bytsamsebou píše: Více
A proč by měla babička potřebu strkat dítěti levné boty od Vietnamců, když ji rodiče předají dítě v jedněch botech, které normálně používají na vše?
@Annonymní_007 Když to víš tak jasně, tak to můžeš jít rovnou vysvětlit do nemocnice. Já bych radši píchala víc inzulinů, odebírala krev a připravovala infuze, než abych věčně někoho tahala a prebalovala. To mi věř.
Ale jako nedivím se, nemocnice a jím podobné jsou nehospodárné díry na peníze. DD jsou se často zodpovídají přímo a tak zbytečně neplýtvají.