Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14018
14.8.24 22:01
@adresa píše: Více

Jezdí právě kvuli tomu ráno a žádný echt dálky cca 10-15km, nejmlaďsimu jsou 4, tal toho zatím tolik neujede a pak na výlet k vodě nebo ten bazén a zahrada. Mamka nikdy nezvládla “sedět na zadku”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
14.8.24 22:03
@liggy píše: Více

Možná je to sestra Pekarove Adamově. Pro tu ma taky všechno jednoduché řešení a vytaci mě každou větou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33706
14.8.24 22:06
@ibis píše: Více

taky jsem ráda, že mám čas se stínit a číst knížky :lol:
z domova je kobka, muž se směje, že ráno v 8 uzavírám nedobytnou pevnost a do osmi večer neprojde ani paprsek :)
Ale, uznávám, je léto a k létu to patří a kdy jindy se můžeme vykoupat a zaplavat si pořádně, už se těším na zítřek. Jen to mezitím, mezi vchodovými dveřmi a autem a pak mezi autem a vodou, to je peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33706
14.8.24 22:08
@Pidulka1991 píše: Více

aha, tak to jo, to je kousíček a ráno to ještě jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
14.8.24 22:14
@Pidulka1991 píše: Více

tak takové babicky jsou nejlepší

S tema pohodlnejsima je vetsi problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
15.8.24 10:45
@malákráličice píše: Více

Let them eat cake! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
15.8.24 12:11

@Pidulka1991 v tomto počasí na kolo je fakt šílenost. Možná tak v těch šest sedm ráno, ale třeba v devět už se venku špatně dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
15.8.24 12:34

@inkakřivák

My chodíme s č.3 a č.4 ven po deváté hodině (když odvedu starší na příměšťák). Jsme venku hodinu a jsme jediní v okolí. V tu dobu máme před barákem ještě stín a není tak hrozně. Pak kolem desáté chodí ven sousedovic kluci, ale ty jsou už starší (na druhém stupni základky).

Mladší je sportovec, starší zjevně musí zhubnout a fakt se snaží. Chodí běhat kolečka zatímco brácha si na hřišti kope s kámošem. Ale to už tam svítí slunce a to se raději potíme doma 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová