Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáme na to, abychom si mohli dovolit vystoupit z EU. Ztráty by byly nepoměrně vyšší než přínos.
@brumdinka píše:
@Moise ale vůbec ne, co se týká dotací je to naprosto jednouduché
ale to jsme odbočili, o dotacích tohle není ![]()
@Markéta80 píše:
@annaei jaké rozhodnutí, bláznivka si je sem pozve a pak řve že si je musí vzít okolní země? proč už dávno nejsou hranice? Tohle prostě Evropu zničí, všude samej muslim![]()
a my ostatní se jim snad budeme podřizovat? to mě nikdo nedonutí
blondýna na to dojede ![]()
@Moise to doufam že brzo makrelu srazí k zemi, vždyt ona je vyšinutá
, u nás kritizuje že je policajti popisují fixama na ruce a za 2 dny je ubytují v koncentráku
navíc tolik lidí kam dají, kdo je bude živit a navíc ta jejich „kultura“, doufam že ona si jí užije co nejdřív
![]()
A uprchlíci jsou schopní kempovat na hřbitově..
Takže jim určitě nevadí ubytování v koncentráku..
Eu nám bude nařizovat, kolik si jich každý rok vezmeme? To není jen jednorázová akce..Jak to tady za pár let bude vypadat? Jsem taky pro vystoupení z EU.
@Markéta80 píše:
@Moise no jasně a prý jsou tam spokojení
no, co dodat
![]()
@Malaga píše:
Nemáme na to, abychom si mohli dovolit vystoupit z EU. Ztráty by byly nepoměrně vyšší než přínos.
ahoj, o diskusi jsem jen zavadila. Já jako největší ztrátu při setrvání v EU vidím ztrátu vlastní suverenity a svobody, myslím osobní i republikovou. A žít podle diktátu velkých zemí, pro které jsme chudí příbuzní, a ještě poklonkovat přistěhovalcům, prostě odmítám.
@Markéta80 píše:
@annaei jaké rozhodnutí, bláznivka si je sem pozve a pak řve že si je musí vzít okolní země? proč už dávno nejsou hranice? Tohle prostě Evropu zničí, všude samej muslim![]()
a my ostatní se jim snad budeme podřizovat? to mě nikdo nedonutí
No přesně. Jen jestli to už tak nebylo předem přes madam Merkel narafičený. Na tomhle prostě není nic samo sebou. Otřesný!
@pe-terka Myslím, že bohužel nejsme dostatečně silní, abychom případně zvládli svou suverenitu a svobodu obhájit a ustát…
@Malaga píše:
@pe-terka Myslím, že bohužel nejsme dostatečně silní, abychom případně zvládli svou suverenitu a svobodu obhájit a ustát…
sami asi ne. Ale pokud bychom se spojili se Slováky a Madary, kteří taky bojují proti tomu diktátu, už bychom něco zmohli. Škoda pokřivenosti Poláků, to by byla dobrá početní posila ![]()
@pe-terka píše:
ahoj, o diskusi jsem jen zavadila. Já jako největší ztrátu při setrvání v EU vidím ztrátu vlastní suverenity a svobody, myslím osobní i republikovou. A žít podle diktátu velkých zemí, pro které jsme chudí příbuzní, a ještě poklonkovat přistěhovalcům, prostě odmítám.
Tohle si říkám od začátku, co jsme tam vlezli. Svoboda je jenom slovo…
@pe-terka nezdá se mi, že by se Slovensko chtělo spojovat s námi a s Maďary už vůbec ne.Je třeba brát v potaz nejen současnou situaci, ale i historické souvislosti…ale asi vím, jak to myslíš ![]()