Proč nevystoupit z EU?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
25.9.15 18:27

Nemáme na to, abychom si mohli dovolit vystoupit z EU. Ztráty by byly nepoměrně vyšší než přínos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.9.15 18:28
@brumdinka píše:
@Moise ale vůbec ne, co se týká dotací je to naprosto jednouduché :mrgreen:

:mrgreen: ale to jsme odbočili, o dotacích tohle není  :think:

@Markéta80 píše:
@annaei jaké rozhodnutí, bláznivka si je sem pozve a pak řve že si je musí vzít okolní země? proč už dávno nejsou hranice? Tohle prostě Evropu zničí, všude samej muslim :poblion: :poblion: a my ostatní se jim snad budeme podřizovat? to mě nikdo nedonutí ;)

blondýna na to dojede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59366
25.9.15 18:45

@Moise to doufam že brzo makrelu srazí k zemi, vždyt ona je vyšinutá :poblion: :poblion:, u nás kritizuje že je policajti popisují fixama na ruce a za 2 dny je ubytují v koncentráku :mrgreen: :mrgreen:navíc tolik lidí kam dají, kdo je bude živit a navíc ta jejich „kultura“, doufam že ona si jí užije co nejdřív :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.9.15 18:59

@Markéta80 v koncentráku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
25.9.15 19:04

Ano, ubytovali je myslím v Dachau…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.15 19:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59366
25.9.15 19:08

@Moise no jasně a prý jsou tam spokojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.9.15 21:02

A uprchlíci jsou schopní kempovat na hřbitově.. :poblion: Takže jim určitě nevadí ubytování v koncentráku..
Eu nám bude nařizovat, kolik si jich každý rok vezmeme? To není jen jednorázová akce..Jak to tady za pár let bude vypadat? Jsem taky pro vystoupení z EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.9.15 21:05
@Markéta80 píše:
@Moise no jasně a prý jsou tam spokojení :mrgreen:

no, co dodat 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 21:09
@Malaga píše:
Nemáme na to, abychom si mohli dovolit vystoupit z EU. Ztráty by byly nepoměrně vyšší než přínos.

ahoj, o diskusi jsem jen zavadila. Já jako největší ztrátu při setrvání v EU vidím ztrátu vlastní suverenity a svobody, myslím osobní i republikovou. A žít podle diktátu velkých zemí, pro které jsme chudí příbuzní, a ještě poklonkovat přistěhovalcům, prostě odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
25.9.15 21:11
@Markéta80 píše:
@annaei jaké rozhodnutí, bláznivka si je sem pozve a pak řve že si je musí vzít okolní země? proč už dávno nejsou hranice? Tohle prostě Evropu zničí, všude samej muslim :poblion: :poblion: a my ostatní se jim snad budeme podřizovat? to mě nikdo nedonutí ;)

No přesně. Jen jestli to už tak nebylo předem přes madam Merkel narafičený. Na tomhle prostě není nic samo sebou. Otřesný!

• Citovat
  • Upravit
26270
25.9.15 21:11

@pe-terka Myslím, že bohužel nejsme dostatečně silní, abychom případně zvládli svou suverenitu a svobodu obhájit a ustát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 21:16
@Malaga píše:
@pe-terka Myslím, že bohužel nejsme dostatečně silní, abychom případně zvládli svou suverenitu a svobodu obhájit a ustát…

sami asi ne. Ale pokud bychom se spojili se Slováky a Madary, kteří taky bojují proti tomu diktátu, už bychom něco zmohli. Škoda pokřivenosti Poláků, to by byla dobrá početní posila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
25.9.15 21:21
@pe-terka píše:
ahoj, o diskusi jsem jen zavadila. Já jako největší ztrátu při setrvání v EU vidím ztrátu vlastní suverenity a svobody, myslím osobní i republikovou. A žít podle diktátu velkých zemí, pro které jsme chudí příbuzní, a ještě poklonkovat přistěhovalcům, prostě odmítám.

Tohle si říkám od začátku, co jsme tam vlezli. Svoboda je jenom slovo…

• Citovat
  • Upravit
26270
25.9.15 21:22

@pe-terka nezdá se mi, že by se Slovensko chtělo spojovat s námi a s Maďary už vůbec ne.Je třeba brát v potaz nejen současnou situaci, ale i historické souvislosti…ale asi vím, jak to myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová