Proč s těma chlapama jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
7.5.14 14:51
@Moňas.p píše:
Aha, takze podle toho, co pises jsou muzi temer nesvepravni. Jo, s tim souhlasim. Vis, ona zenska neni zdalddka tak ovlivnitelna, jako chlap, to je holy fakt a chlapi maji milenky casteji a rozvodu je vic z viny chlapa

Jestli to nebude taky trochu tím, že svateb je víc „z viny ženy“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
7.5.14 14:57
@vendulka72 píše:
To je hezká představa. Někdy si můžete hlavu umluvit.. a v průběhu mluvení, než najdete konsenzus, přijde Máňa odvedle, řekne, ten můj Franta je nemožnej, tlustej a línej. Ale ty Pepo, ty seš jinej :oops:. Řekne mu to ještě 20× a má ho, ješitu.

Tak pak ať táhne, Pepa jeden, škoda by ho nebyla :mrgreen: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.5.14 14:58

Ok, děkuji za zhodnocení, máte samozřejmě pravdu (ehm) a jelikož jsem hloupý, jdu více studovat a od teď již budu přispívat jen k diskuzím Velikost partnerova penisu, Barvy na vajíčka nebarví apod. :)

Mimochodem je zajímavé, že na mužských forech o vztazích jsou naopak argumenty ubíjeny, až zesměšňovány, zase ženy, které nabízejí pohled z druhé strany :) Každá strana má svou pravdu, kterou si dle potřeby vždy překroutí. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
7.5.14 15:09
@Bethuska píše:
Tak pak ať táhne, Pepa jeden, škoda by ho nebyla :mrgreen: :twisted:

Kdyby to bylo tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
7.5.14 15:14
@Heinich píše:
Jestli to nebude taky trochu tím, že svateb je víc „z viny ženy“. :mrgreen:

To urcite, vsak proto jsem zminila muzskou nesvepravnost :D

@pickle píše:
Ok, děkuji za zhodnocení, máte samozřejmě pravdu (ehm) a jelikož jsem hloupý, jdu více studovat a od teď již budu přispívat jen k diskuzím Velikost partnerova penisu, Barvy na vajíčka nebarví apod. :)Mimochodem je zajímavé, že na mužských forech o vztazích jsou naopak argumenty ubíjeny, až zesměšňovány, zase ženy, které nabízejí pohled z druhé strany :) Každá strana má svou pravdu, kterou si dle potřeby vždy překroutí. :potlesk:

To je dalsi blbost, nic neprekrucuju a nedelam z tebe blbce, ale mam jinou zkusenost, nic vic

• Citovat
  • Upravit
910
7.5.14 15:38

@vendulka72 Já vím, to byla jen nadsázka.
V tom svém původním příspěvku jsem jen chtěla říct, že nejsem podezíravý člověk, je mi to naprosto cizí. Že sama přijdu za partnerem s problémem, neřeším to nevěrou. A automaticky předpokládám, že to partner má stejně. Ale není mi 20, abych si myslela, že to tak mají všichni. V mých předchozích vztazích mi byli minimálně 2 partneři nevěrní (tuším, nevím jistě) a rozhodně za mnou nepřišli, že by jim něco vyhovovalo a chtěli to změnit. Ale stejně to není pro mě důvod, abych se stalo aprori podezíravou, kontrolovala s kým (jestli) si píšou, co dělají, kde jsou, obsah kapes atd… to je pod úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
7.5.14 18:42

@pickle

ale zase zase ať žena, nebo chlap :think:  – nejlépe podléhají jiným, když jsou zranění, nebo nespokojení, vzorec je snadný politovat, obdivovat, uznat, že to není jejich chyba, být na jejich straně a pak už není tak těžké dostat je do postele… ikdepak hochu to je hořká realita a moje zkušenost a dle toho co se nese městem na to slečna ulovila víceromužů :) :zed: i takhle jednoduché to bývá

že mě už nebaví argumenty víceméně přesvědčovat ženy, že skutečně nevědí co chtějí, že se nerozhodují na základě racionálních úvah atd., však to znáš.

myslím, že zase až tolik moje rozhodování neznáš, to jsi trochu ujel :nevim:

„nemáme pocit toho teritoria?“ ženy si hájí rodinu jako celek a potvrzuješ to vlastními slovy. Chlap naopak vidí nebezpečí v tom, že mu jiný muž přebere jeho partnerku a samozřejmě, co si budeme nalhávat, bere to osobně ve smyslu ublížení svého ega.

poč myslíš, že ženské ego netrpí, nebo že necítíme, že jsme zklamaly???nevím jak ostatní, ale taky jsem měla pocit, že jsem zklamala a to dost, v první chvíli člověk hledá chybu u sebe, ale to už jsem ti psala, :think: a taky nějak nerozumím tomu, proč myslíš, že nevidíme nebezpečí v tom, že nám někdo přebírá muže - milenka???pro nás je to přece taky nebezpečí, je to ohrožení vztahu, který s dotyčným máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
8.5.14 10:50

@chebskamaminka To nemůžeme pochopit, to je 9let studií :lol: jsou to v první řadě úplný žvásty, který se nedaj přejímat jen na chlapi, jde o jedince jako takového, jak to má postavené atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.5.14 17:25

@Callipo90 ale ne to já zase nechci nějak @pickle urazit,prostě to beru tak, že se tu o něčem debatí a názory jsou různé, ale je pravda i to, že to je vždy o jedinci jako takovém také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
8.5.14 18:24

@chebskamaminka To nebylo míněno jako urážka, ale pouhé konstatování a holý fakt… urazit někoho nechci, spíš mi to přijde vtipné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.5.14 18:25

@Callipo90 jasné vtipné to bylo, mě to pobavilo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 17:26

Moje sestra je taky s pěkným hulvátem a šmejdem, který si jí neváží, navíc je mu 44 roků, je svobodný, bezdětný, občas si zahraje na automatech, věčně po hospodách, ale nechová se jako typický alkoholik, pak ji slovně uráží a je do něj milovaná až po uši a když se jí zeptám - Ty nemáš hrdost? Proč jsi s takovým hovadem? Tak mi řekne - Já jsem ním posedlá :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
9.5.14 17:34
@slabikář píše:
Moje sestra je taky s pěkným hulvátem a šmejdem, který si jí neváží, navíc je mu 44 roků, je svobodný, bezdětný, občas si zahraje na automatech, věčně po hospodách, ale nechová se jako typický alkoholik, pak ji slovně uráží a je do něj milovaná až po uši a když se jí zeptám - Ty nemáš hrdost? Proč jsi s takovým hovadem? Tak mi řekne - Já jsem ním posedlá :roll: :roll: :roll:

S prominutím, sestra asi není náročna, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 17:40
@Burj Chalifa píše:
S prominutím, sestra asi není náročna, že…

Bývala hoooodně náročná, pak poznala tohoto hňupa a jde to s ní z kopce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky