Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
No prosimte ja jsem nasla nejaky zebricek. A to je asi jenom za dnesek. Nebot na druhem miste je @Detsa a ja jsem na 4tem.
Najdi si žebříčky z předchozích měsíců. Je to dole. ![]()
@mrav píše:
Najdi si žebříčky z předchozích měsíců. Je to dole.
No ty kokos
gratulka ![]()
@vertunka píše:
No ty kokosgratulka
Děkuji. Podpisy budou v šatně.
![]()
Tak si lidi predstavte. Podelaly se nam brzy na aute jo. Dali jsme to do servisu. Rekli nam 14 tisic. A ted chlapovi volali, ze to bude o 10 tisic vic. Chlap zuri
. To bude zas vikend
![]()
@vertunka píše:
I do vystrihu?![]()
Kdo se nechá, tomu dám
…- Tím myslím podpis.
![]()
@mrav píše:
Kdo se nechá, tomu dám…- Tím myslím podpis.
![]()
Dobry. Dost dobry
. A mas dlouhej autogram?
![]()
@vertunka píše:
Dobry. Dost dobry. A mas dlouhej autogram?
![]()
Docela krátký a když půjdeš po známých osobnostech, tak na to přijdeš. Něco jako @Zkai. Ale mám to víc chráněno.
![]()
@mrav píše:
Docela krátký a když půjdeš po známých osobnostech, tak na to přijdeš. Něco jako @Zkai. Ale mám to víc chráněno.![]()
![]()
Kristova noho
Ty ve me chces vzbudit hadaveho ducha, coz? Ale nemam naladu - viz komentar z 13:34 ![]()
@vertunka píše:
Kristova noho![]()
Ty ve me chces vzbudit hadaveho ducha, coz? Ale nemam naladu - viz komentar z 13:34
Jo, s tím autem je to blbé. Zvláště, když je nové. Nemáte ho třeba ještě v záruce?
![]()
@mrav píše:
Jo, s tím autem je to blbé. Zvláště, když je nové. Nemáte ho třeba ještě v záruce?![]()
Ono je sice nove pro nas. Ale je to rok vyroby 2012.
Chjo…kdyz se to se.re, tak se to se.re.
@vertunka píše:
Tak si lidi predstavte. Podelaly se nam brzy na aute jo. Dali jsme to do servisu. Rekli nam 14 tisic. A ted chlapovi volali, ze to bude o 10 tisic vic. Chlap zuri![]()
. To bude zas vikend
![]()
To ty brzdy budete mít ze zlata ne?
@Anna766 píše:
To ty brzdy budete mít ze zlata ne?
No pri nejmensim. Uz tech 14 klacku se nam zdalo dost…ale tohle ![]()
@vertunka píše:
No pri nejmensim. Uz tech 14 klacku se nam zdalo dost…ale tohle
Dost to je! ![]()
@Anna766 píše:
Dost to je!
Achjo. Nejvic me stve ten chlap. Jak je nastvanej. To pak prenese na me a uz to jede…