Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@entropy píše:
Mám dokonce pocit, že na tomhle vlákně je v poslední době mužská účast celkem nadstandardně vysoká. A to je dobřeJeště navíc je tu koncentrován vzorek, který neustále nepláče nad tím, jaký jsou ženský potvory nebo neřeší obřízku. Prakticky zázrak
Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu
.
Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti
to si ani nedokazu predstavit ![]()
@entropy píše:
Haha, to víš, činy jsou důležitější
Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil.
![]()
@KalamityJohn Jak by asi reagoval chlap, kdyby ho ženská čapla a odnesla do postele?
Vidím to na značně ambivalentní pocity - postel=dobrý, ženský King Kong=bojim ![]()
@KalamityJohn píše:
Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil.![]()
ale naucil ![]()
@KalamityJohn píše:
Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil.![]()
Nechápu, že se tak zásadní informace nevyučuje ![]()
@entropy píše:
Haha, to víš, činy jsou důležitější
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.
Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku? ![]()
@vertunka píše:ÁÁ, takzvané stěhování národů.
Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu.Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti
to si ani nedokazu predstavit
Já plodím nějaký elaborát a teď jsem se na chvilku šla podívat, co vy tady
Včerejšek byl teda výživnej, jsem se nasmála při dočítání
Jinak se pomalu zase vrátím k práci.
@KalamityJohn píše:
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku?
To je odstrašující, ale ouplně…nebo jí flákne po zadku a čeká bůhví co.Bych mu místo radostného „nastavení se“ mu jí flákla zpátky.
@KalamityJohn píše:
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku?
Některý holt prostě nemaj styl, trága ![]()
@KalamityJohn píše:
Ono by vůbec nebylo spatny, kdyby tyto otázky dostal takovy chlap prave od muze ![]()
@vertunka píše:
Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu.Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti
to si ani nedokazu predstavit
Ahoj všichni. Tak jsem zase tady. Dneska jsme s Aničkou měli na návštěvě mé rodiče i s pejskem. Tatka šel na mejdan a mamka byla chvilku se mnou a s Aničkou na hřišti na zahrádce hospody. Bylo krásně. Dali jsme si pivečko a Anička blbla. To by ani nebyla ona, kdyby se nehoupala na visutém mostku.
![]()
@entropy píše: ÁÁ, takzvané stěhování národů.Přeju Ti to, víkend bez dětí, dostatek alkoholu v přátelském prostředí, milovaný muž sbalen na cestu též, co víc si přát.
Já plodím nějaký elaborát a teď jsem se na chvilku šla podívat, co vy tady
Včerejšek byl teda výživnej, jsem se nasmála při dočítání
Jinak se pomalu zase vrátím k práci.
Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti ![]()
@mrav ahoj
je hezke, ze mas s rodici takovy hezky vztah. Ja uz mam jenom tatu a nic moc
a s tchanem taky nemame nejlepsi vztahy…
@vertunka píše:
Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti
Já mám neštěstí doplozeno, děti i práci(semestrální),tak jsme byli opět na dlouhé procházce, pes se poráchal v potoce, děti taky a spokojenost veliká.
@vertunka píše:
Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti
Prosím Tě, já už plodím od rána do večera--- vlastně už několik dní
A úderem deváté vás opouštím a pokračuji
. Až budu mít pocit, že mi pukne hlava, možná si tu ještě počtu, aby se mi dobře usínalo.