Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Tak běž lovit
Ještě já se podívám, podívám, podívám,
k Domažlickým zahradám.
Jestli je tam ještě modrooký děvče - já si na něj zavolám.
Nikde ho tam nevidím, nevidím, nevidím, ani ho tam neslyším. Čímpak já se ještě, modrooký děvče, čímpak já se potěším??
![]()
@mrav píše:
Z toho si nic nedělej, já jsem kopl chirurga, když mi šil nohu. No, ale to mi bylo 13.
To bych možná kopla i já… Nějaký čtení dneska? Nic zajímavýho jsem nepotkala, ale Ludmily je všude plno..
@Zkai píše:
To bych možná kopla i já… Nějaký čtení dneska? Nic zajímavýho jsem nepotkala, ale Ludmily je všude plno..
a kde? jsem jí nikde nepotkala…
@Malaga píše:
a kde? jsem jí nikde nepotkala…
Ted v posledních par nejčerstvějších, teda žádná zazivna témata…
@joy.division.control píše:
s rejzi
Už jsem obědval i večeřel. Díky za tip na víkend. A k tomu nějakou modelku, nebo kur
vu. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Nojo, takhle je to fakt blby…i kdyz jednou za cas si navzajem obcas tak neco „chytime“…na pripadny dotaz rikam: no co, delam to pro sve vlastni poteseni…ale uznavam, ze na tohle je treba specialni prilezitost, ne vzdy to pusobi „hezky“…
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda ![]()
Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce ![]()
Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…
A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha
@Detsa píše:
Co furt udělala, že je tak zajímavá?Já to furt nechápu. Vneste mě někdo do děje prosím
Já taky nevím, já ji registruju az od doby co ji pronásleduje Mrav..
@mrav píše:
Už jsem obědval i večeřel. Díky za tip na víkend. A k tomu nějakou modelku, nebo kur![]()
![]()
![]()
vu.
to kur jsem nedočetla a naskočilo mi hned „kuřecí“ a vzápětí pak - prsa
čím to, že stále myslím na jídlo? ![]()
@Zkai píše:Žárlíš? Já za to nemohu, já byl dnes s rodičema a pejskem. A je těhotná.
@mrav píše:
Už jsem obědval i večeřel. Díky za tip na víkend. A k tomu nějakou modelku, nebo kur![]()
![]()
![]()
vu.
proc ku.vu?
@Prof. Farnsworth píše: Na chodník? I kdyby nás nesebrali policajti, tak to by musela bejt opravdu dobrá, aby stála za odřený kolena (a počítám, že by si odnesla mimimáln odřený záda).
nejak nechapes slovni obraty pri namluvach a realny odnos do pelechu
@KalamityJohn píše:
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda![]()
Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce
Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…
A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha
Pozorovat zvířata je vůbec zajimavy ![]()